Cookie- og Privatlivspolitik

POKÉMON Detective Pikachu

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående actionpræget stemning med en lettere humoristisk undertone. Den indeholder talrige voldsomme scener med eksplosioner, jordskælv, biler som styrter ned, giftskyer, ødelæggelser af bygninger, truende væsner, og voldsomme kampe. Da filmen imidlertid tilhører en genkendelig genre og foregår i et uvirkeligt og eventyrligt univers, og da ingen af personerne kommer alvorligt til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.05.2019
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Detective Pikachu
|
Versioner: se alle
3D, 2D, 4DX 2D, Babybio
|

I filmen 'POKÉMON Detective Pikachu' vågner den gule pokémon op efter et biluheld ude af stand til at huske, hvordan han havnede der.

Pikachu finder dog en ledetråd, der fører ham til den 21-årige Tim i storbyen Ryme City, hvor mennesker og Pokémons lever side om side i samarbejde.

Det viser sig, at Tim som den første person nogensinde kan tale med Pikachu, og snart kaster det umage par sig ud i at løse mysteriet om Tim fosvundne far, efterforskeren Harry Goodman, samt optravle hemmeligheden bag det mystiske stof R.

'POKÉMON Detective Pikachu' bygger på Satoshi Tajiris fænomenale Pokémon-univers, mens handlingen er baseres på Nintendo-spillet 'Great Detective Pikachu'.

Ryan Reynolds lægger stemme til den gule titelkarakter, og instruktøren står tidligere bag populære animationsfilm som Monsters vs. Aliens og Stor ståhaj. (Copyright: kino.dk)

Bemærk: 'POKÉMON Detective Pikachu' vises ikke med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (211 votes)
4.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Den lodne Pikachu har genial stemme af Ryan Reynolds, der nærmest leverer en familievenlig Deadpool-præstation" (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "'Pokémon Detective Pikachu' fungerer ikke mindst i kraft af Reynolds’ speedede snak, som minder ikke så lidt om hans Deadpool-fortolkning, og så er samspillet mellem de animerede Pokémons og den virkelige verden utrolig godt realiseret. " (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Der er mange underholdende pokémonfigurer undervejs, og med Justice Smith i hovedrollen bliver Tims jagt på sin far til en menneskelig historie, der er mere troværdig, end genren har for vane." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lasse Møller

Detektiv Pikachu er en fænomenal film. Vis! du er en pokemon fan. Jeg følte en vis nostalgi da jeg så filmen i Chinemaxx fordi mig og min bror er gamle pokemon fans, og kan på en måde relatere med verden hovedpersonen går i. Vi kendte til de fleste af pokemonnerne og havde en fantastisk sjov oplevelse. Det gjorde det så heller ikke noget at, selveste(Deadpool) aka Ryan Reynolds lagde stemme til nok den mest nuttede pokemon i hele filmen Pikachu. Men det er nok kun det jeg som er fan synes. Vis! du ikke har en vis nostalgisk connection til pokemon i forvejen tror jeg ikke at, Detektiv Pikachu er noget for andre. Da plottet og figurende i filmen er meget simple. Jeg giver filmen 4/6 Stjerner.

Camilla

Jeg er meget spændt på denne film og hvad der venter. Tænker lidt det kan gå begge veje! :D

Simon

Kommer denne film i 4DX?

Laurauser/68426

Filmen er ude om 5 dage, og man kan stadig ikke få biletter til de fleste biograffen? Hvornår kan jeg bestille biletter til Lyngby?

Daniel Filip

Kommer denne med dansk tale, min knægt er vild med Pokémon

Pokemonweb.dk

Har Kino virkeligt ikke tænkt sig at kører denne film? Trykker man på billetter, kommer det absolut intet. BIG MISTAKE!

Jonatan

Hvis du giver den tid til at loade finder den alle mulige. Der er endda en af biograferne der viser den en dag forinden.

peter

På IMDb står filmen til først at have premiere den 28/6 i Danmark

MEOW.DK

Bare fordi det står på IMDB gør det, det ikke til fakta. De har før (mange gange) taget fejl, med meget af deres information. Ikke kun deres premieredatoer.

peter

Synes blot det forvirrer når kino.dk skriver en anden dato

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.