Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: 12 kommende musikfilm du ikke må gå glip af

Guide: 12 kommende musikfilm du ikke må gå glip af

Klassiske musicals, biografier og hyldester til nogle af de helt store

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

De kommende år byder på en lang række film, fyldt med musik. Der er både klassiske musicals, biografier og hyldester til nogle af de største. Vi kigger nærmere på 12 af de mest interessante.Rocketman
Allerede til maj kan du se biografien om en af verdens største pop-ikoner, Elton John. I instruktørstolen ses Dexter Fletcher, der overtog pladsen fra den skandaleramte Bryan Singer på filmen Bohemian Rhapsody. Rollen som ’Rocketman’ bliver spillet af britiske Taron Egerton, der, i modsætning til den Oscar-vindende Rami Malek, selv synger.

'Rocketman' har dansk premiere den 30. maj 2019.

 


Yesterday
Forestil dig en verden uden The Beatles. Det lyder ikke rart. Ikke desto mindre er det præmissen i Danny Boyles hyldest til verdenshistoriens største popband.

Himesh Patel er den unge spirende musiker, der opdager, at han er den eneste i hele verden, der kender The Beatles. Han spiller den vidunderlige musik for sine omgivelser, som selvfølgelig elsker den. Snart rygtes det, at han er verdens bedste sangskriver. I filmen medvirker også Ed Sheeran og James Corden, der begge spiller sig selv.

’Yesterday’ har premiere den 27. juni 2019.Cats
The Danish Girl-instruktøren, Tom Hooper, som også stod bag den Oscar-vindende musical Les Misérables fra 2012, har kastet sig ud i endnu en musical-klassiker, nemlig 'Cats'. På rollelisten er bl.a. Rebel Wilson, Jennifer Hudson, samt de to erfarne stjerner og adlede Judi Dench og Ian McKellen.

’Cats’ har dansk premiere den 19. december 2019.West Side Story
Mesterinstruktøren Steven Spielberg har for længst bevist, at han mestrer de fleste genre. Nu har han for første gang kastet sig ud i en musical. Og mon ikke vi kan forvente, at det bliver lige så højt niveau, som Spielberg næsten altid er garant for?

Manuskriptet bag musicalen er skrevet af Oscar-nominerede Tony Kushner, der bl.a. har skrevet de to Spielberg-film Munich og Lincoln.

Rollerne som de unge Tony og Maria bliver spillet af Baby Driver-stjernen Ansel Elgort og den debuterende Rachel Zegler.

'West Side Story' afventer premieredato.In the heights
Jon M. Chu er manden bag film som G.I. Joe: Retaliation og Now You See Me 2. I 2020 kommer han med musikfilmen ‘In the heights’, der er historien om en bodegaejer, der arver en formue og flytter til Den Dominikanske Republik.

På rollelisten ses bl.a. Anthony Ramos, der var med i sidste års kæmpesucces A Star Is Born, og Corey Hawkins.

'In the Heights' har dansk premiere den 25. juni 2020.Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
Martin Scorsese er et navn, de fleste kender, og han har stået bag flere mesterværker. I 2008 instruerede han dokumentarfilmen Shine a Light om et af verdenshistoriens største rockbands, Rolling Stones. Næste gang kaster han sig ud i arbejdet med og om en af de største legender i populærmusikhistorien – nemlig Bob Dylan.

'Rolling Thunder Revue' afventer premieredato.Blinded by the Light
Endnu en hyldest til en af de helt store – Bruce "The Boss" Springsteen. I denne musikfilm følger vi en teenager, der lærer at leve sit liv, forstå sin familie og finde sin egen stemme – gennem Bruce Springsteens musik.

Filmen er instrueret af Gurinder Chadha, kvinden bag bl.a. Bedre end Beckham.

'Blinded by the Light' har dansk premiere den 19. september 2019.

 


Fisherman's Friends
Handlingen er baseret på den virkelige historie om 10 fiskere fra den engelske by Cornwall, som gik fra at optræde på den lokale havn til at skrive kontrakt med Universal Records og stå på Glanstonbury Festivals kendte "Pyramid Stage".

Instruktøren Chris Foggin har tidligere været en del af produktionen på andre britiske film som The World's End og My Week With Marilyn.

'Fisherman's Friends' afventer dansk premieredato.

 


Wild Rose
Filmen 'Wild Rose' handler om en musiker fra Glasgow, som drømmer om at blive en Nashville-stjerne.

Tom Harper er manden bag filmen, og i hovedrollen ses Jessie Buckley, som tidligere havde den ledende rolle i Beast

'Wild Rose' har premiere den 12. september 2019.

 


Judy 
Filmen 'Judy' handler om den legendariske artist Judy Garland, som ankommer til London i vinteren 1968 for at spille en række udsolgte koncerter.

I rollen som Garland ses Oscar-vindende Renée Zellweger, som nok er mest kendt for sin præstation i Bridget Jones-filmene, men som også tidligere har medvirket i filmatiseringen af musicalen Chicago.

'Judy' har dansk premiere den 24. oktober 2019.Wicked
Den 3-dobbelte Oscar-nominerede instruktør, Stephen Daldry, der bl.a. er manden bag mesterværker som The Hours, The Reader og Billy Elliot, står bag filmatiseringen af Broadway Musicalen ’Wicket’.

'Wicked' har dansk premiere den 22. december 2021.Guava Island
Oplev bl.a. Rihanna og Donald Glover i denne tropiske thriller om en musiker der stjæler sig frem til et godt liv, hvilket hurtigt skaffer ham problemer.

'Guava Island' Afventer premieredato.

 

Mere omtale af filmene kommer løbende.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Filmen fra 1961 med Natalie Wood i hovedrollen er et mesterværk. Jeg tror ikke på at den kan matches også selv om instruktøren hedder Spielberg, dertil er den simpelthen for perfekt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, og super fedt at have Linda Hamilton tilbage. Hun er ikke blevet mindre krigerisk med årene.

1 time siden
VIPER

~De Minions er ****** underholdende!~Keep 'em coming!

4 timer siden
Lars Jørgensen

Et alternativ kunne også være Rebecca Ferguson (Mission Impossible - Rogue Nation)

19 timer siden
Rasmus/Musen

Premieredatoen for Toy Story 4 i Danmark er ikke D. 21. Juni. Det er først D. 29.

1 dag siden
jørgenuser/73519
jørgenuser/73519

Igen en film der ikke bliver vist i danmark

1 dag siden

Aktive debatter