Cookie- og Privatlivspolitik
Alt ved vi om Christopher Nolans nye storfilm

Alt ved vi om Christopher Nolans nye storfilm

Instruktøren holder kortene tæt til kroppen

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke meget, vi endnu ved om Christopher Nolans næste projekt... men optagelserne nærmer sig, så lidt er dog kommet ud fra Dunkirk-instruktøren, der som altid er yderst hemmelighedsfuld omkring sit næste projekt.

HANDLINGEN:
Tidligere blev det fejlagtigt rapporteret, at filmen ville være en kombination af Inception og North by Northwest - en såkaldt romantisk thriller. Det viste sig dog at være en and. På IMDb beskrives filmen som en "event film", og det er bekræftet, at vi kan forvente en "massiv action blockbuster".

PREMIEREDATOEN:
 Der er dog ting, som vi allerede nu har fået slået fast. Vi ved at premieren bliver d. 16. juli 2020. Datoen ligger torsdagen op til den tredje weekend i juli - en tidsmæssig placering Nolan tidligere har været succesfuld med i forbindelse med The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Inception og ikke mindst førnævnte Dunkirk.

SKUESPILLERNE:
 John David Washington
I denne uge har vi fået annonceret de første skuespillere. John David Washington, søn af Denzel, men ikke mindst hovedrollen i sidste års Spike Lees Oscar-vindende film Blackkklansman. Den 34-årige skuespiller kom sent igang med sin skuespilkarriere, da han tidlige forsøgte sig som amerikansk fodboldspiller. Men nu ser det ud til, at Washington står over sit helt store gennembrud på det store lærred. 

 

Robert Pattinson
Tidligere moody-vampyr Robert Pattinson er de seneste år blevet en kritiker-darling med roste roller i bl.a. Good Time, og nu skal han altså spille en bærende rolle i Nolans næste projekt.

Elizabeth Debicki
Den seneste tilføljelse til holdet er Elizabeth Debicki. Den autralske skuespillerinde fik sit gennembrud i Baz Luhrmanns The Great Gatsby, og har de sidste par år kunne ses i film som Spionen fra U.N.C.L.E, Guardians of the Galaxy Vol. 2 og Widows.

Trioen forventes at spille filmens tre hovedroller, mens at resten af castet stadigvæk er i det uvisse.

Det resterende personale er heller ikke blevet annonceret, men vi krydser da fingre for, at Hans Zimmer endnu engang skal komponere musikken og at svenske Hoyte Van Hoytema tager sig af fotograferingen.


FORMATET:
 IMAX kamaeraDet er blevet bekræftet, at filmen bliver optaget på IMAX-kameraer ligesom den engelske mesterinstruktør tidligere har praktiseret i bl.a. 'Dunkirk'.

Christopher Nolans unavngivede film får dansk premiere den 17. juli 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ZINTHER

Jeg er enig med Bertil. Det var dog det tommeste jeg har læst og fuldstændig spild af tid. Hvad med lidt dybdegående journalistisk omkring film som rent faktisk eksisterer og har indhold og information :-)

BERTILuser/82528

Så det eneste i ved er hvem der laver og medvirker i den + filmens premiere dato? Det virker som en artikel der ikke burde være udgivet. Prøv igen om et halvt år :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Per Bialaskauser/693709
Per Bialaskauser/693709

Er godt nok svært at rangere alle de film der er i midten af listen, og det kan nemt svinge alt efter humør.

43 minutter siden
VIPER

Min Top 21 :

3 timer siden
Bukselak

The Nun er simpelthen årets fiasko, jeg troede den ville være uhyggelig, samt have en god historie.

1 dag siden
Anton Berg

Den ville bestemt ligge i bund sammen med sin forgænger, The Dark World, Iron Man 2 og begge Ant-man filmene, som Marvels tammeste og historiemæssi

2 dage siden
Glenn

21.) Iron Man 2
20.) Thor: The Dark World
19.) The Incredible Hulk
18.) A-Man & The Wasp

2 dage siden

Aktive debatter