Cookie- og Privatlivspolitik
Der kan være meget mere Rocky med Sylvester Stallone på vej

Der kan være meget mere Rocky med Sylvester Stallone på vej

Både en mulig sequel og prequel-serie

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Det er meget muligt, at Sylvester Stallone for et års tid siden var ude at sige, at han med Creed II også sagde farvel til sin ikoniske karakter, bokseren Rocky Balboa.

Således burde det altså efter pålydende have været ottende og sidste gang, vi skulle se Rocky på det store lærred.

Nu ser det imidlertid ud til, at der allerede er planer om mere Rocky – og det er med Stallone tilbage i sin glansrolle.

For i et interview med Variety, afslører den 73-årige Stallone, at endnu en film i Rocky-franchisen er ved at blive udarbejdet.

Det lyder dog ikke til at blive en ’Creed 3’, men derimod som en ’Rocky VII’. En film, der som det er nu, handler om bokseren, der bliver venner med en ung street fighter, som bor ulovligt i USA.

Den mangeårige producer af Rocky-filmene, Irwin Winkler, er desuden citeret for, at de er i forhandlinger om at få netop Stallone til både at skrive og medvirke i filmen.

Stallone fortalte endvidere i interviewet, at der er snak om at lave et moderne twist på franchisen, mere konkret en prequel-serie til tv – højst sandsynligt til en streaming-tjeneste.

Ja, det kan altså tyde på, at der er meget mere med Rocky på vej.

Indtil det måske bliver en realitet, kan man se frem til Stallones tilbagevenden til en af sine andre legendariske roller, nemlig som Rambo i Rambo 5: Last Blood, der har biografpremiere den 19. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Ingen tvivl om at med Rocky Balboa, samt de to Creed har Stallone fået tingene på ret køl. Jeg er spændt på hvor en evt. Rocky VII vil passe ind, men jeg afventer at tingene bliver konkrete.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomasuser/1112037
Thomasuser/1112037

Når der kun må vælges én, bliver det Deadpool. Grundet dette friske indslag med en antihelt.

1 time siden
Lea
Lea

Det er helt klart Deadpool.

2 timer siden
Lineuser/498751
Lineuser/498751

Anede ikke Deadpool var en del af x-men-historien, men den er klart min favorit.

2 timer siden
Claus

Deadpool var et sjovt og lidt skævt indslag til denne franchise. Bortset fra den så er jeg mest til de første X-Men film.

4 timer siden
Tommyuser/872382
Tommyuser/872382

... sku' der ikke osse ha' været en "Hercule Poirot" film med Kenneth Brannagh? Og en "Batman"? Eller er de rykket helt til 2022..?

4 timer siden

Aktive debatter