Vind biografbilletter hver uge

Spider-Man: Far From Home

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk grundstemning, og den indeholder mange langvarige scener med voldsomme kampe mellem hovedfiguren og ondsindede kræfter. I flere scener kæmper hovedpersonen mod et stort monster, og i én scene, som bl.a. foregår på en kirkegård, ses en zombielignende figur kravle op af en grav. Da filmen udspiller sig i et urealistisk eventyrunivers, og da hovedpersonerne klarer sig ved hjælp af superheltekræfter og godt humør, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.07.2019
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man: Far From Home
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Filmen 'Spider-Man: Far From Home' er fortsættelsen til Spider-Man: Homecoming om Peter Parker spillet af Tom Holland.

Superhelte-efterfølgeren tager udgangspunkt efter begivenhederne i Avengers: Endgame, hvor Peter Parker er på sommerekskursion i Europa. Den unge superhelt får ikke lang tid til at falde til rette i de europæiske storbyer, før han kontaktes af Nick Fury.

Avengers-lederen har en opgave til Spider-Man, der kræver, at han arbejder sammen med Quentin Beck, også kendt som Mysterio - en mester i illusioner og tricks. Og superhelten får brug for sin nye makkers evner, for fjender lurer i kulissen - denne gang i form af de mystiske Elementals.

Spider-Man blev opfundet af Stan Lee og Steve Ditko i 1962 og har siden optrådt i utallige tegneserier, film, tv-serier, tegnefilm og computerspil.

Vægkravlerens filmiske eventyr startede for alvor i 2002, da Tobey Maguire levendegjorde helten i tre film, inden stafetten blev givet videre. I 2012 var det Andrew Garfields tur til at iklæde sig masken, men hans to optrædener som Spider-Man blev aldrig helt så populære.

Captain America: Civil War bød på en ny skuespiller i britiske Tom Holland, der fik sin første solofilm med Spider-Man: Homecoming, og det er ham, der igen optræder i den rød-blå dragt. (copyright: kino.dk)

Skal du se Spider-Man: Far From Home?
(1487 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjarke

Elsker superheltefilm. Den her glæder jeg mig meget til. Har været fan af Spiderman siden jeg var knægt :D

Yusuf

Hvornår begynder salget?

mariam

Hvornår begynder billetsalget ???????????

VIPER

-Forstår ikke hvorfor man skal afvige fra den originale historie til en SÅDAN grad at Mary Jane nu skal hedde Michelle Jones og ligefrem være af afro-amerikansk afstamning, var det ikke nok med May Parker, Ned Leeds & Flash Thompson skulle ændres helt mht udseende!?! -Synes det er ret irriterende, det her er den 7'nde Spiderman film, og stadig opstår der bare totalt unødvendige drejninger ift. tegneseriens originale historie. Jeg synes stadig den bedste Spiderman film er 2'rn fra 2004, der kan jeg kun sætte min utilfredse finger på 2 ting -liiidt for meget højt skrigeri & en utåelig og skammelig gademusikant. But might as well face it. Spiderman kan-må -og skal bare ikke laves ordentligt! -Har givet op for længst mht X-Men & Hulk! Der er intet racistisk ment her, men ville klart foretrække hvis man kunne holde rollernes nationaliteter til de originale (fra tegneserien) racer, ender jo med Black Panther bliver rødhåret en dag!

Peter Fromuser/702109

Er at at Hollywood og dermed også Marvel Studios er blevet opmærksomme på at de er kommet bagud mht. til representationen af minoriteter og det har de så besluttet at gøre noget ved, hvilket nogle gange resulterer i lidt klodsede udførelser fra tid til anden.

Det lidt længere svar:

Så kan det godt være at det ikke er 1:1 gengivelser, men jeg syntes stadig i høj grad det er i Marvel Comics ånd at forsøge at rykke på nogle normer i samfundet.

Historien med Spider-Man og Mary Jane har jo også allerede været vist i Spider-Man I-III og derfor risikerede de i høj grad at blive repetetive. Den gamle Flash er også den der arketype, som man har set i amerikanske High Schools siden 50'erne, men findes de stadig?
Er den nye Flash ikke mere tidsvarende? - det syntes jeg han er.

den sørgelige sandhed er jo den at Black Panther stadig er så isoleret et tilfælde af farvede action helte at han bærer en symbol værdi. En symbolværdi som MJ deler med en meget større gruppe af hvide "damsels in distress" - der bliver til lidt mere med tiden.

Problemet er ikke hvad de gør med denne film, det er hvad der ikke er blevet gjort med tidligere film.

Zille

Jeg forstår ikke, hvad problemet er? Hvorfor er det et problem, at MJ, Ned eller nogle af de andre har brun hud i stedet for hvid? Hvad er det, der generer dig ved det? Hvis du gerne vil se en film, hvor 98% af castet består af hvide mennesker, så har du rigtig, rigtig mange andre film at vælge imellem.

VIPER

Problemet er at jeg er en skide racist Zille,
jeg kan simpelthen ikke holde noget skjult for et 98% geni som dig!

...Det at jeg er en kæmpe Spiderman fan der foretrækker man følger den originale historie, har absolut INTET med det at gøre!
-Men lad os da bare gøre Black Panther til ginger næste gang og håbe det ikke skaber ballade med Pink Panther franchisen...

DJN

"-Men lad os da bare gøre Black Panther til ginger næste gang og håbe det ikke skaber ballade med Pink Panther franchisen..."

Du ved jo godt, at det argument ikke holder, da etniciteten er vigtig i forhold til Black Panther, men ikke i forhold til MJ.

VIPER

Punkt 1)
Lad nu være med at udtale dig om hvad andre ved og ikke ved, det kan du jo ikke vide en hujende fis om alligevel!

Punkt 2)
Når man nu er så stor en Spiderman fan som mig (der har investeret i over hundrede tegneserier),
så kan jeg love dig for at MJ etnicitet har betydning ved filmatisering! -& det argument holder 100%.
-End o' story!!!

Lars

Og det er igen virkelig ikke racistisk ment, men det kunne man komme udenom på så mange andre måder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.