Cookie- og Privatlivspolitik
Rygte: Den nye Agent 007 er fundet - og hun medvirker i Bond 25

Rygte: Den nye Agent 007 er fundet - og hun medvirker i Bond 25

Det bliver en sort kvinde

Stem op!
54
Stem ned!
0
(reset)

Den kommende Bond 25 bliver Daniel Craigs sidste som James Bond, og der har længe været snak om, hvem der skulle overtage spion-tjansen.

Flere skuespillere har været rygtet til rollen, men nu skulle det efter sigende og ifølge Daily Mirror være på plads. De rapporterer nemlig, at det bliver den britiske skuespillerinde Lashana Lynch, som skal være den næste Agent 007.

Lashana Lynch er allerede bekræftet til at medvirke i 'Bond 25' og spiller rollen som Nomi, der altså skulle få en helt central plads i filmen.

Det forlyder nemlig, at eftersom at Daniel Craigs James Bond er gået på pension i 'Bond 25', så har en ny agent fået kodenummeret 007 - hvilket altså er Lynchs Nomi.

Informationen er endnu ikke blevet officielt bekræftet. Men ideen om en kvindelig-udgave af 007 har tidligere været vendt i pressen.

Lashana Lynch var tidligere på året aktuel som Brie Larssons veninde Maria Rambeau i Captain Marvel.

Bond 25 får premiere den 2. april 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
charlpuser/146438

SKUFFENDE... James Bond er 006, og en mand ! Der må da kunne findes an værdig afløser, og så gerne med lidt mere elegance og humor end DC, TAK

BENT

Glæder mig til at se Mads Mikkelsen som Lara Croft!?

Mickey

Det er fint at følge med tiden, men man kan altså bare løbe fra, at James Bond er en mand, og også er en damernes ven. Det er nu engang sådan James Bond er, og da det også er en stor del af virkelighedens verden, hvorfor er det så at vi ikke længere må se det på det store lærred?! Man viser blod og vold, men en mand som har en masse one night stands, dét er pludselig alt for meget, og skal nytænkes??? Filmverdenen anno 2019 er alligevel spækket med righteous feminist film, så hvorfor kan man ikke bare beholde den charme der trods alt er ved de her kæmpe klassikere????

Snart får vi vel også Aragona at se i Amazon's Ringenes Herre serie.....

Sebastianuser/939810

Det vil være en skandale for hele Bond-franchisen. Det er fint at nytænke det, men lad vær med at ændre på selve karakteren og så kalde det 'James Bond'. James Bond har altid fulgt med den globale udvikling for at holde filmene up-to-date, men decideret at ændre på karakteren vil også ændre hele kulturen omkring Bond. James Bond har alle dage været en hvid mand, det er der ikke noget mandschauvinistisk i eller racistisk ved for den sags skyld - så lad det nu forblive sådan!

Julius

Hun er castet som 007's erstatning, ikke som Bond selv. Det skal da nok give en moderat anderledes og måske endda en interessant dynamik.

Nå nej, jeg glemmer at Bond skal være alene og en STRAIGHT WHITE MALE!!!!! Vi har haft 25 Bond-film med de samme kedelige, hvide ris-lignende endimensionelle mandschauvinister, så tænk engang hvis en sort og kvindelig karakter faktisk kunne give franchisen det friske pust, den desperat har brug for?

Til gengæld bekymrer den kyniske side af mig sig lidt over, om de store studier bruger den toxic internetkultur som marketingværktøj. De prøver ikke nødvendigvis på at være så progressive som muligt, men i stedet at være så provokerende som muligt i øjnene på de typer, der går op i en fiktiv karakters køn eller hudfarve. Herefter starter der flamewars på sociale medier, og omtalen af din film stiger markant.

Jeg håber bare ikke, det er tilfældet, for så er der virkelig lang vej til mål endnu.

jonuser/386845

Jeg må da gerne få et flip over, at James Bond 25 bliver den sidste James Bond film.

Hvis de vælger en kvinde og sender James Bond på pension, så er han væk, og så er det ikke James Bond mere.

Det er måske 007, men ikke James Bond. Det kan sagtens blive en fin film, men vi har haft (får) 25 film med James og en kvinde kan ikke være ham.

En kvinde kan heller ikke være superman - en kvinde kan være superwoman, men det er noget andet.

Julius

Tja, vi har jo alle vores frustrationer, men jeg forstår virkelig ikke denne form for ejerskab over fiktive figurer. Hvis Bond skal på pension/dør/eller på andre måder forsvinder, skal 007-rollen blot udfyldes, og denne behøver ikke være en Bond. Det er jo det, der er tale om. Der er ikke tale om en erstatning, men en viderefortælling. Føler virkelig, der bliver lagt rigtigt meget i rigtigt lidt :)

Kim

Ian Flemming ville nok ikke syntes om at hans mandlige spion, pludslig skal være en kvinde, fordi det er i tidens tegn at have flere feminine helte. James Bond har trods alt en forhistorie, som gør ham til den spion, han er.
Hvis man vil have kvindelige spioner, så må man finde andre histoier at fortælle. Der er jo nok af kvindespioner i den litterære verden Så skab et nyt univers. Wonderwomen lever stadig og kunne være en excepsionel franchise at forsætte

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

2 timer siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

2 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden

Aktive debatter