Cookie- og Privatlivspolitik

The Miseducation of Cameron Post

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en mørk og truende grundstemning. Der er flere scener med piger, der har kønslig omgang med hinanden, psykiske overgreb, personer der kommer i stærk følelsesmæssig affekt og gør skade på sig selv. I to scener ses to piger, der masturberer og den ene får orgasme. I en scene bryder en person helt sammen og reagerer voldsomt. I en tredje scene ses et blodigt gulv efter, at en person har gjort voldsom skade på sig selv. Scenerne med sex, psykiske overgreb og personskade er imidlertid ikke udpenslede. Filmen forløses positivt, og der er flere scener, der skildrer et tæt sammenhold mellem en stærk hovedkarakter og hendes nye venner. Derfor vurderes det, at filmen kun vil kunne grænseoverskridende og skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor en 15 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
28.02.2019
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Miseducation of Cameron Post
|

Filmen 'The Miseducation of Cameron Post' handler om ung teenagepige, der bliver sendt i konservativ omvendelsesterapi, efter hun ved en skolefest bliver opdaget i et intimt øjeblik på bagsædet af en bil med en veninde fra bibelskolen.

På lejren udsættes Cameron for hård disciplinering, tvivlsomme ”de-gaying” metoder og kristen rockmusik under styring af Dr. Lydia Marsh og hendes bror Reverend Rick, der selv er et bevis på, at lejrens metoder virker.

Men lejrens metoder viser sig at have alvorlige konsekvenser for nogle, og en af Camerons med-disciple bukker under for presset og sin fars hårde forventninger.

Mod al forventning møder Cameron en gruppe ligesindede unge, som hun hurtigt bliver venner med. Sammen hjælper de hinanden gennem lejren, mens de venter på deres frihed, og for første gang i sit liv føler Cameron sig ikke længere så alene.

Historien om undertrykt seksualitet kan også ses i Boy Erased, hvor en dreng må deltage i et kirkeprogram på grund af sin tiltrækning til sit egent køn.

'The Miseducation of Cameron Post' vandt Grand Jury-prisen til Sundance Film Festival 2018 og er baseret på romanen af Emily M. Danforth fra 2012. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
4.2
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den ser lækker ud, som var den lavet med et Instagramfilter, og tøjet er tidstypisk smart og moderne igen. Men det hele er så overfladisk, at man aldrig bliver rørt af de unges udfordringer." (Ida Rud)

 • BT

  "'The Miseducation of Cameron Post' giver sig god tid - måske lidt for god tid - til at fortælle sin historie, men er alt i alt en intelligent lille coming-of-age-film med hjertet på rette sted." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "... det er sjældent at se film om et lige så isnende emne, der fortæller så nøgternt og på over-fladen så udramatisk, som 'The Miseducation of Cameron Post' gør det." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "I og for sig kunne det have været en fint underholdende coming of age-komedie. [...] Problemet er bare, at filmen tager sig selv og sit materiale ekstremt seriøst helt uden at forstå det bedre af den grund." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "22-årige Chloë Grace Moretz (som var barn i Kick-Ass-filmene og Martin Scorseses 'Hugo') springer helt ud som ung skuespiller. Sasha Lane og Forrest Goodluck supplerer hende kompetent." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lucidia

Kedelig, ligegyldig, pretentiøs, forudsigelig.

Julie

Er smaskforelsket i traileren og glæder mig helt vildt til at få den set

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.