Cookie- og Privatlivspolitik

Syng 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen foregår i et humoristisk animationsunivers, men har også scener med dramatisk stemning, hvor filmens hovedkarakterer har konfrontationer med truende figurer. Blandt andet forsøger en meget vred og utilregnelig skurk at slå en af filmens hovedfigurer ihjel ved at kaste ham ud fra stor højde. I en anden scene får to af filmens helte stød og ligger bevidstløse på jorden. Da det hele imidlertid foregår indenfor en komisk ramme, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de mindste børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
03.02.2022
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sing 2
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale u/undertekster, Babybio - dansk tale, Babybio eng. tale u/undertekster, Seniorbio - dansk tale
|

Animationsfilmen 'Syng 2' er efterfølgeren til Syng om de talentfulde dyr, der stiller op til en sangkonkurrence.

Den altid optimistiske koala Buster Moon og hans stjernespækkede musicaltrup er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde. De skal nemlig opsætte en musical i Crystal Tower teatret i den berømte by Redshore City.

Det har de fået lov til af Crystal Entertainments nådesløse chef, ulven Jimmy Crystal, på én betingelse: De skal forsøge at overtale verdens mest afsondrede rockstjerne til at medvirke.

Hvis ikke det lykkedes, er Buster Moon og vennerne i store problemer med ulven. Derfor må de sætte alle kræfter ind på at holde deres løfte og samtidig sørge for, at deres musical bliver den bedste, Jimmy Crystal nogensinde har set.

Instruktørduoen fra den første film er tilbage, mens skuespillere som Scarlett Johansson, Reese Witherspoon og Matthew McConaughey også er tilbage på rollelisten i den originale version.

Filmens danske stemmer inkluderer bl.a. Mads Knarreborg, Annette Heick, Klaus Bondam, Torben Zeller, Emma Sehested Høeg, Andreas Jessen, Lars Mikkelsen og Bodil Jørgensen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (91 votes)
4.7
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "... toeren mangler mest af alt en klar idé. Handlingen er nærmere et varietéshow for freaks. Rollerne er så karikerede, at selv 'X Factor' på TV 2 nok ville rynke på næsen, for stort set hver eneste deltager i filmen er så tydeligt tegnet ud fra devisen om, at vi skal føle det ene eller det andet for dem." (Casper Hindse)

 • Filmmagasinet Ekko

  "... når først musikken spiller, er 'Syng 2' en medrivende hitparade med branche- og magtkritik i centrum." (Anna Engmann)

 • Jyllands-Posten

  "Den oprindelige charme er måske forsvundet, men 'Syng 2' har masser af hits i ærmet." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Toeren overgår den første film i serien. Og det sker virkelig sjældent." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter

Filmen var ikke så god som den første men alligevel underholdende

TWC

Fed film.

Kasper

Var inde og se Syng 2 igår mandag d. 7.3.21.
En film som var fyldt med rigtig god musik og en rigtig god historie.
Den var bedre end den første, dog er de stadig gode sammen.
Historien om det at folk ikke tror på én kender jeg alt for godt selv og på trods af at det er en animation og med dyr, så kunne jeg genkende mig selv i nogle elementer i filmen,faktisk i begge film.

Mille

Den første var rigtig god

Vakse Viggo

Det første var god. Jeg håber, at 2eren er ligeså god. Det er godt, at den kommer 2021. Så den kan bliver ligeså god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.