Cookie- og Privatlivspolitik

Scooby-Doo (2002)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
02.08.2002
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Scooby-Doo
|

Scooby, Shaggy og resten af den eventyrlystige klike fra Mystery Inc. optræder for første gang nogensinde i en spillefilm om vores favorithund – SCOOBY-DOO.
I 1969 fik historien om den glade grand danois, Scooby-Doo, premiere på de amerikanske tv-skærme. I dag er serien stadig én af de mest elskede og populære tegnefilm, og nu kommer den endelig som spillefilm.
Sammen med sin bande Mystery Inc., der foruden Scooby-Doo består af Fred, Daphne, Shaggy og Velma, drager Scooby-Doo frygtløs ud for at opklare kriminalgåder. Denne gang må banden til øen Spooky Island, hvor der foregår overnaturlige hændelser.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmudgaven af Scooby-Doo er mit første bekendtskab med den lille trup af detektiver. Der går dog ikke mange sekunder, før man kender karakterene rimelig godt. For Fred, Daphne, Velma og Shaggy er ret så arketypiske som den smarte fyr, den fjollede fyr, den dullede pige, og den nørdede pige. Så langt, så godt.

Men så er der hunden! Den kunne jeg godt have undværet, for Scooby-Doo er da en utrolig irriterende karakter med en utrolig irriterende stemme. Er den et resultat af et eller andet eksperiment, eller kan alle hunde bare tale i det univers? Det er nok her, at det for alvor viser sig, at man bør kende til Scooby-Doo på forhånd, hvis man skal have noget positivt ud af filmen.

På det visuelle plan har filmen et herligt farverigt og flot production design - hvis man altså lige ser bort fra CGI'en som er forfærdelig (typisk for film fra den periode). Der er rigtig meget fjollet action, så fans af tv-serien burde ikke komme til at kede sig. Jeg savner til gengæld i den grad noget humor, som ikke kun er falde-på-halen-humor.

Wayne

Samtlige figurer rammes perfekt, og historien er også som vi kender dem bedst.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.