Cookie- og Privatlivspolitik
Du kan ikke slå Michael Myers ihjel: Halloween 2 er på vej

Du kan ikke slå Michael Myers ihjel: Halloween 2 er på vej

Jamie Lee Curtis er med igen

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Sidste år blev Michael Myers genfødt i den populære Halloween, der var en direkte opfølger til den originale film fra 1978, som udspiller 40 år senere.

Det succesfulde produktionsselskab Blumhouse stod for den effektive genstart af serien, og nu ser vi ud til at få en efterfølger.

SE OGSÅ: Guide: 5 gyserfilm i biografen i sommeren 2019

Således forventes 'Halloween 2' at starte optagelser allerede til september i år med en mulig premieredato 16. oktober 2020 i USA. Det rapporterer Collider.

Den sejlivede Jamie Lee Curtis vil vende tilbage i sin ikoniske rolle som Laurie Strode, ligesom at Judy Greer og Andi Matichak også forventes at være tilbage i rollerne som hhv. datter og barnebarn - så de tre dermed kan danne en dødsfarlige trio mod Michael Myers.

Kilder siger endvidere, at instruktøren David Gordon Green også igen vil stå bag kameraet. Men det vides endnu ikke, om samarbejdespartneren Danny McBride, som var med til at skrive den seneste film, er tilbage. Han har dog tidligere udtalt, at de har en ide til en opfølger på den første film.

Blumhouse har endnu ikke officielt bekræftet noget af dette.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jen Headuser/1439276

I skriver selv, at Halloween 2018 foregår efter Halloween 1978, dermed er den næste Halloween, Halloween 3, og ikke Halloween 2.

Michael

Nu hedder den bare indtil videre "Halloween 2" på papiret som arbejdstitel, alle nævner den som Halloween 2, hvis du googler. Ligesom med Bond filmene "Bond 25" selvom der er flere James Bond film derude og indtil de har en officiel titel, bliver den nævnt som "Bond 25". Der er intet forkert i det Kino skriver.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Nr. 2 på min alltime best scifi bøger, mangler bare at Asimovs "Foundation" kommer til filmen :)

3 timer siden
Trine

Der er nu kun 8 dage til, og som konsument af gyserfilm kommer jeg til at sidde klistret til den store skærm. Hold op jeg glæder mig :-D

7 timer siden
Wayne

Herligt du synes om det!

Jeg holder også af Dr. No - men “dragen” virker ikke så godt idag.

9 timer siden
Nikolaj

Fedt portræt!

22 timer siden
Stine Teglgaard

Har du set den med Tom Cruise og American Psycho? Den er så vild!

MVH Stine

1 dag siden

Aktive debatter