Vind biografbilletter hver uge

Frost 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er et animeret eventyr. Den veksler mellem en varm, komisk og dramatisk stemning. Hovedkaraktererne er modige og handlekraftige og indgår i varme og kærlige relationer med hinanden. Endvidere rummer filmen en række komiske indslag, længere sangsekvenser og har en positiv forløsning til slut. Der er imidlertid en række scener, hvor hovedkaraktererne er i fare, bliver truet og kommer ud for dramatiske begivenheder. I flere situationer må de kæmpe alene mod farerne. I en længere sekvens kæmper hovedkarakteren mod et isvæsen og trækkes ned under det oprørte hav. I en anden scene er en af hovedkaraktererne i sorg efter tilsyneladende at have mistet en nær ven. De dramatiske situationer forstærkes af dyster musik. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på de yngste børn. Den får derfor en 7-års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2019
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Frozen 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, 4DX 3D - dansk tale
|
Billetter

Familiefilmen 'Frost 2' er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, hvor søstrene Anna og Elsa reddede kongeriget Arendal fra en evig vinter.

Alt er nu fredfyldt i Arendal, indtil Elsa begynder at høre en mystisk stemme langvejs fra. Inden hun ved af det, er hendes kongerige igen i fare, og borgerne må flygte fra byen.

Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Svend må Elsa nu rejse mod stemmen på et nyt eventyr, der fører dem til en fortryllet skov.

Elsa har nu brug for sine magiske kræfter mere end nogensinde før, og under rejsen vil hun snart finde svar på, hvorfor hun blev født med magi.

Animationsfilmen er baseret på H.C. Andersens klassike eventyr 'Snedronningen', mens den fortryllede skov er baseret på naturområder i Norge og på Island.

'Frost 2' byder på endnu flere magiske sange, der igen er skrevet af sangskriverne bag "Lad det ske". (copyright: kino.dk)

Filmen vises både med dansk og engelsk tale.

 

Skal du se Frost 2?
(1908 stemmer)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christine

@Kino.dk
Kan det være rigtigt at nordisk film biografer ikke viser dne på originalt sprog, men kun på dansk??

Vakse Viggo

Jeg håber, at den er bedre end 1eren.

Kenneth

jeg har en datter på 6 år som elskede frost. Er hun gammel nok til at komme i biografen og se frost 2? sidst blev hun afvist til Aladdin

Felix

Aladdin havde en 11-års grænse, denne har 7-års.

Lasse Mørk

Frost 1 udkom d. 27 november 2013 i USA, og d. 25 december 2013 i Danmark. Det er der ikke står noget omkring udgivelsen på denne side endnu tyder på at Frost 2 ikke har udgivelse d. 22 november 2019, som den har i USA.
Jeg ved godt, at det ikke er biograferne som bestemmer udgivelses datoen, men derimod Disney Danmark, men det vil være meget skuffende, hvis vi endnu en gang er en måned bag ud ift USA.
Hvis nogen skulle side inde med information omkring den danske udgivelse af Frost 2, så tror jeg der er mange, som vil blive glade, hvis denne udgivelses dato blev offentliggjort.

Jimmy

Specielt fordi at der er altid nogen som smider klip ind på youtube som afslører slutningen..
Det har jeg oplevet mange gange efterhånden..
SÅ håber at Disney vælger at udsende den tæt på USA release..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.