Cookie- og Privatlivspolitik
Premieredatoen udskudt til Fantastiske skabninger 3

Premieredatoen udskudt til Fantastiske skabninger 3

Vi må vente et år længere på J.K. Rowling-filmen

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Mens det har virket til, at vi ville få en ny film i Fantastiske skabninger-serien hvert andet år, og dermed var forventningen, at tredje kapitel ville få biografpremiere i 2020. Men nu må vi væbne os med mere tålmodighed.

Newt Scamander og co. rammer dermed først biograferne i Danmark den 11. november 2021. Det oplyser Warner Bros., der ifølge en pressemeddelelse har brug for mere tid til at gennemgå manuskriptet og forberede produktionen.

Pressemeddelelsen fra filmselskabet afslører ikke yderligere detaljer, men det forventes, at David Yates igen instruerer J.K. Rowlings manuskript, der naturligvis fortsætter plottet fra Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser og så småt binder det sammen med Harry Potter-filmene.

Filmen afventer stadig sin titel, og vi glæder os også til at få bekræftet, hvilke skuespillere, der vender tilbage - eller bliver tilføjet til rollelisten.

Fantastiske skabninger 3 får dansk premiere den 11. november 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
dkkevuser/193552

de burde helt at skrinkægge dét projekt.
1'eren var skidt og 2'eren var helt skidt

Maibrit

Det kan undre mig, at du vælger at se 2'eren, hvis du synes 1'eren er "skidt". Der er ingen der tvinger dig. Mit råd til dig er: lad være med og tage ind og se 3'eren.

Jonas

Øv altså, de må hellere tage fat i performance consult og få lidt rådgivning, så de ikke får mindre opsætning.

Michael

Ikke for at være på nakken af jer Kino.dk :D

Men Dan Fogler har da tidligere udtalt at filmen bliver udskudt fordi de har brug for mere tid til at forberede.
https://comicbook.com/movies/2019/02/07/fantastic-beasts-3-delay-giganti...

Og det virker også til at passe ind i Warner Bros planer, så de kan fokusere mere på Dune remaket som har overtaget premiere datoen for Fantastic Beast 3. den 20. November 2020.

Men iforhold til nyheden, synes jeg helt sikkert det er gode nyheder, Fantastic Beast 2 blev lidt for hurtig lavet på mange måder, og hvis det kan bidrage til historien og at vi får lidt afstand og der går noget tid kan det blive en fordel. Der er ihvertfald ingen grund til bekymring når vi snakker om Harry Potter brandet som er et af Warner Bros mest sikre kort at spille.

Horsi

Jo det er old news men desværre bevæger kino sig med samme hastighed som en snegl. De har heller ikke rapporteret at James Gunn er tilbage hos Marvel Studios og har været det i over halvlanden måned. Jeg bruger kino til at tjekke om jeg har overset noget i film verdenen ikke som nyhedssite. Det er de for langsomme til.

Jasmin

Mon ikke det er ventetiden værd. Det tror jeg. :-)

Horsi

Så det er nok helt naturligt at filmen får hevet i håndbremsen.

Antaeus

Warner Bros., har brug for mere tid til at gennemgå manuskriptet og forberede produktionen.

Det trænger den godt nok også til for fortællingsmæssigt er den ikke i nærheden af Harry Potters kvaliteter, men det er et fedt univers så kan de forbedre historierne væsentlig så kan det formentlig stadig blive godt.

Jacob

Der kører jo en meget betændt sag imellem Johnny Depp og ekskonen Amber Heard, hvor Depp er anklaget for hustruvold. Rygtet vil at Depp forsøgte at presse den daværende Warner Bros. chef Jake Bloom, der siden blev fyret for en sexskandale, til at droppe Heard som prinsesse Mera i Aquaman. Studiet har det anstrengt med at forsvarer Depp, men Rowling har gjort det, og det gør det ikke nemmere at fyrer ham som Grindelwald. Alt det oveni i kritikken med at 2’eren var for indspist, og kun for hardcore Harry Potter fans, så giver det god mening med et års udsættelse.

Rasmus/Musen

Ja, nu må vi alle vente et helt år længere på, at næste og desuden sidste film i Fantastiske Skabninger-universet lander i biograferne. Til gengæld betyder det på den positive side måske også, at filmen kun kan blive endnu bedre af det, når den engang kommer ud? Det bliver spændende at se det endelige resultat i hvert fald. Men om 2 hele år kan gå stærkt nok? Det må vi jo se, om det vil gøre.
:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

3 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

3 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

4 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

5 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

6 dage siden

Aktive debatter