Cookie- og Privatlivspolitik

Resident Evil: Afterlife

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.09.2010
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Resident Evil: Afterlife
|

'Resident Evil: Afterlife' er fjerde film i serien med Milla Jovovich som den zombie-dræbende Alice.

I en kaotisk verden, hvor civilisationen, som vi kender den, er bragt i knæ af en virus, der forandrer sine ofre til morderiske zombier, fortsætter den smukke, men livsfarlige Alice (Jovovich) sin utrættelige søgen efter ligesindede overlevende.

Mens hendes kamp mod skaberne af den pandæmoniske virus når nye højder, fanges hun i et gold og næsten udbrændt Los Angeles, hvor hun står over for tusinder af blodtørstige zombier og en skæbne, som hun ikke tidligere har villet forestille sig.

'Resident Evil: Afterlife' er instrueret af Paul W.S. Anderson, der også stod bag første film i serien, og er den første film i serien, der er optaget i 3D.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (237 votes)
4.4
1.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Samme plot som i de tidligere film... musikvideo-æstetik for zombie-sjæle." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... dette er seriens jammerlige nulpunkt. Alle kampscener udspilles i søvndyssende slowmotion, og den mest avancerede 3D-effekt er et hoved, der eksploderer." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Der er ingen nævneværdig horror, ingen spænding, ingen handling og heller ingen sex. Og alt det i en film, der slår sig op på netop det." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Tekniske finesser kan ikke redde en ekstremt primitiv fortælling... en temmelig idiotisk film." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Det her er virkelig karma for umbrella da Alice laver en total offensiv mod en af deres baser med de Kloner hun fik til eget sig fra sidste film. Der er dog en fejl der hvor en af sodaterne for et sværd igennem hovedet og det ligesom om at noget af sværdet er redigeret væk.

Som der er klassisk i en hver zombie film næsten så møder hun en gruppe som desværre ikke er i et indkøbs center, Så man er selvforsynet med mad hehe. Synes så det er noget useriøst at Alice skyder med mønter. I 3,eren for man af vide at jorden er blevet til en gold ørken på grund af virussen. Men i den her er klimaet tilbage på normal basis.

Det fede er så også at ham skuespilleren som spiller Michael Scofield i Prison Break er med i denne her.

Kan godt lide der næsten er en ny boss zombie i hver film.

S. Rico

Der er god contiunity ift. de øvrige film. Afterlife starter hvor Resident Evil 3 slap. Alice og hendes kloner angriber som advaret Umbrella Corporation. Det går rimeligt vildt for sig: "Bum! - Og det var det! - Tokyo er et hul i jorden!" (melodi Shubidua).
Og der er også opfølgning ift. tidligere karakterer. Det gode ved filmene er, at der er en udvikling i historien samtidig med, at der er både spænding og action. Og ikke mindst håb. Og så har Afterlife måske filmhistoriens største mother-fucker øksemand. Når han banker på porten, så er det om at være beredt!

Cecilieuser/159808

Eyyy,.)
Hmm,. ja god nok
Jeg må ærlig talt sige at jeg er skuffet. Havde virkelig set frem til den!

Alex Grave

Det var fedt endelig at få en fortsættelse på vores allesammens favorit zombie serie! Og Alice sparkede, som altid, totalt zombie-mås! Desuden var det dejligt at de havde fundet en ny skuespiller til rollen som Wesker, for den forrige lignede bare overhovedet ikke. Derudover var det også fedt at de havde inkluderet elementer fra spillet
"Resident Evil 5", såsom manden med den gigantiske økse-hammer.
Desværre synes jeg at Albert Wesker's debut var for kort, nu hvor han endelig havde fået sine nye kræfter. Og det faktum at han (muligvis) døde INDEN seriens slutning synes jeg er for dårligt, da Wesker i manges øjne er selve ikonet på Resident Evil, selve hovedskurken. Desuden finder jeg det yderst upassende at når vi endelig får Claire's bror, Chris Redfield, at se, så er det bag træmmer anklaget for mord. Ligesom Wesker er Chris en af hovedpersonerne i serien, og burde derfor have været med lige fra starten. Det nummer de laver her i filmen er bare uacceptabelt. Også lige inden opgøret med Wesker hvor Chris og Clarie kommer Alice til undsætning og Wesker siger: "Ahh, Chris and Claire Redfield! You too have really been a pain in the neck for me!" Hvis man nu kom ude fra gaden og så filmen uden at kende til spillene i forvejen, så ville man ikke ane hvad Wesker snakkede om der.

Man kan jo aldrig forvente at filmen bliver lige så god som spillet, men det taget i betragtning synes jeg at den var super fed, ligesom sine tre forgængere. Det der trækker ned er udelukkende de punkter jeg lige har nævnt mht. Wesker og Chris.

simon

DEN ER BARE SÅ GOOOOOO OG SJOV OG SPÆNDENE OG FOLT

MAN SOV IKKE TIL ALLE DEM HER OG IKKE DEN HER,

MIG OG MMIN KÆRESTE GÆLDER OS TIL DEN NÆSTE XD

Lucas Nielss

Jeg have ret gode foventninger da jeg gik ind i biograf salen fordi jeg havde hørt noget godt om den, og i traileren så den ret fed ud, men for at være ærlig så skuffede den mig. Scenerne var smukt filmet og 3D'en blev også godt brugt i de MEGET fede action scener men så er den måske heller ikke mere godt at sige. Plottet i filmen er virkelig tyndt og det som om at dem der står bag filmen kun har tænkt på at lave nogle fede action scener og ikk brugt tid på at skrive et dybbere plot med nogle fede dialoger. Men jeg er sgu en fan af serien, så vis de laver en til efterfølger så skal jeg selfølgelig ind og se den også ;P
Så vis du ikke går så meget op i plottet i en film og du gerne vil se en 3D film kun med meget fede action scener så kan jeg da varmt anbefale den :D

BaconKat

altså mit liv.

Enormt dårligt skuespil, en historie der virker som om den er hæklet sammen af en tømmermænds plaget gorilla.
Og hvor meget behøver man lige at ligge op til endnu en fortsættelse?
Ja jeg spørger bare.

Klaususer/514989

filmen var meget god, spændende og gode specieleffekt.

Kim

Ja, hvad skal man sige ? Den var da rimeligt underholdende, og 3D-magien virker rigtig godt. Alice er stadig one tough chick... men så er det også dét...! Det der skuffer mig allermest er, at Paul W.S. Anderson, som er hovedmanden bag filmen, ikke leverer varen denne gang, hvilket han ellers altid plejer at gøre. Handlingen er decideret tynd, og der er slet ikke den mængde action PA plejer at være garant for.

Skuespillet er middelmådigt, men mest af alt fordi replikkerne er SÅ dårligt skrevet. Men det VÆRSTE er, at der er SÅ mange paralleller til Matrix-filmene, især i forbindelse med skurken, som er en noget nær klon af Mr. Smith ! Dét synes jeg er utilgiveligt ! Selv med et halvkedeligt plot kan man godt gøre filmen rimelig original. Man skal i hvert fald ALDRIG ty til at efterligne andres værker ! Det er synd, for Resident Evil filmene har ellers så stort potentiale, men det bliver SLET ikke udnyttet her ! En skam !

En lille fodnote til Aljosja : Når det gælder sci-fi- og actiongenren, kan man oftest regne med, at hvis "anmelderne" siger BUUH, så siger vi andre YEEEES !!! ;-) De ved jo SLET ikke, hvad de har med at gøre !

Mortenuser/632480

3D effekten løfter lidt, hvor filmen ellers sætter lidt ud i forhold til de andre film i serien. Nu har jeg ikke spillet selve spillet, men hvis det er instruktørens ide at der skulle være færre action-scener til fordel for søvndyssende tempo, så skulle han finde tilbage til det, der virkede i de første tre. For det var grænsende til irriterende!
Men ellers er filmserien jo, hvad den er - og det fungerer stadig okay:)!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.