Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Yesterday

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og venlig grundstemning. Den indeholder enkelte scener med let dramatik og med følelsesudbrud, og i én lidt voldsom scene rammer hovedpersonen en bus, hvorefter han slynges ned på vejen og efterfølgende ses lettere tilskadekommen. Da filmen overvejende er varm og positiv, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
27.06.2019
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Yesterday
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|

Musikfilmen 'Yesterday' handler om en ukendt musiker Jack Malik, som opdager, at han er den eneste i verden, der kan huske The Beatles og deres musik.

Samme aften, som Malik fortæller sin bedste veninde og evigt loyale manager Ellie at han vil droppe kampen for at slå igennem som musiker, sker der et uforklarligt fænomen, og samtidig er Malik ude for et trafikuheld.

Da han vågner, indser Jack, at han er den eneste, der har hørt om The Beatles. De har simpelthen aldrig eksisteret! Nu begynder Jack at optræde med de mange legendariske hits, og snart bliver han kendt som den største sangskriver nogensinde.

Hans drøm om anerkendelse går i opfyldelse, men midt i al berømmelsen må Jack kæmpe for at holde fokus på det vigtigste i livet... for som en klog duo engang skrev: All You Need is Love! 

Den romantiske komedie 'Yesterday' er skrevet af Richard Curtis, der tidligere har stået bag nogle af filmhistoriens bedste romantiske komedier som Fire Bryllupper og en begravelse, Notting Hill, Bridget Jones' Diary og Love Actually

Instruktøren Danny Boyle er mest kendt for filmene Trainspotting og Slumdog Millionaire, mens Lily James sidste år sprang ud som ABBA-sangerinde i Mamma Mia! Here We Go Again! (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (100 votes)
4.6
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der kan siges utroligt meget godt om at lave en rigtig crowdpleaser-film som 'Yesterday', der både er skæg, tankevækkende og fermt skruet sammen - som en syng-med-popsang, hvor publikum en-to-tre ved, hvornår man skal klappe." (Stephanie Caruana)

 • BT

  "'Yesterday' får ikke det maksimale ud af en god idé, men oser af kvik dialog og et forrygende soundtrack." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Det er muligt, at 'Yesterday' er tænkt som en hyldest til rocklegenderne, men den fremstår nærmest som en hån. Jeg kan ikke erindre, hvornår jeg sidst er blevet så irriteret på en film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... man går ikke bare rørt og nynnende ud af biografen – Danny Boyle og manusforfatteren, Richard Curtis, har podet filmen med så meget humor, at en permanent morskabsgrimasse er tæt på at sætte sig i ansigtet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Selv om 'Yesterday' har en overfladisk charme, er og bliver den et klichéagtigt plot svøbt omkring en absurd idé med glimtvis pinlig bifigurtegning." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Sødmen er der hele vejen. Den lykkes altid for Curtis, og det er den, der har gjort ham forhadt og feteret i lige mål. 'Yesterday' ændrer ikke ved dét. Også denne film vil blive elsket og hadet." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dan

Shit happens - det er simpelt hen en "must see"-film!

Palasse

Denne nye film har denondelyneme bare at være god! Danny Boyle plejer ikke at skuffe, men jeg kommer alligevel til at få urolige nætter over hele dette koncept. Ingen The Beatles. Det lyder som en ren gyser.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.