Cookie- og Privatlivspolitik

Avengers: Endgame

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe og figurer, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og brutal vis. Filmen dvæler desuden i passager ved sorg over at miste sine nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
24.04.2019
| |
3 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Endgame
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 3D 4DX, Level 7 - 2D, Babybio - 2D, Seniorbio - 2D
|

Superheltefilmen 'Avengers: Endgame' (Avengers 4) er det fjerde og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America. 

Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor den mægtige Thanos samlede alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet.

Knækket og med dårlige odds må de resterende helte samles en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

'Avengers: Endgame' er kulminationen på nu 22 film i Marvels filmiske univers, der startede med Iron Man i 2008, og har budt på talrige succeser som Guardians of the Galaxy og Black Panther.

Filmens imponerende rollebesætning tæller adskillige skuespillere fra de tidligere film, men mest prominente er selvfølgelig Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og Mark Ruffalo i deres ikoniske roller. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1280 votes)
5.4
4.4

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er virkelig en fornøjelse, der er tale om, og den bliver kun større, hvis man har set alle Avengers-film og endnu større, hvis man har set samtlige Marvel-film." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Hardcore-fans vil sandsynligvis elske løjerne betingelsesløst, men har man et mere moderat forhold til universet (eller rettere sagt universerne) kunne man nok overveje, om man ikke kunne bruge de tre timer på noget andet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er ikke lige så vildt og chokerende som 'Infinity War', men det er eddersmadreme godt fulgt op." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "På den måde er 'Avengers: Endgame' den ultimative superheltefilm [...] og [man] finder sig som publikum både underholdt og rørt hele vejen igennem." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Historiens største sammenrend af superhelte overlever på ironien og det gode skuespil i det overgearede udstyrsstykke 'Avengers: Endgame'." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Catherineuser/136688

Ja filmen er jo helt fantastisk, men desværre ret lang uden pause.

Niclas

Avengers endgame har det hele. Den er sindsygt god. Og er helt vildt underholdende. Den skal bare ses. Seks stjerner herfra.

Maria

Filmen var en fantastisk rutschetur, blandet med alle følelser. Jeg glæder mig utrolig meget til at gense den. Den levede uden tvivl op til det, alle os Marvel fans havde gået og håbet på.

Cisco user/244273

Simpelthen et mesterværk!

Kristianuser/452942

End Game afrunder rigtig mange storylines og subplots på en rigtig fin måde, og filmen er et must-see, hvis man kunne lide Infinity War

Oszar

Så kom den endelig efter cirka et år "Avengers Endgame". Det skulle være et slutspil på det indtil videre lange MCU ( Marvel Cinematic Universe ), men er det et slutspil der lever op til forventningerne. Det vil jeg prøve at give min mening om.

"Avengers Endgame" er en god, men også lang film. Jeg synes dog ikke den var for lang, fordi jeg sad ikke på noget tidspunkt og kedede mig.

Skuespillet er også rigtig godt og karakterne virker troværdige, men det er heller ikke noget nyt i Marvel film.

Filmens handling er også velskrevet, men langsommere end ved andre film og det mener jeg er noget nyt i marvel film. Jeg synes det giver mening og jeg synes godt om at filmen er langsommere end i de andre film.
Filmens handling har et interessant tema og den viser det på en anderledes måde og for det meste god måde end, hvad jeg mener, man ellers ser i marvel film.

Filmen har også en masse humor og jeg havde det lidt blandet med det. Jeg synes mange gange det var morsomt, men det var nogle ting i filmen, som for mig fremstod lidt karikeret.

Afslutningsvis vil jeg sige at "Avengers Endgame" er en god film jeg anbefaler den helt klart, men jeg synes den er anderledes i forhold til andre marvel film, og det virker for det meste fint. Det eneste der trækker ned er, at noget af humoren fremstår lidt karikeret for mig.
Så for mig var dette slutspil næsten perfekt.

Anya

God film og en god afslutning på de sidste 10 år af Marvel film

Arne

Det bliver ikke federe, vildere eller støre end dette. Er du gal en rutsjebane tur. SE DEN!

Jette s

Bedste film ever

Lis Christine

Simpelthen et mesterværk!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.