Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Avengers: Endgame

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe og figurer, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og brutal vis. Filmen dvæler desuden i passager ved sorg over at miste sine nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
24.04.2019
| |
3 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Endgame
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 3D 4DX, Level 7 - 2D, Babybio - 2D, Seniorbio - 2D
|

Superheltefilmen 'Avengers: Endgame' (Avengers 4) er det fjerde og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America. 

Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor den mægtige Thanos samlede alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet.

Knækket og med dårlige odds må de resterende helte samles en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

'Avengers: Endgame' er kulminationen på nu 22 film i Marvels filmiske univers, der startede med Iron Man i 2008, og har budt på talrige succeser som Guardians of the Galaxy og Black Panther.

Filmens imponerende rollebesætning tæller adskillige skuespillere fra de tidligere film, men mest prominente er selvfølgelig Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og Mark Ruffalo i deres ikoniske roller. (Copyright: kino.dk)

Stream 'Avengers: Endgame' på Blockbuster.dk nu:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1132 votes)
5.4
4.4

Relaterede nyheder

10 måneder siden
11 måneder siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er virkelig en fornøjelse, der er tale om, og den bliver kun større, hvis man har set alle Avengers-film og endnu større, hvis man har set samtlige Marvel-film." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Hardcore-fans vil sandsynligvis elske løjerne betingelsesløst, men har man et mere moderat forhold til universet (eller rettere sagt universerne) kunne man nok overveje, om man ikke kunne bruge de tre timer på noget andet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er ikke lige så vildt og chokerende som 'Infinity War', men det er eddersmadreme godt fulgt op." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "På den måde er 'Avengers: Endgame' den ultimative superheltefilm [...] og [man] finder sig som publikum både underholdt og rørt hele vejen igennem." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Historiens største sammenrend af superhelte overlever på ironien og det gode skuespil i det overgearede udstyrsstykke 'Avengers: Endgame'." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Grill

Rigtig fin og underholdende ligesom de andre Avengers film

Anne

Rigtig god film

Lasse Møller

Nu har jeg set næsten alle Marvel film der er blevet produceret inden for de sidste 10 år. Og jeg må sige, at dette er den perfekte afslutning på en 10 år lang saga. Plottet er nemt, at følge da filmen forklarer det virkelig godt. Figurene er som man kender dem dog lidt mere menneskelige end den sidste film(Infinity War). Jeg vil sige vis du er en Marvel fan skal du helt klart ind og se Endgame, Men vis du ikke har fulgt med de sidste 10 år bør du se de andre film først. Da man er nød til, at forstår de tidligere konflikter mellem figurene fra forrige film da det spiller en stor rolle i Endgame.

Jeg giver Avengers Endgame 6/6

Felix

Dette var en fin afslutning på "Infinity Saga", og har forrygende action og godt skuespil, især fra de originale 6 Avengers.

Witze

Genial film og en fed slutning på denne kapitel af de sejeste superhelte!

Sebastian

God action og god underholdning punktum.

Nina

Ikke fordi jeg vil kalde mig selv for Avengers-fan, meeeeen hvis man som mig, har set og fulgt med i de andre film som ligger sig op til denne, bør man HELT sikkert gå ind og opleve Endgame, og kan klart anbefale at gøre det i IMAX biografen. :-)

Jesperuser/366502

Filmen er lige 30-40 min for lang og der er til tider lidt for meget kostumebal over det. Men bortset fra det er den flot lavet og underholdende - men MAX 4 stjerner.

Nanna Cathrineuser/648794

Ikke dårligt, og fyldt med action og ikke mindst alle de Marvel figur man elsker.

Kim Hersland

Jeg havde gået med så høje forventninger, at jeg på ingen måde regnede med, at de ville blive mødt - men hold nu op, hvor blev jeg glædeligt overrasket! SIKKE EN FILM!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter