Cookie- og Privatlivspolitik
Alt ved vi om Christopher Nolans nye storfilm

Alt ved vi om Christopher Nolans nye storfilm

Bl.a. bliver filmens titel 'Tenet'

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke meget, vi endnu ved om Christopher Nolans næste projekt... men optagelserne nærmer sig, så noget information er der dog nu sluppet ud fra Dunkirk-instruktøren, der altid er hemmelighedsfuld omkring sine projekter.

TITLEN BLIVER 'TENET':
Titlen bliver Tenet, hvilket oversættes til ‘doktrin’ eller grundprincippet bag en tro eller retning. Det lyder som en klassisk Nolan-titel bestående af et enkelt ord. Tænk bare på Memento, Insomnia, Inception, Dunkirk og Interstellar.

HANDLINGEN:
Tidligere blev det fejlagtigt rapporteret, at filmen ville være en kombination af Inception og North by Northwest - en såkaldt romantisk thriller. Det viste sig dog at være en and. På IMDb beskrives filmen som en "event film", og det er bekræftet, at vi kan forvente en "massiv action blockbuster".

Nu ved vi imidltertid, at filmen genremæssigt bliver en spionfilm med action inde over. Med andre ord kan dette meget vel blive Nolans helt eget bud på en James Bond-film! Manuskriptet er skrevet af Nolan selv og vil finde sted over syv forskellige lande.

 

Der er dog ting, som vi allerede nu har fået slået fast. Bl.a. ved vi, at Tenet får dansk premieredato den 17. juli 2020. 

SKUESPILLERNE:
Rollebesætningen består bl.a. af John David Washington, Robert Pattinson og Elizabeth Debicki, mens 'Tenet' også har både nyt og gammelt blod med ombord, nemlig Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Clémence Poésy, indiske Dimple Kapadia og selvfølgelig Michael Caine.


 

John David Washington
I denne uge har vi fået annonceret de første skuespillere. John David Washington, søn af Denzel, men ikke mindst hovedrollen i sidste års Spike Lees Oscar-vindende film Blackkklansman. Den 34-årige skuespiller kom sent igang med sin skuespilkarriere, da han tidlige forsøgte sig som amerikansk fodboldspiller. Men nu ser det ud til, at Washington står over sit helt store gennembrud på det store lærred. Robert Pattinson
Tidligere moody-vampyr Robert Pattinson er de seneste år blevet en kritiker-darling med roste roller i bl.a. Good Time, og nu skal han altså spille en bærende rolle i Nolans næste projekt.Elizabeth Debicki
Den seneste tilføljelse til holdet er Elizabeth Debicki. Den autralske skuespillerinde fik sit gennembrud i Baz Luhrmanns The Great Gatsby, og har de sidste par år kunne ses i film som Spionen fra U.N.C.L.E, Guardians of the Galaxy Vol. 2 og Widows.

Trioen forventes at spille filmens tre hovedroller, mens at resten af castet stadigvæk er i det uvisse.

Det resterende personale er heller ikke blevet annonceret, men vi krydser da fingre for, at Hans Zimmer endnu engang skal komponere musikken og at svenske Hoyte Van Hoytema tager sig af fotograferingen.

 IMAX kamaera

FORMATET OG FILMFOTOGRAFEN:
Det er blevet bekræftet, at filmen bliver optaget på IMAX-kameraer ligesom den engelske mesterinstruktør tidligere har praktiseret i bl.a. 'Dunkirk'. Filmfotografen Hoyte van Hoytema ('Dunkirk') vender tilbage.

KOMPONISTEN:
Det bliver denne gang ikke Christopher Nolans hofkomponist Hans Zimmer, der kommer til at stå for filmens score, men derimod komponisten Ludwig Göransson, der vandt en Oscar for Black Panther, der skal samarbejde med Nolan for første gang.

Christopher Nolans 'Tenet' får dansk premiere den 17. juli 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ZINTHER

Jeg er enig med Bertil. Det var dog det tommeste jeg har læst og fuldstændig spild af tid. Hvad med lidt dybdegående journalistisk omkring film som rent faktisk eksisterer og har indhold og information :-)

BERTILuser/82528

Så det eneste i ved er hvem der laver og medvirker i den + filmens premiere dato? Det virker som en artikel der ikke burde være udgivet. Prøv igen om et halvt år :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er spændt på hvordan Edward Furlong vil være som den nu voksne John Connor, for ham i Rise of the Machines var en værre tudeprins.

1 time siden
VIPER

James Cameron - Linda Hamilton - Arnold Schwarzenegger & Edward Furlong + R-rated = Hell yearh!

11 timer siden
Bente user/944816
Bente user/944816

Disse 3 film er nok mine ynglings fra i år indtil videre:
Green Book
Gøg og Gokke
Avengers: Endgame

22 timer siden
Vakse Viggo

Forfatteren må godt lave en historie, som foregår nogle år efter, at Snow er død.

1 dag siden
Vibmuser/610338
Vibmuser/610338

Jeg har lyst til at se rigtig mange af filmene, men Løvernes konge må være helt fantastisk at se i biografen

1 dag siden

Aktive debatter