Cookie- og Privatlivspolitik
Første reaktioner: Ny Spider-Man "skal ses om og om igen"

Første reaktioner: Ny Spider-Man "skal ses om og om igen"

Anmeldere væltet bagover af superheltefilmen

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Forsalget til Spider-Man: Far From Home er i fuld gang, og det lader til, at vi kan forvente en ganske enkelt forrygende film om vægkravleren.

En håndfuld internationale medier har fået lov til at se filmen to uger før premieren, og efterfølgeren til Homecoming bliver kaldt vidunderlig, forrygende og for en film, man bliver nødt til at se flere gange. Og så fremhæver anmelderne det fantastiske ved at få følgevirkningerne fra Avengers: Endgame.

- 'Spider-Man: Far From Home' er sjov, spændende, romantisk, kejtet og følger 'Homecoming' ved at være et forrygende indblik i Spideys verden, helt nede på jorden, og hvad begivenhederne i 'Endgame' har betydet for hverdagen. Masser af twists samt nogle søde sommerromancer. Jeg er stor fan. (Erik Davis, Fandango)

- Jeg elskede 'Spider-Man: Far From Home'. Fanger ånden fra tegneserien og blander noget fantastisk filmmagi. I det øjeblik, filmen sluttede, ville jeg se den igen. Jake Gyllenhaal er fantastisk som Mysterio. (Steven Weintraub, Collider)

- 'Spider-Man: Far From Home' er vidunderlig. Den er sjov og klog og fuld af smarte twists. (Kate Erbland, IndieWire)

- 'Spider-Man: Far From Home' er codaen, vi havde brug for efter 'Endgame', et kig på hvordan verden ser ud, efter støvet har lagt sig. Den kunne have gået mere til Peters følelsesmæssige liv, men den flyder over med varme og humor og kejtet teenageromantik. Også: Jake Gyllenhaal = perfect casting. (Angie J. Han, Mashable)

- 'Spider-Man: Far From Home' er en SÅ god film! Jake Gyllenhaal omfavner sin rolle fuldstændigt og han har tydeligvis en fest. Dette er en så forfriskende film efter den tunge 'Endgame'. Post-credits-scenen SKAL man se, og du vil blive væltet bagover. (Maude Garrett, Geekbomb)

- 'Spider-Man: Far From Home' fik mig til at smile fra start til slut. Den har store afsløringer og spændende sekvenser, men måden den bygger videre på 'Endgame' ved at dykke ned i Peters følelser, er det, der løfter filmen. Mysterio styrer. Jeg kan ikke vente til at se den igen. (Germain Lussier, Gizmodo)

Spider-Man: Far From Home får premiere den 2. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alex

Jeg tror det bliver den bedste spider man film til dags dato

Nik

Jeg må nok indrømme, at jeg ovenpå Endgame, havde lidt svært ved at sætte mig selv op til denne film.
Det har dog ændret sig nu, efter at have læst denne artikel - så tak for det! :-D

johnny

jeg savner den gode gamle spider-man. ikke denne high tech spider-man med en AI der fortæller ham alt hvad han kan gøre. (minder alt for meget om iron man) og ingen knytnæve slag for det må han ikke, men sparke folk i hovedet det er okay. pluds venner der ser helt anderledes ud en jeg husker. ingen harry osborne, ingen gwen og ingen mary jane. men en michelle som så hedder mj istedet. underligt. ps jeg er nok bare gammel:)

Hozan

Han laver sin egen dragt i FFH uden AI!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Yasmin

De er virkelig kommet langt med deep fakes. Man kan seriøst ikke se det er fake!

4 timer siden
Kenneth

Meet Joe Black er efter min mening hans bedste film

12 timer siden
Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

2 dage siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

2 dage siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

2 dage siden

Aktive debatter