Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk filmpodcast #28: Vi har besøg af manden bag Pumba

Kino.dk filmpodcast #28: Vi har besøg af manden bag Pumba

Lars Thiesgaard og de mange stemmer

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Velkommen til en ganske særlig podcast, kære lyttere. Vi har nemlig en ganske særlig gæst med os i studiet i dag – ingen ringere end dubbing-legenden Lars Thiesgaard.

Køb dine billetter til ’Løvernes konge’ her:Hvis det navn måske ikke lige får en klokke til at ringe, så gør navne som Pumba, Grisling og Jokeren, videre til Sorteper, Yoda samt Dupont og Dupond det i hvert fald. Det er nemlig blot et meget lille udsnit af de mange, mange karakterer, Lars Thiesgaard har lagt stemme til igennem din karriere.

Lars Thiesgaard er netop nu aktuel som en af sine mest ikoniske karakterer, nemlig Pumba i genindspilningen af Løvernes konge. Vi snakker derfor bl.a. netop ’Løvernes konge’ – også den originale – mens vi også nørder dubbing og Lars Thiesgaards mange stemmer.Du kan lytte til podcasten herover, mens du også finder den:
- På Spotify
- I Apple podcast
- Hos Libsyn
- Og i podcast-app'en på din iPhone, hvor du også finder vores øvrige episoder.

God fornøjelse - og husk at skrive til os med forslag om alt fra emner til forbedringer og skamros på podcast@kino.dk. Samt selvfølgelig at abonnere på podcasten, så du ikke misser nye afsnit.


Programoversigt:
00:00:00: Indledning og introduktion
00:10:03: Om ’Løvernes konge’ – den gamle og den nye
00:39:28: Lars Thiesgaard - karriere og dubbing
00:55:13: Brugerspørgsmål
01:26:35: Afslutning

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Hold da op! Sikke en interesant og meget anderledes podcast med selveste Lars Thiesgaard med i studiet!

Jeg synes, at det var en enormt inspirerede podcast. Mange klog ord blev sagt af selveste “Stemmemestrenes mand”(eller hvad end, man nu vil kalde det). Utroligt, hvad man kan gøre med sin stemme. Men det kræver også meget sindssygt meget træning og et talent og derudover en ordentlig uddannelse. Måske jeg selv ender med noget lignende en dag? Spændende var det i hvert fald. Og kæmpe respekt til Lars Thiesgaard for de mange kendte stemmer, skulle jeg lige sige til sidst.

Hakuna Matata er måske bare et ord; men et ord, som betyder meget mere end bare en bestemt ting- Det er nemlig klogere, end du tror! Hi hi! :-D

Bjarke Friis Kristensen

Hej Rasmus

Først lige mange tak fordi du lytter med :) Og ja, han er en virkelig interessant mand at lytte til - og så er han virkelig rar og passioneret. En fornøjelse at have ham i studiet.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Setsu

Har set frem til den her podcast lige siden det blev sagt i ville lave den. Lars er en fantastisk mand og person generelt!!

Er dog ret trist over at mit spørgsmål ikke blev valgt ud, men selvfølgelig er det begrænset hvad tid man har tilgængeligt.

Bjarke Friis Kristensen

Hej Setsu

Først lige mange tak fordi, du lytter med :) Lars er nemlig fantastisk! Ja, desværre havde vi ikke tid til at stille alle spørgsmål, som vi modtog.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Peter

Fantastisk rar herre!

Bjarke Friis Kristensen

Det kan vi så absolut kun skrive under på :)

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

21 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

21 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter