Cookie- og Privatlivspolitik
5 grunde til at du skal se Men in Black: International

5 grunde til at du skal se Men in Black: International

På alienjagt med Chris Hemsworth og Tessa Thompson (sponsoreret)

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Nye trusler fra det ydre rum skal bekæmpes i Men in Black: International, der udvider universet fra den første trilogi og introducerer os for to nye "mænd" i sort, nemlig Agent H og Agent M.

Filmen kan ses i biografen nu, find billetter her:

Vi giver dig her 5 grunde til, at du skal gå ind og se 'Men in Black: International'.

1. Det bliver internationalt
Hvor de første tre film især er lokaliseret i og omkring New York City, så bliver den nye film, som titlen også indikerer, international. Vi kommer verden rundt - både forbi Europa og til ørkenen. Det bliver derfor på alle måder en udvidelse af universet.

2. Uforglemmelige aliens
I 1998 vandt den første Men in Black en Oscar for legenden Rick Bakers imponerende make-up arbejde, og filmserien er i den grad blevet lig uforglemmelige, oftest overraskende og tit morsomme alien-designs. Her kommer 'Men in Black: International' ikke til at skuffe.

Make-up arbejdet i den nye film er skabt af Jeremy Woodhead, der tidligere har vist sit værd i Ringenes Herre: De to tårne og Doctor Strange. Vi kan derfor godt forvente en blanding mellem praktiske effekter og CGI.

3. Frank the Pug er tilbage - og en ny elskelig maskot introduceres
Will Smith og Tommy Lee Jones' Agent J & K er ikke med, men en anden fan-favorit er til gengæld tilbage, nemlig den talende hund Frank the Pog fra etteren og især Men in Black II.

Det er dog særligt den lillebitte og jokende alien Pawny, der kommer til at løbe med opmærksomheden i 'Men in Black: International'. Denne nye karakter rejser med vores to agenter rundt, og tilføjer komik i alle situationer. Og så er det endda komikeren Kumail Nanjiani, der lægger stemme til ham.

4. High tech gadgets
The Men in Black er sci-fi-verdenens svar på MI6, når det kommer til high tech gadgets. Ligesom hos James Bond er det et must i franchisen - fra den ikoniske Neuralyzer til avancerede et-hjuls-motorcykler.

'Men in Black: International' er fyldt med nye gadgets fra ekstra udstyr i bilen til vanvittige laservåben og højteknologiske pistoler. 

5. Duoen Hemsworth og Thompson + Liam Neeson & Emma Thompson
Et af Hollywoods hotteste navne lige nu er Chris Hemsworth, og med sit cool look, charme og humoristiske timing spiller han Agent H, og med lige så meget overbevisning har vi Creed-stjernen Tessa Thompson i rollen som Agent M.

De to har tidligere dannet duo i både Thor: Ragnarok og senest Avengers: Endgame som henholdsvis tordenguden Thor og Asgård-krigeren Valkyrie, og det er den komiske og sprængfarlige kemi, som de to tager med sig over i 'Men in Black: International'.

Og så må man jo ikke glemme, at den erfarne og uimodståelige Liam Neeson også er at finde på rollelisten som Agent High T over for den ligeledes ikoniske Emma Thompson som Agent O.

Men in Black: International kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakobuser/341987

1. På IMDB får den 5.6

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

Jeg er meget glad for at Rawling får hjælp med manuskriftet, noget der nok er blevet hende påtvunget.

8 timer siden
Mike

Så er der igen, igen ( igen igen igen ) dansk, historisk drama på menuen.

10 timer siden
Mickey

Som kæmpe Harry Potter-fan har jeg aldrig været så skuffet over en film, som jeg har været det over Fantastic Beasts.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

1 dag siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

2 dage siden

Aktive debatter