Cookie- og Privatlivspolitik
Doctor Strange 2 bliver første horrorfilm i MCU

Doctor Strange 2 bliver første horrorfilm i MCU

Er I klar på at blive skræmt af Benedict Cumberbatch?

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

I weekenden blev der afholdt Comic Con i San Diego, hvor sløret bl.a. blev løftet for de mange projekter, som fase 4 i MCU kommer til at byde på - bl.a. en Blade-film med Oscar-vinderen Mahershala Ali i hovedrollen.

Herudover indebærer fase 4 også en opfølger til Doctor Strange med Benedict Cumberbatch i titelrollen fra 2016, nemlig Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness.

Ikke nok med det, så kunne filmens instruktør Scott Derrickson også afsløre, at det bliver den første horrorfilm i MCU.

Scott Derrickson er bestemt ikke ny udi horror, da han har instrueret gyserfilmene Deliver Us from Evil, Sinister, The Exorcism of Emily Rose og Hellraiser: Inferno.Det bliver med andre ord virkelig spændende at se præcis hvor langt ind i horrorland, at ‘Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness’ vil gå.

Filmens plot er endnu ukendt, men det forlyder, at den vil være knyttet til Marvels tv-serie 'WandaVision' med Scarlet Witch, som således også vil få en rolle i denne film.

’Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness’ formodes at tage fat i begrebet omkring multi-universer, som der blev refereret til i Spider-Man: Far from Home.

‘Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness’ har biografpremiere den 6. maj 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

Synes det er fedt at det er horror, Dr. Strange's univers kan da heller ikke bare være det typiske "shoot & fight" action, eftersom der bliver manipuleret med virkeligheden og ond magi ofte dukker op. Dormammu burde efter min mening da også ha' været meget mere frygtindgydende, så horror er da den perfekte genre til Dr. Strange's film! -Synes jeg! Det er da lidt for sjældent man for lov at se noget blod i MCU når man tænker på hvor meget der bliver skudt & kæmpet. Også fedt at Scarlet Witch er indraget, jeg har altid set hende som en hekse-agtig karakter. -Hence the "witch" part >;-P
& man skal da heller ikke lave film for et bestemt publikums skyld, det bli'r da for monotont, men fordi man gerne vil fortælle en fed historie om bestemte karakterer, så for historien og karakterernes skyld, mener jeg! ~Glæder mig!

Kattesjovuser/423704

Nej tak til horrorfilm med Doctor Strange. Så er jeg den der er stået af.
Hvorfor skal gode film serie ødelægges. Superhelte døder osv. Syg retning , de nye film tager.

Max

Du har jo ingen idé om hvordan den bliver. Hvis bare ordet horrorfilm kan ødelægge serien for dig så er du nok indbildsk kræsen.

michael

du har ret. vi ved ikke hvilken retningen den tager endnu, så vi kan nå at ændre mening hen af vejen. meeen må så at horror genren er lidt uden for min personlige liste over film, så jeg tager også allerede mine forbehold.
jeg er dog fint med på at de skal prøve noget nyt. hvis gjort rigtigt kan de jo nok få lidt flere penge ind ved at folk der normalt ikke ser helte film tager ind og ser den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.