Cookie- og Privatlivspolitik
Du kan ikke slå Michael Myers ihjel: Halloween 2 er på vej

Du kan ikke slå Michael Myers ihjel: Halloween 2 er på vej

Jamie Lee Curtis er med igen

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Sidste år blev Michael Myers genfødt i den populære Halloween, der var en direkte opfølger til den originale film fra 1978, som udspiller 40 år senere.

Det succesfulde produktionsselskab Blumhouse stod for den effektive genstart af serien, og nu ser vi ud til at få en efterfølger.

SE OGSÅ: Guide: 5 gyserfilm i biografen i sommeren 2019

Således forventes 'Halloween 2' at starte optagelser allerede til september i år med en mulig premieredato 16. oktober 2020 i USA. Det rapporterer Collider.

Den sejlivede Jamie Lee Curtis vil vende tilbage i sin ikoniske rolle som Laurie Strode, ligesom at Judy Greer og Andi Matichak også forventes at være tilbage i rollerne som hhv. datter og barnebarn - så de tre dermed kan danne en dødsfarlige trio mod Michael Myers.

Kilder siger endvidere, at instruktøren David Gordon Green også igen vil stå bag kameraet. Men det vides endnu ikke, om samarbejdespartneren Danny McBride, som var med til at skrive den seneste film, er tilbage. Han har dog tidligere udtalt, at de har en ide til en opfølger på den første film.

Blumhouse har endnu ikke officielt bekræftet noget af dette.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jen Headuser/1439276

I skriver selv, at Halloween 2018 foregår efter Halloween 1978, dermed er den næste Halloween, Halloween 3, og ikke Halloween 2.

Michael

Nu hedder den bare indtil videre "Halloween 2" på papiret som arbejdstitel, alle nævner den som Halloween 2, hvis du googler. Ligesom med Bond filmene "Bond 25" selvom der er flere James Bond film derude og indtil de har en officiel titel, bliver den nævnt som "Bond 25". Der er intet forkert i det Kino skriver.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Ja, vi får det serveret på den måde så filmbranchen endnu engang kan præsentere en fuldstændig uinteressant ikke-rekord, men som præsenteres som re

19 timer siden
Benjamin

Først og fremmest tillykke til Avengers: Endgame med den flotte bedrift.

1 dag siden
Antaeus

Borte Med Blæsten fører STADIG listen, som den hele tiden har gjort, og Avengers End Game tager 5. pladsen.

1 dag siden
Jacob

Der er så meget at glæde sig til i MCU, og selvom Agents of S.H.I.E.L.D.

1 dag siden
johnny

It chapter 2 bliver den første rigtige gyser jeg kommer til at se i biffen. syntes den første film var så fed, og traileren her skuffer ikke.

1 dag siden

Aktive debatter