Cookie- og Privatlivspolitik

The Social Network

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
14.10.2010
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Social Network
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning - Ordet
|

’The Social Network’ er et drama om succes, forræderi og Facebooks tilblivelse.

Mark Zuckerberg er Harvard-studerende og programmeringsgeni. En aften i efteråret 2003 sætter han sig ned foran sin computer og begynder ivrigt at arbejde på en ny idé.

Hvad der begynder som blogging og programmering på hans kollegieværelse, vil snart forme sig til et enormt globalt netværk og en revolution indenfor kommunikation.

Blot seks år og 500 millioner venner senere er Mark Zuckerberg den yngste milliardær nogensinde … Men for denne iværksætter bringer succesen både personlige og juridiske problemer med sig.

´Filmen har taget anmelderne med storm og er instrueret af David Fincher (’Benjamin Buttons forunderlige liv’, ’Fight Club’, ’Seven’, ’Zodiac’) og er med Jesse Eisenberg (’Zombieland’), Andrew Garfield (’Boy A’) og Justin Timberlake.

'The Social Network' modtog tre Oscars for Bedste musik, Bedste manuskript baseret på forlæg og for Bedste klipning. Den var nomineret til 8 Oscars.

Eksklusivt video-interview med Justin Timberlake
Eksklusivt video-interview med Jesse Eisenberg


VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1006 votes)
4.9
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... for overfladisk fortalt. Til gengæld er den en solid, klassisk fortælling... Zuckerberg spilles med glimrende aggressiv indadvendthed af Jesse Eisenberg." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... en forrykt historie... et perfekt afrundet portræt... fascinerende film..." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... fremragende... alene takket være et godt manuskript, en god historie og fantastisk skuespil ender filmen som ugens uundgåelige." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det er et velfortalt og dynamisk drama om grådighed og bedrag i klassisk forstand... elementært spændende og ikke mindst vidunderlig tredimensionel... " (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Fremragende, imponerende, genial... Manuskriptet er vittigt, sorgmuntert og intelligent. Instruktionen af David Fincher pletfri, og de mange fine præstationer en nydelse. Tilbage er der bare at sige: Se den igen og igen." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... en forrygende fabel om vor tid bygget på et fundament af klassisk social skæbnefortælling... uden at opmærksomheden flakker så meget som et sekund." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
simon

Er du vimmersvej en genial film David Finchers bedste film sammen med fight club og seven. Jesse eisenberg gir en fremragende præstation som mark zuckerberg skabern af facebook. Og andrew garfield (som skal spille Spiderman i den næste spiderman film) er også rigtig god i hans rolle som marks bedste ven Edvardo. og Justin Timberlake gør det også ganske glimrende. Den måde filmen er fortalt på er genial. og musiken er også en ting for sig især i en speciel ro scene i filmen nice. Men det der gir The Social Network den store Guldmedalje er manuskribtet var fuldstændig blæst væk af dialogen mellem skuspillerne. troede ikke jeg ville sige det men Inception har sku lige fået sig den stærkeste modstander den kunne få. Alt i alt årets bedste film i år. ville bede alle om og gå ind og se den.

Johanne Maria

The Social Network er helt klart anbefalelses værdi. Jesse Eisenberg spiller rigtig godt. Filmen har en fantastisk dialog som løfter hele historien.
Meget sjov.

Niels

Den film er ik dårlig den er mega god...

Ciliauser/286961

Det er den kedeligste film jeg længe har set, spild af 85kr!!!!

Annette

Den er fantastisk. Den er sjov, den er alvorlig. Man elsker ham, man hader ham. Og den var lige hvad jeg havde brug for at se den dag. God film :)

Kimmie

Vores alle sammens yndlings hjemmeside på film! Filmen om Facebook er godt lavet, selvom man ikke forstår meget af computersnakken. Skuespillerne gør det godt og i bund og grund skal man bare se den! Man får sjove øjeblikke og vilde facts. - F.eks. Facebook er i dag mere end 25 mia kroner værd!

Til dig om ikke har set den endnu, smut ind og se den. Kan varm anbefale den!

Natascha

Syntes virkelig den var super fantastisk. Den kan sagtens anbefales. Hvis du ikke har set den endnu, så burde du virkelige tage ind og se den med det samme

Lasseuser/476032

Rigtig god film.. Levede op til mine forventninger, kan kun anbefale folk og se den! :)

Emmauser/13327

Det eneste den her film kræver, er at man er fuldstændig med i den helt fra starten, ellers falder man hurtigt fra.
Den var sjov, klog, og skuespillerene gør det fantastisk. Specielt Jesse Eisenberg gør det fantasisk godt i rollen som Mark Zuckerberg.
DOG..
Filmen skifter nogle gange imellem nutid og fortid, og jeg fandt ikke ud af det før der var en som gjorde mig opmærksom på det.

fanjavtuser/231775

Super fed film, med en masse drama og forviklinger. Måske en anelse for lang. Og kunne være fedt hvis den blev afsluttet med Marks civilstatus på hans facebook profil.
Bestemt værd at se!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.