Vind biografbilletter hver uge

Avengers: Endgame

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
24.04.2019
| |
3 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Endgame
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 3D 4DX, Level 7 - 2D, Babybio - 2D, Seniorbio - 2D
|
Billetter

Superheltefilmen 'Avengers: Endgame' (Avengers 4) er det fjerde og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America. 

Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor Thanos udryddede halvdelen af Jordens befolkning og med ét også knækkede Avengers-holdet. Nu samles de resterende helte en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

Actionfilmen, der er instrueret af Russo-brødrene er også den store finale på MCU-universet og hele 22 superhelte-film siden 2008.

Mere omtale af 'Avengers: Endgame' følger...

Skal du se Avengers: Endgame?
(5980 stemmer)

Relaterede nyheder

5 måneder siden
11 måneder siden
11 måneder siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niels

Hej kino.dk. hvordan kan i se at den allerførste endgame trailer har fået 289mio views? Jeg kan kun se at den har fået 93mio views.

Mark

De 289 millioner views er kombineringen af views fordelt på de diverse hjemmesider (såsom Youtube, Facebook osv.), som traileren blev uploadet på. Tallene er derudover også påvirket af de Youtube kanaler, som også uploadede traileren, efter at Marvel’ Youtube kanal først havde gjordt det, hvilket er årsagen til, at deres trailer-upload i øjeblikket kun sidder på de 93 millioner views, trods at det samlede viewer-tal er langt større.

Kim

Er der virkelig ikke nogen der vil kommentere på den med "udryddede halvdelen af JORDENS befolkning"...???

Vedkommende der skrev det har enten ikke set Infinity War, eller har simpelthen bare ikke fattet hvad den handler om...!

Vibeke

Hvad er aldersgrænsen på filmen

Noah

Aldersgrænsen er 11+

Marcus

Jeg vil sige det er 15+. Eftersom filmen er voldlig, dog er der ikke meget blod med i standart MCU-film

Anton Berg

Alle Marvel film er voldelige, og de er alle tildelt 11-års censuren. Endgame vil højst sandsynligt også blive +11, da Marvel aldrig kommer til at tilstoppe deres MCU film med blod og nøgenhed, medmindre titlen på filmen er Deadpool

peter

3 timer og 58 sekunder ren action fra Marvel

Fatih

Kan man ikke tilmelde sig nogen steder så man får en besked når billetsalget er gået i gang?

Daniel Bentien

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du en e-mail i det øjeblik, billetterne bliver sat til salg. Det gør du på øverst på forsiden af kino.dk eller op din brugerprofil under "Profil". Jeg kan også gøre det for dig, hvis du er interesseret.

Mange hilsner
Daniel

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.