Cookie- og Privatlivspolitik

John Wick 3: Parabellum

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en actionfyldt stemning og indeholder talrige scener med brutale, blodige og udpenslede drab. Vi ser mennesker slås brutalt og langvarigt, falde fra stor højde ned på gaden, sparkes af heste, brændemærkes, skærer en finger af, skydes i hovedet, stikkes i øjet med en kniv, gennembores af sværd og rammes af økser mens blodet sprøjter. Selv om filmen foregår i et urealistisk actionfilmunivers, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
16.05.2019
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
John Wick: Chapter 3 - Parabellum
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Med filmen ’John Wick 3: Parabellum’ er Keanu Reeves tilbage for tredje gang i rollen som den dødsensfarlige og pensionerede lejemorder John Wick.

Lyt til: Podcast om danskeren der "skød" Keanu Reeves

Denne gang får John Wick alverderns dræbere på nakken, da han har forbrudt sig mod den internationale lejemorder-orden. Der er derfor nu en stor dusør på hans hoved – intet mindre end 14 mio. dollars.

Instruktøren fra de to første actionfilm John Wick og John Wick: Chapter Two er her vendt tilbage sammen med Keanu Reeves, der for tredje gang deler øretæver ud nu i ’John Wick 3: Parabellum’.

Der bliver desuden udviklet en prequel tv-serie i samme univers, 'The Continental', der skulle komme til at have en gæsteoptræden af Keanu Reeves, hvor man kan forestille sig, at det famøse lejemorder-hotel kommer til at spille en central rolle ud fra seriens titel at dømme. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (194 votes)
4.5
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Man kan godt finde enkelte huller i logikken i John Wicks verden, men som velkomponeret underholdning, hæmningsløs ramasjang og stilsikker action er filmen uovertruffen." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Det sker en hel masse, og alligevel sker der ikke rigtig noget; i hvert fald ikke noget, man behøver at tænke over. [...] Det vigtigste er, at det ser fedt ud." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det minder mere om et generisk computerspil end biograffilmaction." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Der er meget, man ikke kan tro på i 'John Wick 3', hvis man bedømmer den på de forkerte præmisser. Men når Keanu Reeves slår fra sig, tror man på det. Og så er man komplet ligeglad med alt andet." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Morten

God film

Jensuser/359292

JOHN WICK 3:er den dårligste film jeg nogensinde har set.
Jeg holder af action men det er latterligt med en film uden scripts eller dialoger....handling.
Den fortjener minus 5 stjerner.
Spild af tid og penge

Danuser/962514

Fed action film, meget lignende de 2 første.
Dog ser mange af duellerne opsatte ud.

S. Rico

Plottet i de to første John Wick film var ikke ligefrem noget, der krævede en universitetsgrad i filmvidenskab for at forstå. Der var nogle skurke, som gjorde noget ondt, og det skulle selvfølgelig hævnes. Det er til at forstå. Men her i film nummer tre er plottet faktisk blevet endnu mere simpelt. Nu handler det alene om at overleve, at alverdens lejemordere er efter John Wick. Den fortsætter direkte efter film nummer to, så der er slet ikke brug for en introsekvens eller et nyt plot. Det er bare direkte derudad med jagt, skyderi, slåskampe osv.

Og det fungerer i den grad. Det er hardcore voldsporno af bedste karat. En fest for øjne og ører. John Wick 3 er en sanseoplevelse af billeder og musik på samme måde som en opera eller ballet. Dette lægges der heller ikke skjul på. Der er endda en scene, der udspiller sig i en ballet, og der er slåskampe ledsaget af klassisk musik. Så kan sammenligningen vist ikke være mere tydelig.

John Wick 3 er så visuel og lydmæssig en overdådig oplevelse, at det ville være en dødssynd at se den på en lille skærm. Skynd jer i biografen, mens den stadig går!

Birgituser/227495

Der er to fejl i filmen at sneen hund ikke dør og som man ser at den gør og den anden ting er at de glemmer at lave bestod

JohnMadsen

John Wick slår aldrig fejl - bedste i serien

stig

Synes John Wick 3 klart overgår de 2 første og Keanu Reeves er sjældent til at gå fejl af

Palle

Plus: masser af action.
Minus: gabende kedsommelig. Fuldstændig meningsløst plot. Måske tog de også fejl af John Wick og Clark Kent? Han overlever ALT i filmen - inkl. fald fra 10 etager høj bygning nærmest direkte ned på asfalten! - hvilket bare gør filmen endnu mere latterlig.
Hvis du er til meningsløs action så se filmen. Ellers lad være.

IM STEPH

Det er hele pointen med de film!
Hold dig til kunstfilm

Claus

Der skal meget til for jeg er mundlam over noget action i film, men jeg må ærlig indrømme at John Wick 3 har nok det bedste action jeg har set siden den første John Wick udkom. Der er virkelig ingen ord der kan beskrive hvor tilfredst jeg er med filmen, der er nok ikke noget film som kan nå op på det nevø som John Wick 3 kan, men det er ikke alt som er perfekt.

De positive ting: som tidligere nævnt er action det bedste i hele filmen og nok det bedste i hele serien. Det hele er så vel koreograferet og så godt udført at man sider og er helt mundlam, jeg kan ikke forstille mig hvor lang tids palning det måtte havde taget. Der er mange gode scener at jeg ikke ved hvor jeg skal starte. Den første gode kamp scene som også er den bedste er en kniv kamp i dette gamle våben samling, hvor alt blive brugt som et våben samt det hele næsten er et stor lang take med få klip. Den næste stor kampscene er i anden ark, hvor John får hjælp for en gamle kollega Sofia spillet af Halle Berry. Hvor vi ser hvor dødelig hund kan være vis de er trænet ordligt, jeg kan ikke glemme den store kamp til sidste hvor der der må tage store våben samt ammunition i brug.

Skulespillet er også i top from. Jeg har især stor respekt for Keanu Reeves, for han gør alle sine stuens selv. Ligesom at der er flere skulespiller som er begyndt at gøre deres egens stuens, men Keanu er så overbevisende at jeg tror at han godt kunne være en professionel assassins for real.
Da jeg hørt at Halle Berry skulle være med i filmen skal jeg være ærlig at jeg ikke troede at hun ville være god nok, Men jeg må spise mine egen ord. Hun er virkelig en bad ass women i filmen, jeg er 100 % sikker at hun har modtaget den same type træning som Keanu Reeves. Halle spiler Sofia hotel manager for et af de mange hoteller som ejes af den hemmelige organisation samt gamle kollega til John Wick.

Vi får også endelig se hvorfor hvor gode hotel holet er til at kæmpe villig er så dejligt man kan godt sige at det er en ballet af ødelægges. Musikken er også rigtig god til at fange øjeblikket.
De negative ting: jeg skal være ærlig at de negative ting jeg her kan ses om småfejl for nogle men for mig var det lift for meget. Først er der visse kampscener hvor man kan se at der er blive brugt CGI, men det er ikke noget man vil lægge mærke til kun vis man leder efter det eller man har set for mange film. Den anden ting er visse beslutninger der bliver taget af forskellig charter, jeg vil ikke sige hvad for nogle det er for dette er en no spoiler anmeldes, men jeg syntes godt man kan mærke at det er den tredje film i en serie, jeg sag med mange spørgsmål da 3 ark kom. Lag os bare sige at det godt kunne være beder. En anden ting er den sidste kampscene i 3 ark der føles virkeligt langtrukken jeg siger ikke nej tak til godt action men der brugte nok være cut bare 4 min af den scene så ville det være perfekt i mine øjne.

Alt i alt er John Wick 3 Parabellum endnu en suses film i serien men nok det bedste action, godt skuespille arbejde hele vejen rundt. Det der holder filmen tilbage er en til tider dårlig historie valg samt nogle scener er langtrukken. Med ud over det er det en film som jeg vil anbefalede alle om at se, derfor ender John Wick 3 på 4 stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.