Vind biografbilletter hver uge

Joker

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
03.10.2019
| | |
Joker
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX
|

Filmen 'Joker' er en ny krimi om Batmans ærkefjende, som er sat til at være skurkens oprindelseshistorie.

Todd Phillips skal instruere, og Joaquin Phoenix er hyret til at spille Jokeren, der i filmen også går under det borgerlige navn Arthur Fleck. Skuespilleren har tidligere medvirket i dramaet You Were Never Really Here.

Mere omtale af 'Joker' følger...

Skal du se Joker?
(180 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnny Christian

Kære distributør (SF) kom nu ind i kampen og få en 70mm kopi til Danmark tak.

Tom

Der er ingen Dansk premiere dato på IMDB? Hvordan kan det være? Og ved nogen, hvornår det er?
Hilsen Krusty The Clown

TheDayDreamer

Så er Todd Philips godt gang med at redigere filmen, og idag kom der så den første (super fede) plakat online, med nyheden om at teaser traileren lander i morgen!!!

https://www.instagram.com/toddphillips1/p/BvwiSWfpn-M/?utm_source=ig_sha...

TheDayDreamer

Instruktøren for denne nye, og meget mere jordnære og realiastiske fortolkning af Jokeren, har delt en såkaldt "Camera Test" med verden, hvori man ser Joaquin Phoenixes forvandling fra Arthur Fleck til "The Clow Prince Of Crime" - og jeg må indrømme at jeg ELSKER det nye look (jeg håber virkelig at det ender med at blive det færdige udtryk han får!). Ikke nok med at selve denne version af Jokerens oprindelseshistorie ser ud til at blive en meget grum og dramatisk fortælling (og dermed bevæger sig væk fra superhelte-genren og i bund og grund bliver en fortælling om en mand der bliver knækket af samfundet), så er det også første gang at vi decideret får ham at se som en klovn! Joaquins udtryk med makeuppen på ser virkelig hærdet og grumt ud, en skræmmende og exceptionel klovn, og det er DET Jokeren bør være i min verden - ikke en gangster (Jared Leto *host host*). Jeg har altid været mere til anarkist-versionen af ham, som f.eks Heath Ledger portrætterede til perfektion, og ud fra hvad jeg har set af billeder og videoklip fra den nye film her, kunne det meget vel gå hen og blive min yndlingsfilm om Jokeren! Det er også enormt rart at manden får sin egen film, fri for Batman (ligesom Venom pgså får en oprindelseshistorie uden Spider-man)

Camera testen:
https://twitter.com/twitter/statuses/1043184618160021505

Et klip fra optagelserne til filmen i New Yorks undergrundsbane:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=QS-uRryvd7U

Et klip hvor han får nogle (tilsyneladende) triste nyheder:
https://www.youtube.com/watch?v=QT0uaItpkQ8

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.