Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Spider-Man: Far From Home

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk grundstemning, og den indeholder mange langvarige scener med voldsomme kampe mellem hovedfiguren og ondsindede kræfter. I flere scener kæmper hovedpersonen mod et stort monster, og i én scene, som bl.a. foregår på en kirkegård, ses en zombielignende figur kravle op af en grav. Da filmen udspiller sig i et urealistisk eventyrunivers, og da hovedpersonerne klarer sig ved hjælp af superheltekræfter og godt humør, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.07.2019
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man: Far From Home
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Filmen 'Spider-Man: Far From Home' er fortsættelsen til Spider-Man: Homecoming om Peter Parker spillet af Tom Holland.

Superhelte-efterfølgeren tager udgangspunkt efter begivenhederne i Avengers: Endgame, hvor Peter Parker er på sommerekskursion i Europa. Den unge superhelt får ikke lang tid til at falde til rette i de europæiske storbyer, før han kontaktes af Nick Fury.

Avengers-lederen har en opgave til Spider-Man, der kræver, at han arbejder sammen med Quentin Beck, også kendt som Mysterio - en kriger fra en anden dimension. Og superhelten får brug for sin nye makkers evner, for fjender lurer i kulissen - denne gang i form af de mystiske Elementals.

Spider-Man blev opfundet af Stan Lee og Steve Ditko i 1962 og har siden optrådt i utallige tegneserier, film, tv-serier, tegnefilm og computerspil.

Vægkravlerens filmiske eventyr startede for alvor i 2002, da Tobey Maguire levendegjorde helten i tre film, inden stafetten blev givet videre. I 2012 var det Andrew Garfields tur til at iklæde sig masken, men hans to optrædener som Spider-Man blev aldrig helt så populære.

Captain America: Civil War bød på en ny skuespiller i den unge britiske Tom Holland, der fik sin første solofilm med Spider-Man: Homecoming, og det er ham, der igen optræder i den rød-blå dragt. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (243 votes)
5.1
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Den nye 'Spider-Man' har humor, action, spænding, overraskelser og alt, hvad man kan bede om i en superheltefilm." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Det er femte gang, at Tom Holland trækker i den netmønstrede spandexdragt som Spider-Man, og han er den allerbedste af alle dem, der har gjort det. Fysisk besidder han en legende lethed og flydende elegance [...] og så udstråler han en uskyldig sødme og naivitet, som passer perfekt til den kække unge superhelt." (Per Juul Carlsen)

 • Information

  "Det er en frisk, veloplagt og underholdende film, som på én gang anerkender alt det tunge, der er gået forud [...] og samtidig er forankret i en mere lys og håbefuld nutid." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "Tom Holland er fortsat et lille fund til rollen, og selv om fortællingen kæmper lidt med den uegale omstilling til et Europa, der bare ikke klinger troværdigt, er underholdningsværdien i top" (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  Så uden nogensinde at blive en storfilm – endsige rigtig uhyggelig – smiler dette mix af superaction og high school-romance med lidt af den trykte tegneseries barnligt uskyldige tjubangbegejstring. Som man jo sandt at sige godt kan savne, når de større superheltefilm vil levere både samfunds- og psykoanalyse og ikke bare være tidsfordriv. (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Hele verden er så småt ved at komme videre efter Avengers omsider besejrede Thanos, men ingenting er som det var engang. Steve Rogers har givet skjoldet videre, flere af heltene har mistet livet, hvilket også gælder Peter Parkers ven og mentor, Tony Stark. Det er ikke nemt af tumle med hverdagens teenageproblemer, mens andre forventer at man løfter arven efter Iron Man. Ud af det blå dukker Quentin Beck op fra en parallelverden, da Jorden trues af Elementarånder fra hans udgave af Jorden. Ingenting er dog hvad det giver sig ud for, og da alt omsider lysner sker det værst tænkelige for Spider-Man.

Seneste skud på stammen fra Marvel Studios er den egentlig afslutning på Fase 3, og dermed på Infinity Sagaen. Den virker som en epilog på Avengers: Endgame, og opvarmning på hvad der er i vente i Fase 4. Tom Holland gør det igen fremragende som netsvingeren, og Mysterio er en af mine personlige favoritskurke fra Spider-Man. Lige nu er fremtiden uvis, da aftalen med Sony stopper med Far From Home. Man kan kun håbe på at han kan forblive i MCU, men Sonys forrygende start med Venom i deres eget SUMC kan blive et problem. For hvor længe vil Sony fortsætte deres univers med Spider-Man skurke uden Spider-Man? Kevin Feige nægter i hvert fald at lade de to universer smelte sammen.

Troelsuser/147707

Fine skuespillerpræstationer ! Fine special effects ! Alt i alt blev jeg underholdt og endda lidt overrasket :-) Anbefaling herfra

Jonas

Jeg havde egentlig ikke regnet med at se "Spider-Man: Far From Home", men jeg var glad for, at jeg gjorde det. Filmen er en sjov og spændende omgang popcornaction, den tager fat i nogle klassiske Spider-Man-dilemmaer, og det er nok den bedste film med Edderkoppen siden Sam Raimis "Spider-Man 2".

Filmen videreudvikler de nye udgaver af figurerne fra Spider-Man-universet, som vi lærte at kende i de tidligere MCU-film. Tom Holland er stadig eminent som Peter Parker/Spider-Man. Filmen handler meget om, hvorvidt han skal tage det ansvar, der hviler på hans skuldre som Avenger, eller om han også bare kan gøre almindelige teenageting som at tage på studietur. Det er en klassisk Spider-Man-tematik, og det er en fryd at se Hollands udgave af Peter komme til sit eget svar på det dilemma. Jeg er stadig vild med Peters bedste ven Ned, der har et sjovt subplot med sin nye kæreste Betty Brandt. Jeg er også rimelig vild med Zendayas MJ i denne her. Hun har stadig den lidt rebelske personlighed, hun havde i "Homecoming", men er stadig også meget underholdende, og det er sjovt at se Peters forsøg på at fortælle hende, hvad han føler for hende. Sidst, men ikke mindst, er jeg nødt til at fremhæve Jake Gyllenhall som Mysterio. Han har en fest i den rolle, og der er nogle gange, hvor han både virker sympatisk og tragisk, men andre gange får mulighed for at slå sig helt løs og være lidt af en megaloman. Der er nogle sekvenser med Spider-Man og Mysterio, som både er imponerende, skræmmende og ufatteligt vilde.

Der er masser af sjove øjeblikke i filmen. Meget af starten er dedikeret til eftervirkningerne af Thanos' knips. Filmen tager komplet pis på det, hvilket er fantastisk, men den fremhæver også nogle virkelig interessante konsekvenser, man ikke ville have tænkt over. Det er også rørende at se referencer til Tony Stark i de forskellige storbyer, Peters klasse besøger. Meget af filmen foregår i forskellige europæiske storbyer, og det er sjovt at se Spider-Man lidt på udebane. Filmen byder på mange ekstremt fede actionscener i en væsentlig større skala end "Homecoming", og filmens første postcreditscene sætter en ufattelig vild status quo op for næste Spider-Man-film. Derudover er der en cameo fra en person, jeg aldrig havde forventet, jeg ville se i denne udgave af Spider-Man, og som fans helt sikkert vil elske, så bliv for Guds skyld og se rulleteksterne!

Der er dog nogle ting, jeg ikke helt bryder mig om. Der er en scene, hvor vi får noget at vide om en af figurerne, som egentlig er nødvendig, og jeg kan ikke umiddelbart se, hvordan man ellers skulle gøre det. Scenen bliver bare en kæmpestor information dump oven på et faktisk fedt twist. Gyllenhall er som sagt virkelig god, men han spiller bedst over for Spider-Man, når han er mere sympatisk. Den anden postcreditscene rekontekstualiserer to figurer i filmen helt radikalt, hvilket jeg ikke ved, om jeg havde brug for. Derudover har jeg det samme problem med "Far From Home", som jeg havde med "Homecoming" - at den godt kan føles som en teenagekomedie i MCU, der tilfældigvis har Spider-Man i hovedrollen. Sidstnævnte er dog mest et problem i starten af filmen, for "Far From Home" er helt klart en af de bedste Spider-Man-film. I mine øjne slår den ikke "Spider-Man 2", men er du Edderkoppe-, superhelt- eller Marvelfan, skal du klart ind og se den!

Oskar

"Spider-Man Far From Home" er en rigtig god og en underholdende Marvel film, men der er nogle enkelte ting som kunne have været bedre.

Plottet i filmen er rigtig godt og meget spændende og medrivende selv efter filmen var slut sad jeg tilbage med en følelse af spænding.

Der er dog nogle steder, hvor jeg synes der bliver forklaret lidt for meget, og det kan godt blive lidt kedeligt, men det er ikke meget. Omvendt så er der et steder, hvor jeg manglede noget forklaring.
Ellers synes jeg plottet giver mening.

Så plottet giver næsten mening, og er nogle gange lidt for forklarende.

Plottet er også blandet i, hvor forudsigeligt det er, fordi nogle vil nok finde noget i filmen meget forudsigeligt, hvor andre måske ikke vil. Jeg er dog sikker på der er noget i filmen som man ikke ser komme.
Jeg synes det var fint, at der var noget, som var forudsigeligt, fordi for mig var der overraskelser.

En anden god ting ved filmen er, at plottet kommer med et interessant dilemma og med nogle interessante temaer. Selvom om nogle af dem er klassiske for sådan en type film, så synes jeg de er vigtige og gode for filmen.

Skuespillerne er rigtig gode og troværdige som deres karaktere.

Humor er der ikke så meget af, men det der er, er sjovt og mængden er tilpas.

Det sidste jeg vil nævne om filmen er, at den visuelt er meget flot og effekterne er meget troværdige.

Så Spider-Man: Far From Home anbefaler jeg, bl.a. fordi den er underholdende og har et godt plot, men med ting der kunne være bedre.
Udover det så anbefaler jeg den også, fordi den er, som så mange andre Marvel film, vigtig for Marvel Cinematic Univers.

Maria

Tom Holland gør det godt. Han gør det rigtig godt som teenage Peter Parker og historien fungerer bare!

Som stor Spider-Man fan, er jeg glad for at man endelig tager sig kærligt af en af Marvels mest genkendelige superhelte. Misforstå mig ikke, jeg har elsket begge forrige versioner og Spider-Man 2 er stadig min favorit af alle film, men hvor luften gik af ballonen med den 3. i første runde og en smugle i nr. 2 i anden runde, ja, så bliver man som fan nervøs for om ingen kan finde ud af at passe på en så elsket karakter.

Men de gør det dælme godt i Far From Home. Godt strikket sammen, fin fortsættelse efter Endgame og man mærker og forstå Peters følelser hele vejen igennem. Tilsat masser af humor, fede actionscener og et velfungerende cast; ja så har man opskriften på en vellykket film. Eneste minus var, at den til tider gik lidt i stå i tempoet, men dog ikke nok til at jeg følte mig nødsaget til at kigge på hvad klokken var. Derfor får den 5/6 stjerner.

I øvrigt elsker jeg den første ekstrascene mens den anden var sådan lidt meh. Men det er ikke første gang at den sidste end credit scene giver det indtryk. ;)

Brangouser/1492686

Jeg har brug for mere Marveeeel! Det er det eneste jeg kan sige.

Universet er ved at blive så stort og med så mange kendte skuespillere efterhånden. Den ene stjerne efter den anden. Denne film er endnu en af de film, der vil blive husket som en af de gode superhelte film. Jeg venter gerne så længe det tager for at denne tur ender - jeg håber aldrig den gør. Som advokat ved boligsalg, så er jeg ikke bleg for at tale Avengers med mine egne kunder og boligsælgere - Marvel fans kommer i alle former og typer.

Sugendra

Jeg synes spiderman far from home er den beste film jeg har set i 2019.

Claus

Oh yeah vi har nu fået den Spiderman film som vi har vendte på i live action form, er det den bedste Spiderman film nogle sinde måske nej men de går den rigtigt vej. Spiderman er min favorit superhelt men der er også mange som føler at Avengers Endgame brugte være den sidste film i phase 3, jeg er enig i at denne film skulle være den første film i phase 4 af MCU men sådan skete det ikke, men nok om det lag os snakke Spiderman.

De positive ting: jeg kan ikke beskrive hvor spændt jeg var for filmen, jeg har ikke være så spændt for en film siden Endgame skulle udkomme. Jeg har haft højde forventninger til filmen og jeg må sige at de har virkelig gjort det godt. alt er lide som det skal være ned til den mindste detalje.
Jeg må sige at Tom Holland er nok den bedste Spiderman lige for tiden, for mig slår han Tobey Maguire som den bedste Spiderman. Han har den perfekte antyde samt den helt rigtig alder til rollen.
Mj, aunt May er også rigtig gode i filmen.
Jake Gyllenhaal som Mysterio var det helt rigtig valgt, han bringer charter til live i filmen. jeg havde mine bekymringer da jeg hørte at han skulle være Mysterio, men nu er jeg virkelig glad for at han fik rollen.
Den nye Spiderman dragt er også helt perfekte en god upgrade.
De negative ting:
Jeg skal være ærlig jeg har ikke så meget negative ting at sige omkring Spiderman far from home, det var en rigtig god film men vis jeg skal finde noget så er det nok at Spiderman bliver vis som den nye Ironman lidt for meget.
Alt i alt er jeg virkelig godt tilfreds men filmen selvfølge vis jeg ikke snakke spoilers, men jeg kan sige at der er en lille camino til sidste der fik mig til at flække af grin.
Jeg kan ikke vendte med at se hvad Peter og hans venner næste eventyr tager os hen.

TheDayDreamer

Var inde at se den her igår, og jeg forlod biografen med én, meget klar følelse: glæde! Hold nu KÆFT hvor var jeg underholdt! Den er ca. En BILLION gange federe end Endgame!

Direktøren for Marvel, Kevin Feige, har også udtalt at det er denne film, og ikke "Endgame" der er afslutningen på fase 3 af MCU (Marvel Cinematic Universe), og det vil jeg faktisk give ham ret i - både fordi der nok er mange som har set Endgame nu, og ved hvordan den ender (og den begivenhed er så noget der bruges som en drivkraft i denne film, og det forhold rundes af på en fin måde), men også - og det er SUPER VIGTIGT det her - på grund af hvad der sker i post-credit scenerne!! I min optik har det nok aldrig været vigtigere at sidde med måsen solidt plantet i biosædet efter en Marvelfilm, da jeg vil gå så langt som til at påstå at de 2 ekstra scener der er, er GAME CHANGERE, og de vigtigste der har været i en af deres film til dato!

Denne nr.2 solofilm for Spider-Man med Tom Holland i hovedrollen går all-in på humor, og det fungerer bare! Virkeligt! Det var skønt at se Marvel vende tilbage til den vante formel, måske endda mere end i nogen anden film de har lavet, for der var brug for det efter al den seriøsitet (og fuldstændigt, efter min mening, tamme historie) Endgame kvalte ned over os - men ok, den film havde også umenneskelige forventninger at leve op til, det samme press lider "Får From Home" ikke under).

Men samtidig er der visse sandheder der vil gå op for en når man går ind og se "Far From Home". Tom Holland har ret, da han udtalte at der er en scene der vil føles som et knytnæveslag lige i hovedet for seeren! (Det var den ENESTE ting der skuffede mig ved filmen!)

Gør jer selv en tjeneste, tag ind og se den her, og lad DEN være jeres positive minde om afslutningen på fase 3!

But hold on to your butts.... 'cause BIG changes are coming!

Kasper

En klassisk superheltefilm. Men stadigvæk med en masse twist som man slet ikke havde set komme. Fedt at få at se hvordan Verden ser ud efter the snap/ the blip

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.