Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Avengers: Endgame

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe og figurer, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og brutal vis. Filmen dvæler desuden i passager ved sorg over at miste sine nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
24.04.2019
| |
3 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Endgame
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 3D 4DX, Level 7 - 2D, Babybio - 2D, Seniorbio - 2D
|
Billetter

Superheltefilmen 'Avengers: Endgame' (Avengers 4) er det fjerde og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America. 

Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor den mægtige Thanos samlede alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet.

Knækket og med dårlige odds må de resterende helte samles en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

'Avengers: Endgame' er kulminationen på nu 22 film i Marvels filmiske univers, der startede med Iron Man i 2008, og har budt på talrige succeser som Guardians of the Galaxy og Black Panther.

Filmens imponerende rollebesætning tæller adskillige skuespillere fra de tidligere film, men mest prominente er selvfølgelig Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og Mark Ruffalo i deres ikoniske roller. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (922 votes)
5.4
4.4

Relaterede nyheder

8 måneder siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er virkelig en fornøjelse, der er tale om, og den bliver kun større, hvis man har set alle Avengers-film og endnu større, hvis man har set samtlige Marvel-film." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Hardcore-fans vil sandsynligvis elske løjerne betingelsesløst, men har man et mere moderat forhold til universet (eller rettere sagt universerne) kunne man nok overveje, om man ikke kunne bruge de tre timer på noget andet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er ikke lige så vildt og chokerende som 'Infinity War', men det er eddersmadreme godt fulgt op." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "På den måde er 'Avengers: Endgame' den ultimative superheltefilm [...] og [man] finder sig som publikum både underholdt og rørt hele vejen igennem." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Historiens største sammenrend af superhelte overlever på ironien og det gode skuespil i det overgearede udstyrsstykke 'Avengers: Endgame'." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marlon Campbell

(NO SPOILERS!)

Elsker Marvel universet og fra den første Iron Man til Endgame, havde det været en skøn rejse at følge med i. Filmen er sjov, spændene, dramatisk og med en masse overraskelser som man ikke forventer.
Jeg ville personligt give dem 6 stjerner og min egen personlige oscar nominering til bedste scenografi og historie. SE DEN!

Valentin

JEG.............ER...................................SINDSSYG........................................OVERRASKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

August

Den var fantastisk, og endnu bedre hvis du har set nogle af marvel's andre film, ihvertfald Infinity war den leder ligesom op til Avengers endgame. Men ja super gode skuespillere de gjorde det virkeligt godt. Det var vilde efekter, har næsten kun gode ting at sige om den, der var jo selvfølgelig nogle af ens yndlings personer der døde men sådan er det jo, man vidste godt at der var nogle der skulle dø. Men super god kunne virkelig godt anbefalde den.

Kajsa

Jeg syntes der var mange overraskelser og når man troede man havde fundet ud af hvad der ville ske, fik man en overraskelse og jeg man vil forstå den endnu bedre hvis man har set næsten alle andre Marvel film, især Infinity war fordi den er indledende til End Game. Jeg syntes slutningen var VIRKELIG god og overhoved ikke forvirrende, man kunne sagtes følge med og de havde ikke klippet for meget eller for lidt ud, det var et rigtig godt sammenhæng igennem hele filmen.

techieuser/446431

Så filmen i 2D, da jeg antog jeg ville gense den, med 3D... Not Gonna Happen!

Har set alle Marvel film, hovedsagelig i biografen. Hader Black Panther og begge Ant-Man. Elsker Doctor Strange og begge Guardians of the Galaxy, og til dels Thor Ragnarok, Captain Marvel og Civil Wars.

Nu lykkedes det endelig Marvel Universe med Avengers: Endgame at dræbe min Marvel lyst...

Kommer til at glæde mig over den reducerede mængde superhelte film den kommende tid, og håber jeg får lyst nok til bare at nyde Doctor Strange 2 og GotG Vol. 3 som standalone film.

Avengers: Endgame var ganske enkelt langtrukket og kedelig med en endelig payoff, der bare ikke er ventetiden værd.
Filmen er dog flot, go'e effekter og genialt cast, så vælger dog 3 stjerner i stedet for 2.

fie meyer

Siden jeg så min Første Marvel film i biografen, blev jeg fanget i universet. (Jeg mener det var med min gruppe af venner fra min produktionskole og vi så nok Avengers Age of Ultron.)

Jeg blev som sagt fanget i universet og er blevet der siden. Jeg føler at jeg kommer væk, bare for en kort stund fra Denne Verden, og så kommer ind Marvels Verden. Det er en befrielse i ca 2 timer (Den her varer 3 timer, men du tænker ikke over det :-) )

Jeg elsker Den Måde de har lavet Filmen på. Tak til Cast og Crew. Joe og Anthony Russo. De læser nok ikke den her...men det gør du, Filmgænger ;-) Gå ind og se den,

jonas

Fantastisk film!!!

Niels

Hej kino.dk. hvordan kan i se at den allerførste endgame trailer har fået 289mio views? Jeg kan kun se at den har fået 93mio views.

Mark

De 289 millioner views er kombineringen af views fordelt på de diverse hjemmesider (såsom Youtube, Facebook osv.), som traileren blev uploadet på. Tallene er derudover også påvirket af de Youtube kanaler, som også uploadede traileren, efter at Marvel’ Youtube kanal først havde gjordt det, hvilket er årsagen til, at deres trailer-upload i øjeblikket kun sidder på de 93 millioner views, trods at det samlede viewer-tal er langt større.

Kim

Er der virkelig ikke nogen der vil kommentere på den med "udryddede halvdelen af JORDENS befolkning"...???

Vedkommende der skrev det har enten ikke set Infinity War, eller har simpelthen bare ikke fattet hvad den handler om...!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.