Cookie- og Privatlivspolitik

Annabelle Comes Home

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særdeles truende og ildevarslende stemning. Den indeholder talrige scener med suspense, chok- og gysereffekter. Der er scener med mennesker, særligt børn og unge, der bliver terroriseret og angrebet af dæmoner og genfærd. I flere scener vises lemlæstede personer på udpenslet vis, for eksempel en knivangreb og et smadret ansigt. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
27.06.2019
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Annabelle Comes Home
|
Versioner: se alle
2D, 4DX 2D, Babybio
|

Gyseren 'Annabelle Comes Home' (Annabelle 3) er den tredje film om den dæmoniske dukke, Annabelle, som første gang optrådte i The Conjuring - og som siden har fået sine egne film i 2014 og en efterfølger i 2017.

Den besatte dukke Annabelle står bag lås og slå i de paranormale efterforskere Ed og Lorriane Warrens kælder. Men da en af veninderne til deres datter, Judys, barnepige går derned, slipper hun ikke kun Annabelles kræfter løs - alle de dæmoniske artefakter i rummet vækkes også til live.

'Annabelle Comes Home' er skrevet af Gary Dauberman, der også har forfattet de to første film samt The Nun og klovegyseren It, og som her debuterer som instruktør. Det er den første solofilm om dukken, som har Patrick Wilson og Vera Farmiga med på rollelisten i deres velkendte roller som Warren-parret.

Filmen blander grufuld spænding, diabolsk uhygge og 70'ernes tidsbillede, og publikum får et indblik i flere af Warren-parrets grumme sager med nye, skræmmende monstre. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (120 votes)
4.7
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Med undtagelse af nogle enkelte bevidst B-film-komiske optrin er 'Annabelle Comes Home' én lang sejtrækker at komme igennem. Fordi den er alt andet end uhyggelig." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Ånderne kender ingen grænser, men det gør fantasien i denne skamridning af den gotiske gysergenres mest genkendelige greb." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daniel

Well jeg troede ik det kunne lykkes.. Men de gjorde det. Ik det bedste plot men stemningen var fed kan klart anbefales

Magnus

Synes efter hånden, at der har været rigeligt med film omkring den dukke. Er det fordi jeg er bange for den? Måske. Dog vil jeg gerne snart se noget nyt. :D

Fin film ellers

Bjarke

Kæresten og jeg var inde og se den, men var også begge enige om at plottet var lidt tyndt. Den var okay, men heller ikke mere end det :)

Sara

En god hygge gyser . Ikke mega scary

Oliver

Jeg var inde for nogle dage siden med #kinotur og se denne fornøjelse af en gyser. Jeg var ikke sikker på hvad jeg skulle forvente, men jeg var glædeligt overrasket. Den første Annabelle var skuffende, hvorimod den anden var et skridt i den rigtige retning, så det passer perfekt med at den tredje nu klart er den bedste af trilogien. Filmen fungerer meget effektiv som en gyser, med skræmmende og innovative sekvenser, der blandt andet virker så godt på grund af den konstante opbygning af spænding og gys. Der er der dog også heldigvis plads til lidt ro og humor i hele tumulten. Skuespillerinderne gør et stærkt arbejde, og det er dejligt at se en gyser som også har fokus på karaktererne og deres udvikling. Alt i alt, er Annabelle Comes Home en meget god og effektiv gyser.

Yasmin

The conjuring universet er blevet udvidet med endnu en Annabelle film. Jeg er kæmpe fan af det her princip, som vi kender fra Stephen King, hvor der er flere separate historier i samme verden.

Når det er sagt så var den første Annabelle skuffende. Den anden var en middel gyser. Jeg kunne godt lide at man blev lidt bedre introduceret til karakterene. Den virkede mere gennemtænkt og man blev klart mere indtaget.

Annabelle comes home er den 3 solo film og der er ingen tvivl om, at 3 gang er lykkens gang. Jeg har faktisk ikke meget negativt at sige omkring denne film. Der var karaktere vi kendte, samt introduktion til nye som klart klædte universet. Filmen havde et virkelig godt tempo, et fantatisk lydspor og et drys af humor. En af grundene til jeg er glad for the conjuring universet er at den ikke lever på jumpscares, men mange klassiske horror tricks og især lyden er et mesterværk i alle filmene. Dette så vi også i the nun, som udover sit fantatiske soundtrack ikke var noget at råbe hurrar for. Annabelle havde flere ubehagelige scener, som fik hårene til at rejse sig på selv en hardcore horror entusiast som mig selv. Det er en skøn tilføjelse til universet og jeg glæder mig til at se hvor de næste film fører os hen. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Annabelle comes home og vil mene det er gyser der er godt over middel og klart skal opleves i biografen. 7 ud af 10 stjerner herfra.

Sara

Super fed film. Er kæmpe horror entusiast og er overrasket over hvor gennemført filmen var. Er hærdet når det gælder Horror men denne film fik da lidt gang i gåsehuden

emilie

super god film og virkelig skræmmende! kan helt klart anbefales

Ashley

Jeg må indrømme, at det ikke var meget af Annabelle jeg så - men den smule jeg så imellem mine fingre, var fantastisk uhyggeligt og fængende. Jeg synes det er tarveligt, at give en gyserfilm et godt, fængende plot; pludselig er det jo ikke nok at kigge væk... Man får lyst til - ja, bliver måske ligefrem NØDT TIL - at følge med, også!
Jeg var skræmt fra vid og sans... Men jeg var så træt i min bange krop bagefter, at jeg alligevel formåede at sove som en sten.
Et win-win? Det tænker jeg! Alle mulige stjerner her fra!

Pusle

I går aftes var jeg en af de heldige der var inde og se "Annabelle comes home" i palads. I 2017 var jeg inde og for mig se en skuffende "Annabelles creation" , så mine forventninger var ikke tårnhøje - men jeg må indrømme at jeg blev glædeligt overrasket. Jeg har altid elsket "Conjuring" filmene , da jeg elsker gys uden det store blodbad. Og denne her var klart af samme skuffe, hvor jeg synes to'eren var langsom og intersigende, var denne tre'er helt anderledes. Og tak til casteren for at have hentet Ed og Lorraine fra " conjuring" filmene og IKKE erstattet dem med nye skuespillere. Det skabte en helhed som gjore filmen hel og troværdig. Så kan du lide gys og nyder at se en god film er dette absolut en god måde at tilbringe et par timer på...............

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.