Cookie- og Privatlivspolitik

Long Shot

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk grundstemning, men indeholder også enkelte dramatiske scener. I en scene er personer udsat for pludselig beskydning og en missileksplosion, og andre mennesker begraves under et loft, der styrter ned over dem. I andre scener kommer figurer ud for voldsomme uheld. Endvidere indeholder filmen humoristiske scener med seksuelt indhold. I en scene har et par sex, og i en anden scene antydes det, at en mand masturberer. Idet de dramatiske eller seksuelle begivenheder typisk indgår i en humoristisk kontekst, og da ingen kommer alvorligt til skade i de voldsomme scener, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.05.2019
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Long Shot
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Strikkebio, Girl's Night Out
|

Komedien 'Long Shot' følger den arbejdsløse journalist Fred Flarsky, der overraskende bliver valgt til at skrive taler for den amerikanske udenrigsminister Charlotte Field, som tilfældigvis er hans gamle babysitter. 

Charlotte Field har i tankerne at stille op til det kommende præsidentvalg, men under forberedelserne til hendes kampagne, forelsker hun sig i den noget usoignerede og hashrygende Fred. Charlotte må nu vælge, om hun vil stå ved sin kærlighed til Fred, eller om vil bibeholde sit pletfrie image. 

De to hovedroller spilles af henholdvis Charlize Theron og Seth Rogen, mens at Andy Serkis, Alexander Skarsgård og O'Shea Jackson spiller bærende roller. 

Filmen er instrueret af Jonathan Levine, som tidligere har arbejdet sammen med Rogen i 50/50 og The Night Before

'Long Shot' er blevet kaldt en omvendt Pretty Woman, men kan også sammenlignes med tidligere Rogen-film som Knocked Up og Superbad. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
4.1
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ".. Theron [er] overraskende morsom, mens Rogen kan rollen som nørd-i-vindjakke til perfektion." (Sarah Iben Almbjerg)

 • BT

  "... grundlæggende er 'Long Shot' en af de bedre romantiske komedier i nyere tid og formår imponerende at servere både satire og platheder i lange baner uden at det overskygger en fin historie." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Det er rigtig nok, at 'Long Shot' er en romantisk komedie, hvor to meget forskellige mennesker, en smuk udenrigsminister og en sjov journalist, forelsker sig i hinanden. Men 'Long Shot' er godt nok meget andet end det. Og mere end det." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Long Shot' er [...] noget så sjældent som en romantisk komedie, der både er ustyrligt morsom [...] og rørende romantisk i skildringen af de spirende forhold mellem to mennesker, der synes alt andet end skabt for hinanden." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Long Shot' er faktisk både en skæg og tankevækkende politisk-romantisk komedie, der midt i løjerne hudfletter amerikansk mediepolitik ganske effektivt." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Forfriskende med en romantisk komedie, hvor hovedpersonerne begge er et godt stykke over de 30 år. Filmen kører heldigvis ikke helt efter den sædvanlige formel, så selv om man sagtens kan regne ud, hvordan den ender, så sker der et par små uforudsete ting undervejs. Det er ikke ligefrem lårklaskende morsomt, men man er i yderst godt selskab med Charlize Theron og Seth Rogen.

Moviemaniac.dk

Seth Rogen spiller…ja… han spiller jo nærmest den samme rolle som Seth Rogen altid gør på film,- som den småkiksede, fjollede og hashrygende type, der altid er lidt plat og altid kommer lidt galt afsted. Charlize Theron, som ikke har prøvet kræfter med komedie-genren før, overrasker ufattelig positivt og viser i den grad at hun har funny-bones i rollen som viljestærk politiker med høje ambitioner.

Læs hele min anmeldelse på Moviemaniac.dk ;)

Michaeluser/243818

Et mix mellem Pretty woman og skønheden og udyret. Morsom og værd at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.