Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Avengers: Endgame

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe og figurer, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og brutal vis. Filmen dvæler desuden i passager ved sorg over at miste sine nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
24.04.2019
| |
3 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Endgame
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 3D 4DX, Level 7 - 2D, Babybio - 2D, Seniorbio - 2D
|

Superheltefilmen 'Avengers: Endgame' (Avengers 4) er det fjerde og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America. 

Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor den mægtige Thanos samlede alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet.

Knækket og med dårlige odds må de resterende helte samles en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

'Avengers: Endgame' er kulminationen på nu 22 film i Marvels filmiske univers, der startede med Iron Man i 2008, og har budt på talrige succeser som Guardians of the Galaxy og Black Panther.

Filmens imponerende rollebesætning tæller adskillige skuespillere fra de tidligere film, men mest prominente er selvfølgelig Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og Mark Ruffalo i deres ikoniske roller. (Copyright: kino.dk)

Stream 'Avengers: Endgame' på Blockbuster.dk nu:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1132 votes)
5.4
4.4

Relaterede nyheder

10 måneder siden
11 måneder siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er virkelig en fornøjelse, der er tale om, og den bliver kun større, hvis man har set alle Avengers-film og endnu større, hvis man har set samtlige Marvel-film." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Hardcore-fans vil sandsynligvis elske løjerne betingelsesløst, men har man et mere moderat forhold til universet (eller rettere sagt universerne) kunne man nok overveje, om man ikke kunne bruge de tre timer på noget andet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er ikke lige så vildt og chokerende som 'Infinity War', men det er eddersmadreme godt fulgt op." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "På den måde er 'Avengers: Endgame' den ultimative superheltefilm [...] og [man] finder sig som publikum både underholdt og rørt hele vejen igennem." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Historiens største sammenrend af superhelte overlever på ironien og det gode skuespil i det overgearede udstyrsstykke 'Avengers: Endgame'." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernille

Alt i alt en fantastisk film som kan ses af alle - dog er der rigtig meget bagrundshistorie som kan forvirre, hvis man ikke lige har fulgt helt med. Samtidigt er der så mange karakterer i filmen, at man lige skal holde en god, stærk koncentration hele vejen igennem.

René

Avengers: Endgame er helt klart et mesterværk. Kan klart anbefales.
Vigtigt: hvis du venter til alt er kørt igennem med rulletekster og Marvel-Logoet og al andet tekst sp dukker traileren til Spider-Man: Far From Home op og der er en grund til at man ikke skal se traileren til den nye Spider-Man film før at man har ser Avengers: Endgame. Bare hvis folk ikke ved det og det kan også godt være at man i princippet gerne må afslører detaljer fra filmen nu, men det vil jeg ikke gøre. Det med traileren til sidst ved jeg alt om da jeg selv så den og det siger Tom Holland også inden filmen begynder. Selv en fra personalet opdagede det først da jeg fortalte ham om det.

René

Nu da der sikkert er rigtig mange som har set filmen, vil jeg da lige komme med en detalje som jeg bed mærke i i slutningen af filmen. Det drejer som om den gode Nebula som stod overfor den onde Nebula fra fortiden. Da hun skyder fortids-Nebula, da burde nutids-Nebula i princippet selv dø, da jeg så vidt har læst at hvis man dør i fortiden så dør man også i fremtiden og ja nu ved jeg godt at det kun er film, men vi har set før hvordan en fortids-person bliver dræbt af sit nutids-jeg og der døde nutids-jeget jo også. Det er nok den fejl som jeg lod mærke til. Men det kan jo godt være at det er anderledes da Nebula jo faktisk er en maskine og ikke et menneske.

Niels

Hej kino.dk. efter at avengers endgame har slået Titanic og er den næstmest solgte film nogensinde, vil det også sige at den har overgået dark knight, og er den mest solgte superheltefilm nogensinde? Det har jeg prøvet at finde ud af selv, men kunne i måske hjælpe mig med at finde ud af det? Kh Niels Winther

Jen Headuser/1439276

https://www.boxofficemojo.com/alltime/world/

The Dark Knight ligger på 39. plads, Endgame ligger på 2.

Timuser/867735

For mig er det simpelthed for rodet med Hulk, aser, afrikanske krigere, pegasus'er, vaskebjørn, samuraier, superhelte og alskens andre personager i samme film. Det var 3 laaaange timer

Jacob

Heltene blev slået. Thanos vandt. Da Tony Stark og Nebula omsider vender hjem ligger verden i ruiner. Faktisk er hele universet blevet halveret. Da Thanos bruger Evighedsstenene endnu engang, så tager de overlevende Avengers afsted for at få fingrene i dem. Kun på den måde har de chance for at gøre Thanos’ handling om. Her gør de en chokerende opdagelse, som tvinger dem ud på en farlig mission tilbage i tiden. Deres opgave i fortiden bliver dog opdaget, og det ender i et episk slag, hvor alt hvad der betyder noget er på spil.

Efter mere end 10 år, og nu med Avengers: Endgame, så afsluttes Infinity Sagaen efter svimlende 22 film. Det gøres på en ganske imponerende, sikkert og tempofyldt måde. Handlinger fra tidligere begivenheder er centrum for historien, hvor gamle venner og fjender ses i nye kontekster. Heltene som vi har fulgt gennem det seneste årti tvinges til at træffe nogen hårde valg, og det er en yderst rørende og fyldestgørende ende på denne del af MCU. Kevin Feige, Marvel Studios, jeg og alle de andre fans kan ikke vente på, at se hvad I har tankerne med de næste 10 år. Jeg ser gerne 20 film mere fra jer.

Mie

Marvel er altid fed underholdning og denne er absolut også se-værdig. Kan blive trukket lidt i langdrag af og til, men ellers rigtig god!

Fred

Fed film, 5+

maiuser/505959

Den var for lang.Det ville være ok,hvis den var fyldt med nydelse,men mange scener var meget langtrukne,især de dårlige.Har set stort set alle marvelfilm,og Guardiens of the Galaxy absolut favorit.De måtte godt have fyldt mere.Det er selvfølgelig godt,der er en afklaring på infinity war,men det er virkelig for usammenhængende og kaotisk,men også absolut godt i mange perioder.Der var noget til sidst der gjorde mig trist,jeg synes slutningen var noget rod.Men selvfølgelig også en masse gode ting i slutning.Captain America siger mig ikke noget,dejligt Thor havde en fremtrædende rolle,og rocket livede den lidt op

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter