Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Kæledyrenes hemmelige liv 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en hektisk grundstemning med en humoristisk undertone. Den indeholder mange actionfyldte scener hvor hovedfigurerne jages, er i fare eller kæmper. En fugl angriber pludselig en hund. En dyster person truer og slår efter dyr med sin pisk. Bidske hunde forfølger voldsomt og langvarigt andre dyr. En central figur er i alvorlig fare for at falde i en dyb afgrund. Da filmen imidlertid er animeret og da farerne ret hurtigt forløses med humor, vurderes det, at filmen kun vil kunne virker skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
04.07.2019
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Secret Life of Pets 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/ undertekster), 4DX 2D - dansk tale, Babybio - dansk tale, Babybio - eng. tale (u/ undertekster)
|
Billetter

Animationsfilmen 'Kæledyrenes hemmelige liv 2' er fortsættelsen til familiefilmen Kæledyrenes hemmelige liv fra 2016.

Hunden Max står overfor nogle store ændringer i sit liv, da hans ejer Katie bliver gift og får babyen Liam.

Max bliver overbeskyttende overfor det nye medlem af familien, og på randen af et nervøst sammenbrud tager han med familien på ferie på landet.

Her møder han den ældre og seje hund Rooster, der lærer Max at blive mere modig. Hvilket er meget passende, for da Max kommer hjem, står han overfor en stor udfordring, da han skal redde den hvide tiger Shij Tzu fra et cirkus sammen med vennerne Snefnug, Glitter og den nye hund i slænget, Daisy.

'Kæledyrenes hemmelige liv 2' afslører igen, hvad vores firbenede venner laver, når vi ikke er hjemme, og denne gang er der både ulve, tigere og masser af katte på spil. Den første film blev en stor succes i biografen og solgte 323.000 billetter herhjemme. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
4.3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "[...] grundlæggende er 'Kæledyrenes hemmelige liv 2' mest en samling halvslappe jokes løseligt klistreret sammen til en film." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Kvaliteterne er faktisk så rigeligt til stede. Man glemte bare at lave en ordentlig historie." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Stensikkert animationshåndværk, virkelig sjove enkeltscener og et fremragende cast af danske stemmer [...]" (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elisabethuser/1340564

Den glæder jeg med til at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.