Cookie- og Privatlivspolitik

The Sixth Sense (1999)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Sixth Sense
|

Filmen 'The Sixth Sense' (Den sjette sans) følger børnepsykiateren Crowe, der skal hjælpe en hjemsøgt dreng, der hævder, at han kan se spøgelser.

'The Sixth Sense', der blev et stort gennembrud for instruktør M. Night Shyamalan, solgte 348.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (77 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Et stort gennembrud for indstruktør M. Night Shyamalans med denne her film.
Filmen overrasker for hver scene, så du er nød til at se den færdig.

Mads

Se filmen uden at vide alt for meget om den. Faktisk vil jeg råde dig til at se den uden at have læst plottet. M. Night Shyamalans aller bedste film og i sig selv en vildt god film

Ann-Britt

Den sjette sans er en fascinerende film. Og modsat flere "dokumentar film" over emnet, så er den troværdig og smukt lavet.
Den er selvfølgelig også voldsom sine steder, fx moderen der for enhver pris vil have en syg datter, så hun kan spille den kærlige omsorgsfulde moder.

Jeg var blevet orienteret om både starten og slutningen inden jeg så filmen, men trods det var jeg fuldstændig grebet af den.

Camilla BK

Jeg synes egentligt det var en ret fed film! Vidste slet ikke at "I see dead people" kom fra den her film...
Synes Haley Joel Osment spiller utroligt godt og Bruce Willis er perfekt i den her rolle.
Jeg synes historien var god og synes faktisk den var ret uhyggelig, men det er nok bare mig der er en tøsepige på det punkt xD
Slutningen overraskede mig virkeligt og havde slet ikke regnet med den ville slutte på den måde

Frank

Mesterværk

Antaeus

Den kan komme op på god første gang man ser den, men jeg er ikke sikker på at den kan klare et gensyn. Den udmærker sig især ved slutningen og når man kender den falder den nok en karakter.

Wayne

Den fungerer bedst første gang man ser den - før man kender sandheden. At kalde den en gyser er måske lige i overkanten.

S. Rico

Hvorfor synes alle at denne film er så fantastisk? Den er da så gabende kedelig, og plottet er fyldt med huller. Se hellere en af M. Night Shyamalans andre film, eksempelvis The Village.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.