Cookie- og Privatlivspolitik

Rambo

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
29.02.2008
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rambo
|

20 år efter den sidste Rambo-film har John Rambo (Sylvester Stallone) trukket sig tilbage til det nordlige Thailand på grænsen til det ekstremt borgerkrigshærgede Burma.

En gruppe kristne hjælpearbejdere opsøger ham for at få beskyttelse til at bringe mad og medicin til det forfulgte "Karen" folk, der bor langs Salween floden inde i Burma.

Mindre end to uger efter Rambo har ført dem ind i landet, får han besked om, at hjælpearbejderne er forsvundet og sandsynligvis er blevet taget til fange af den burmesiske hær.

Myndighederne kan intet stille op, og Rambo påtager endnu en umulig mission; at samle lejesoldater og redde gruppen.

Udover at spille titelrollen har Sylvester Stallone skrevet manuskriptet, instrueret og produceret 'Rambo'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (55 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

I denne action basker hjælper det ikke umiddelbart at proppe en finger i såret, for blodet flyder til højre og venstre og lemmerne bliver revet af ,når John J. Rambo ser rødt i hans fjerde kapitel.

Stallone er tilbage i sin vante rolle som Rambo og nu som instruktør også. Det er tydeligt, at han har taget ved lære af alle de film han har medvirket i og har en smag for det teatralske. Hvis der er en ting den mand især rummer, så er det action og det vil dominere hele anmeldelsen.

Stallone hviler så sikkert og trygt i sin rolle som Rambo, at det er en fornøjelse at se ham og så er det fuldstændigt ligegyldigt hvor gammel han så er. Action er blevet givet ham med modermælken og han lader sin krop gennemgå en masse strabadser.

Historien er så simpel som noget kan være og ret så endimensionel, så det er atter op til Rambo er redde dagen, men det er det hele værd. Blodighedsbarometret sprænger alle rammer i denne film og Rambo er gået et hak op i brutalitet. Filmen er brutal, virkelig brutal og er nok ikke for de sarte sjæle ,der er helt ny til action film genren, for så får de sig et chok.

Stallone viser stor omhyggelighed og levering som instruktør og sørger for, at du er konstant underholdt og effekterne er rigtig flot lavet og mange steder bemærker du det slet ikke og taber munden i ren chokeffekt over blodbadet, som du er vidne til.

Derfor skal du se filmen: Rambo er en klasse for sig og Stallone som instruktør er leveringsdygtig til de hardcore action sjæle. Du bliver ikke skuffet, hvis du kender til Rambo karakteren for her topper den med masser af good stuff. Hvis dette er din første Rambo film er voldsomheden nået nye højder i denne 4. Film i forhold til de andre tre. Jeg kan kun anbefale at se samtlige film, men til dette fjerde kapitel var jeg 100 % underholdt og ville anbefale den til alle action fans. Fjerde kapitel for derfor også 4 stjerner, idet gensynsglæden efter så mange års dvale er et kæmpe plus.

For mig personligt er etteren og toeren fortsat de bedste i franchisen.

Wayne

Mon ikke vi her så det sidste til Stallones Rambo? Filmen kører absolut videre i samme spor som den slap 20 år tidligere - det er som om tiden har stået stille i mellemtiden.

Kuglerne regner som sædvanlig, og man får hvad man forventer.

Sune

Synes Stallone gør det rigtig godt i dette comeback - han ser gammel og hærget ud men det giver ikke anledning til mindre action af den grund!

Frank

God film

S. Rico

Rambo er tilbage i underholdende og ultra voldelig stil. Næsten 240 mennesker må lade livet, og Rambo himself står for at nakke 83 bad guys.

Temaet med borgerkrigen i grænselandet mellem Burma og Thailand og nedslagtning af de lokale Karen folk er jo alvorligt nok. Men det her er en Rambo film, så fremstillingen af de burmesiske soldater er meget stiliseret og endimensionel. De er bare onde hele bundtet!

Og filmen er da også mere en Revenge Movie end det er en krigsfilm. Filmens primære bad guy bliver præsenteret som en følelseskold massemorder af uskyldige landsbybeboere inkl. nedslagtning af kvinder og børn. Og efter scenen således er sat, så kan man bare læne sig tilbage og glæde sig til, at alle de grumme soldater får løn som fortjent.

Lars Michael

hold da op velkommen tilbage rambo..du har været savnet

Antaeus

Jeg havde ikke forventet en så god Rambo film så mange år efter, men det er en ganske fin film, som er ret underholdende.

mikkel knudsen

En god rambo film.

von d´Ofpond

Ja tak for ... Cola...

råt og unuanceret, Rambo skyder, ser bister ud, og bliver lissom ikke helt forstået af pacifisterne..

Som gammel militærnægter må jeg sige, at det naturligvis er ude i hampen - men han holder stilen fra de 5 andre film ( eller hvor mange det nu blev til ...?)

Hearmeroar

Der er blod, så er der lejemordere der sendes i junglen for at redde en gruppe der tror på at de kan gøre en forskel ved at se til de fattige og hjælpe dem med deres smerter.
Live for Nothing, or Die for Something.
Rambo i totalt overgearet stil :) Fed action, men næppe en film der kommer på hylden. One timer Sylvester.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.