Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk filmpodcast #28: Vi har besøg af manden bag Pumba

Kino.dk filmpodcast #28: Vi har besøg af manden bag Pumba

Lars Thiesgaard og de mange stemmer

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Velkommen til en ganske særlig podcast, kære lyttere. Vi har nemlig en ganske særlig gæst med os i studiet i dag – ingen ringere end dubbing-legenden Lars Thiesgaard.

Køb dine billetter til ’Løvernes konge’ her:Hvis det navn måske ikke lige får en klokke til at ringe, så gør navne som Pumba, Grisling og Jokeren, videre til Sorteper, Yoda samt Dupont og Dupond det i hvert fald. Det er nemlig blot et meget lille udsnit af de mange, mange karakterer, Lars Thiesgaard har lagt stemme til igennem din karriere.

Lars Thiesgaard er netop nu aktuel som en af sine mest ikoniske karakterer, nemlig Pumba i genindspilningen af Løvernes konge. Vi snakker derfor bl.a. netop ’Løvernes konge’ – også den originale – mens vi også nørder dubbing og Lars Thiesgaards mange stemmer.Du kan lytte til podcasten herover, mens du også finder den:
- På Spotify
- I Apple podcast
- Hos Libsyn
- Og i podcast-app'en på din iPhone, hvor du også finder vores øvrige episoder.

God fornøjelse - og husk at skrive til os med forslag om alt fra emner til forbedringer og skamros på podcast@kino.dk. Samt selvfølgelig at abonnere på podcasten, så du ikke misser nye afsnit.


Programoversigt:
00:00:00: Indledning og introduktion
00:10:03: Om ’Løvernes konge’ – den gamle og den nye
00:39:28: Lars Thiesgaard - karriere og dubbing
00:55:13: Brugerspørgsmål
01:26:35: Afslutning

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Hold da op! Sikke en interesant og meget anderledes podcast med selveste Lars Thiesgaard med i studiet!

Jeg synes, at det var en enormt inspirerede podcast. Mange klog ord blev sagt af selveste “Stemmemestrenes mand”(eller hvad end, man nu vil kalde det). Utroligt, hvad man kan gøre med sin stemme. Men det kræver også meget sindssygt meget træning og et talent og derudover en ordentlig uddannelse. Måske jeg selv ender med noget lignende en dag? Spændende var det i hvert fald. Og kæmpe respekt til Lars Thiesgaard for de mange kendte stemmer, skulle jeg lige sige til sidst.

Hakuna Matata er måske bare et ord; men et ord, som betyder meget mere end bare en bestemt ting- Det er nemlig klogere, end du tror! Hi hi! :-D

Bjarke Friis Kristensen

Hej Rasmus

Først lige mange tak fordi du lytter med :) Og ja, han er en virkelig interessant mand at lytte til - og så er han virkelig rar og passioneret. En fornøjelse at have ham i studiet.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Setsu

Har set frem til den her podcast lige siden det blev sagt i ville lave den. Lars er en fantastisk mand og person generelt!!

Er dog ret trist over at mit spørgsmål ikke blev valgt ud, men selvfølgelig er det begrænset hvad tid man har tilgængeligt.

Bjarke Friis Kristensen

Hej Setsu

Først lige mange tak fordi, du lytter med :) Lars er nemlig fantastisk! Ja, desværre havde vi ikke tid til at stille alle spørgsmål, som vi modtog.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Peter

Fantastisk rar herre!

Bjarke Friis Kristensen

Det kan vi så absolut kun skrive under på :)

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

aljosjauser/29331
aljosjauser/29331

Suverænt det mest tåkrummende og pinagtige, fordi Frank&Co ved optagelsen af scenen gik all in, og ikke havde forberedt publikum på, hvad der s

5 timer siden
Katrineuser/913506
Katrineuser/913506

Indbegrebet af klovn er jo bare da frank giver svigermor en pearl necklace.

7 timer siden
August

Det var pænt pinligt.

8 timer siden
Niclas Dalby

Jeg glæder mig som et lille barn!

9 timer siden
Ulfuser/888759
Ulfuser/888759

Nej, det gjorde han bare ikke ......

18 timer siden

Aktive debatter