Cookie- og Privatlivspolitik
Robert Pattinson er den nye Batman!

Robert Pattinson er den nye Batman!

Fra vampyr til flagermus

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: det er nu bekræftet, at Warner har godkendt Pattinson som den nye Batman. Alt der mangler nu er en kontrakt. 

 

Variety har netop afsløret, at Robert Pattinson er i endelige forhandlinger om rollen som Batman i den kommende The Batman.

Twilight-stjernen er for alvor efter flere år som indie-stjerne på vej tilbage til de store Blockbusters - først med den kommende Christopher Nolan-film, derefter med dette superhelte-reboot.

Matt Reeves (CloverfieldAbernes Planet: RevolutionenAbernes Planet: Opgøret) som instruerer 'The Batman' valgte tidligere i år, at udskifte Ben Afflecks aldrende kappeklædte ridder med en yngre udgave. Nu er denne eftersigende fundet med Pattinson, og filmen vil formentlig gå i optagelse til sommer. 

Filmen vil ifølge instruktøren fokusere mere på detektiven Bruce Wayne end på den action-fyldte superhelt... men vi får se.

The Batman får dansk premiere sommeren 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk. der kommer nok til at gå noget tid før vi kommer op på christian bale niveau lige meget hvad.

Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude. Men taget i betragtning af hvilke problemer DCEU har haft, så er det stadig et vovet valg.

Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meget på en skuespiller?
Jeg glæder mig til at se om han kan tage udfordringen op, specielt efter som Batman er blevet portrætteret så mange gange før, og jeg har ikke set dem alle.. Men det er meget at leve op til, og alle de hadefulde kommentarer hjælper da ikke nogen. Jeg håber han klare det godt og kan vise andre at en rolle ikke definere ens skuespil. Jeg håber han kan bryde igennem med den her og vise han er andet end Edward/Cedric. Jeg kunne selv godt lide hans rolle i Remember me, jeg håber det lykkedes for ham.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

9 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

11 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

13 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter