Cookie- og Privatlivspolitik
Nye Marvel-rygter: 3 Avengers-film kan være på vej

Nye Marvel-rygter: 3 Avengers-film kan være på vej

Hele 13 MCU-film er i støbeskeen

Stem op!
41
Stem ned!
0
(reset)

Marvel er langt fra færdige med deres superhelte-univers efter Avengers: Endgame. Vi har tidligere skrevet om 10 kommende MCU-film.

Men nu har en pålidelig kilde tæt på Marvel efter sigende afsløret hele den kommende plan for den såkaldte Fase 4. Det beretter Independent.

Udover allerede kendte titler som Black Widow, The Eternals, Black Panther 2, Shang-Chi, Doctor Strange 2, Guardians of the Galaxy vol. 3, 'Ant-Man 3', 'Captain Marvel 2' og en Thor-film mere, så afslører kilden et par andre meget interessante projekter, som kan være på vej.

Således er man i gang med at udvikle filmen 'Nova' - om et medlem af det intergalaktiske politikorps kendt som Nova Corps, der har optrådte med Guardians of the Galaxy, Thor og Captain Marvel.

Det mest interessante er dog, at vi kan få tre forskellige udgaver The Avengers i form af New Avengers, Young Avengers og Dark Avengers - som alle er kendt fra tegneserierne.

New Avengers
Er en forgrening af de Avengers-helte vi kender, som efter registeringerne af superhelte blev indført i Civil War-tegneserierne, dannede deres eget hold. Det bestod bl.a. af Spider-Man, Luke Cage og Captain America.

Young Avengers
En gruppe af yngre superhelte, der er inspireret eller optrænet af Avengers-holdet. Bl.a. Hawkeyes efterfølger Kate Bishop, som blev klippet ud af 'Endgame', men som vil dukke op i karakterens egen tv-serie.  

Dark Avengers
Skurke-versionen af The Avengers, der i tegneserieoplægget er styret af Norman Osborn (Green Goblin), som kilden påstår vil blive introduceret i Spider-Man: Far From Home, og som vil blive den næste stor superskurk a la Thanos. Andre kendte skurke som Bullseye og Venom har tidligere været en del af holdet.

Det må dog understreges, at dette er på rygtebasis.

Avengers: Endgame kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Nu har vi været vant til en stor, lang historie henover 22 film, så det bliver noget nyt, at der vil være flere overordnet retninger, som til dels kører uafhængigt af hinanden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

6 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

9 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

1 dag siden

Aktive debatter