Cookie- og Privatlivspolitik

Narnia: Morgenvandrerens rejse

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2010
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
|

'Narnia: Morgenvandrerens rejse' (Narnia 3) er det tredje eventyr i serien.

Edmund og Lucy Pevensie drager af sted på nye eventyr sammen med deres fætter Eustace, deres fælles royale ven, Kong Caspian, og en krigerisk mus ved navn Reepicheep.

På skibet ’The Dawn Treader’ forsvinder de ind i et mystisk maleri, der fører dem ud på en helt utrolig rejse med oplevelser og farer, der overgår deres vildeste fantasi.

Narnias skæbne afhænger af deres mission, som fører de modige rejsende til mystiske øer og en flod af guld, til konfrontationer med magiske uhyrer og fjender, og til en genforening med deres ven og beskytter, den mægtige løve Aslan.

'Narnia: Morgenvandrerens rejse' solgte 142.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (310 votes)
4.8
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den tredje Narnia-film lever med sin uskarpe historie ikke op til forgængerne og falder trods flotte effekter, ikke mindst i 3D, tungt med sin patosfyldte kristne symbolik." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Historien har en behagelig rytme. Specialeffekterne er nærmest ufatteligt smukke - og dramatiske. Og især det nye ansigt, børnenes fætter Eustace (Will Poulter) giver serien nyt liv." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Holdt mig som jeg af de to første film, gør man bedst i at holde sig væk, så man ikke får ødelagt illusionen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Dramaet knirker lidt mekanisk, og vi frygter ikke nok for heltene, men det er fantasy, som fungerer godt nok til, at man gider se med. Om ikke andet så fordi, at det er en verden, man selv har elsket." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... det er udført energisk og i stilen mere homogent end før. De ny teknikker spiller vellykket sammen med altmodisch illustrationsstof fra romanerne i sin tid." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "Det er en flot film, som børn og voksne kan dele med glæde og opleve sammen. Filmen demonstrerer, at Lewis ikke var så tam og onkelagtig, som kritikerne vil gøre ham til." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jen Headuser/1439276

Pænt intetsigende slutning på trilogien om Pevensie-søskende. Konklusionen er klart den stærkeste del, da man oprigtigt kan føle, at det hele slutter her for de to yngste. Alt det andet som filmen indeholder op til, er dog til tider intetsigende. Tempoet virker, som om den henvender sig til de helt gamle mennesker, og det er småironisk, hvordan den korteste Narnia film, føles som den længste. Det er ikke nogen dårlig film, men det er heller ikke nogen mindeværdig fantasy eller Narnia film af slagsen. Af én eller anden grund er den visuelt mere ustabil end dens forgænger fra 2005, men det kan vel være grundet det lavere budget.

Brian

jeg kan bedre lide de to første hvor de alle fire børn er med. Deres fætter som er med virker meget som en person der bare skal fylde antallet af børnene ud. Historien virker også en smule dårlig og i mange dele af filmen syntes jeg den var kedelig.

Wayne

kan jo ikke gøre for at historien ikke er den mest spændende i Narnia universet - og slutningen burde være bedre - den rækker ikke ud mod en fortsættelse.

Mike

Synes endnu engang at vi blive trukket tilbage til 1'eren denne her gang er det bare Lucy der er misundelig på hvad Susan har og ikke Edmund der er misundelig på Peter, det mest spændende i filmen er nok at se hvordan deres fætter Eustace ændre sig karaktermæssigt i løbet af filmen.

Nanse

Narnia 3 er rigtig flot lavet!! Utrolig flotte speciel effekter! Men ellers er jeg ikke så vild med selve historien længere, jeg synes det er åndsvagt at dem som var med i de første ikke længere kan være med længere, jeg kan ikke lide når de lige pludselig skifter alle hovedpersonerne ud!

Krintel

Dejlig film men jeg savner lidt de to andre Pevensie-søskende.

Anonymuser/0

Enden jeg skulle se den, havde jeg faktisk ikke store forventninger. (Som jeg kan se, var der mange der følte det samme). Jeg tænkte bare "Okay ny Narnia film, har set de andre, har dem på film. Skal jeg mon ikke se denne her så?" Tjo det gjorde jeg jo så, og jeg må sige, at jeg blev meget overrasket. Især på den gode måde. Jeg kedet mig ikke en eneste gang, og tænkte 'Hvornår slutter den'..?

Den slår så ikke Prince Caspian, men dog synes jeg at den er bedre end Løven, Heksen og Garderobeskabet.

Narnia er næsten en top dollor i 'Adventure' genren, men den slår ikke Hp osv..
- Nu har jeg set den mere end én gang, og den begynder desværre at blive lidt kedelig.. så ->
4 ud af 6 stjerner.. From moi !! .. ;D

THX4everuser/10752

Tæt på den bedste i serien. Vi var rigtig godt underholdt fra start til slut. Absolut værd at se. Dog enig i at 3D ikke er en nødvendighed her.

Shandrill

Mine forventninger til filmen var ikke høje, da filmen ikke har fået de bedste anmeldelser, men jeg blev glædeligt overrasket. Filmen var smukt filmet og 3D effekten meget flot. Jeg havde ellers prøvet at få billetter til 2D, da 3D i mine mere er et modefænomenend en forbedring af filmmediet.

Historien er velkendt for dem der nyder eventyr genren, men smukt fortalt og med gode præstationer af de unge skuespillere. Det var et glædeligt gensyn med Ben Banes, jeg sidst så i Dorian Gray, lige så godt casted han var der, er han i rollen som Prins Caspian. Der var et lille hint sidst i filmen til den næste bog i serien, så jeg håber Disney har planer om at filmatisere den også. Jeg er klar på mere Narnia.

http://rounduptheusualsuspects.wordpress.com/2011/01/12/narnia-the-voyag...

Julianne

jeg syntes den er rigtig god :D Udmærket 3D Efekter. Er stadig træt af at Peter og Susan ikke var med, men ellers rigtig god! :D Surt Luty og Edmund ikke må komme mere xD Men jeg syntes virkelig filmen var god :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.