Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

A Star Is Born - Encore

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en romantisk og tiltagende konfliktfyldt stemning. Den indeholder en del scener præget af stærke følelsesudbrud, selvskadende adfærd og personer der er ude af fatning. Flere scener indeholder slagsmål, hvori personer bliver slået i hovedet. Idet det voldsomme ikke er udpenslet, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
21.03.2019
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Star Is Born - Encore
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Sidste chance, Babybio, Seniorbio, Strikkebio, Særvisning
|
Billetter

Filmen 'A Star is Born – Encore' er en længere version af publikumshittet om den stærke kærlighed mellem to musikere.

På vej hjem fra en koncert møder den alkoholiserede rockstjerne Jack tjeneren og natklubsangerinden Ally. I takt med at kærligheden blomstrer mellem de to, får Ally den selvtillid, hun altid har manglet for at blive en stjerne.

Den nye udgave indeholder to helt nye scener samt længere varianter af eksisterende scener, herunder a cappella versionen af den Oscar-vindende sang 'Shallow'.

Herudover vil filmen også indeholde sangen 'Is That Alright?', der hidtil kun har været at finde på soundtracket.

'A Star Is Born' er den tredje genindspilning af klassikeren fra 1937, der havde Janet Gaynor i rollen som den aspirerende skuespillerinde, mens 70er-versionen havde Barbara Streisand og Kris Kristofferson i hovedrollerne.

Lady Gaga imponerer i hovedrollen over for Bradley Cooper, der ikke bare springer ud som sanger, men som også har instrueret og skrevet manuskriptet bag den allerede kæmpemæssige succesfilm. (copyright: kino.dk)

Stream 'A Star is Born' her:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1443 votes)
5.3
5
Se denne film til HALV PRIS, se HER, hvordan.

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'A Star is Born' er, i al stilfærdighed, en magtdemonstration. Sjældent er det helt store melodrama blevet fortalt så vedkommende, med så intim intensitet." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Bradley Cooper føler tydeligvis stor kærlighed til både historie og alle karakterer i filmen, og det skinner igennem fra filmens åbningskoncertscene til rulleteksterne. Smukt." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'A Star Is Born' virker nærmest designet til at deltage i det Oscar-kapløb, den allerede spås gode chancer i. Det kan man jo alt efter temperament tage som en advarsel eller en anbefaling. Jeg tager bare en tudekiks i stedet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er pænt sandsynligt, at både Cooper og Gaga finder sig en flottere plads på stjernehimlen oven på 'A Star Is Born'." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'A Star is Born' er i 2018-versionen et vidunderligt filmdrama, der emmer af old Hollywood, til trods for at den nænsomt og helt lydefrit er blevet opdateret til vores tid." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Man kunne have forestillet sig virkelig mange skrækkelige genindspilninger af 'A Star is Born', men Bradley Coopers går rent hjem og gør det først og fremmest takket være Lady Gaga." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Cooper instruerer diskret og eksemplarisk." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En fantastisk historie om to sanger der hjælper hinanden.
Bradley Cooper spiller nok sin bedste rolle til dato, men vi må heller ikke glemme Lady Gaga som ikke er skuespiller, men i filmen lysner hun op.
Hendes rolle minder lidt om hendes rigtig liv, så lidt sjovt at se hende i sådan en rolle.
Men tag og se den.

Mike

God og underholdene film, kan klart anbefale den. Gaga er super god :)

Lisbethuser/503030

Fantastisk skuespil, musikken helt i top

Ivan

Det er en musikalsk god film, samt den er lærerne. På den måde at man skal passe på spiretus.
Det kan hurtig gå gruelig galt for nogen, der er nogen mennesker der ikke kan tåle alkehol.
Ivan Fogtmann

Lynne Scott Walters

Efter at have læst utallige (gode) anmeldelser, før jeg så filmen, var jeg sikker på, at bioturen ville ende med en skuffelse. Men filmen levede overbevisende op til hypen!

Anette

Cooper spiller en charmerende, elskelig drukmås, der både kan spille, synge og sætte gang i festen. Som sanger er Lady Gaga helt fantastisk. Nu ved vi hun også mestrer skuespillet. Hun er både autentisk og meget overbevisende - som den helt almindelige, ukrukkede pige. En smuk kærlighedshistorie med tragisk udfald - fortalt så intenst, at man sidder tilbage med en klump i halsen, mens rulleteksterne løber ud.
I biografen var alle vistnok berørt. Da loftlyset blev tændt, udbrød en mandlig gæst med grådkvalt stemme: “Lortefilm!”. Det brød isen og alle lo befriende.

Ellen Simone Mortensen

Fantastisk film

Kenneth

Virkelig en rørende film, god musik, gode skuespillere, hvad mere kunne man ønske sig?

Nils

Jeg har “undergået” mig selv. Med forrige uges film, Ternet Ninja, gik der godt 10 uger efter premieren, før jeg kom ind og så den. Med A Star is Born er der gået godt tre måneder. Derfor vil jeg forsøge at undergå mig selv, med hensyn til anmeldelsens længde, da det næppe vil give ret meget mening at komme med alt for snirklede meninger om filmen, da der givetvis er 117 andre anmeldere der har været nede af de samme spor som jeg ville bevæge mig ad, før mig. Vi så filmen i MovieHouse Hellerups største sal, sal 1, som er OK stor, men lige så komfortabel som de andre sale jeg har været i. Dog var lydniveauet, som det også gjorde sig gældende ved Ternet Ninja, for lavt. Jeg har nu gjort MovieHouse skrifteligt opmærksom på problemet, så må vi se om der sker noget på den front :)

Det er tredje (eller er det fjerde) gang a denne historie bliver filmatiseret. Hvor tæt versionerne ligger på hinanden, skal jeg ikke kunne sige. Jeg har set udgaven med Streisand/Kristofferson, men det er altså omkring 40 år siden. Anyways, garvet sanger med et misbrugsproblem, møder yngre kejtet sangerinde under en af sine efter-koncert-drukture, på det bøsse/drag-queen-værtshus, hvor hun synger om aftenen efter sit almindelige arbejde. Han opdager at hun har et større talent end hun selv tror. Han tager hende med på sin turne, hvor de synger hendes sang “Shallow”. Hun bliver opdaget ef en af de store producere, og bliver hurtigt en kæmpe succes. Og her kunne historien have været endt i fryd og gammen … i den perfekte verden. Men verden er som bekendt ikke perfekt.

A Star is Born – en historie vi har set før …
Det er meget lang tid siden at jeg har hørt noget til Barbra Streisand (hun kommer til dette års BST i Hyde Park … det gør jeg så ikke), men hun har, som jeg husker det, altid både været og opført sig som en lettere irriterende diva, hvilket jeg også mener var tilfældet tilbage i 1976 i hendes og Kris Kristofferson’s version af A Star is Born. Ergo, jeg har aldrig været vild med Barbra. Så denne 2018-version er klart bedre … så vidt jeg husker :)

Cast & Crew
At Lady Gaga (Ally) kan synge, det vidste vi jo godt. Faktisk er hun også en ganske fin skuespiller, der på ingen måde spiller som den diva som hun jo rent faktisk er. Det klæder rollen. At Bradley Cooper (Jack) kan spille skuespil, det ved vi fra så forskellige film som American Sniper, Limitless og The Hangover … han mestrer faktisk det hele. Og så kan manden også synge (det er dog ikke ham der også spiller i filmen, det havde næsten også været for meget forlangt). Sam Elliott (Bobby), som spiller Jacks bror, og personen der forøger at holde sammen på Jack og hans karriere, gør det også fint, på sin sædvanlige underspillede måde.

Bradley Cooper har også instrueret. Der er som sådan ikke noget at udsætte på den del, altså bortset fra at jeg synes at der er 15-20 minutters for meget romance undervejs og at slutningen er MEGET TÆT på at tippe over og blive pladderamerikansk.

Billede & Lyd
Filmisk, og her tænker jeg specielt klipningen er filmens svage side. Den virker ofte meget abrupt, basal og sådan lidt underligt forceret/pludselig. Musikken derimod er næsten genial. Både den musik Jack’s band spiller, og så er der naturligvis Gaga og Cooper duet “Shallow”, der ikke efterlader et eneste øje tørt :D Det kræver en filmsal der kan levere et lydniveau der kan leve op til musikken, hvilket MovieHouse desværre ikke kunne den aften.

Konklusion – A Star is Born
Det er svært ikke at sammenligne efterårets anden store musikfilm, Bohemian Rhapsody med A Star is Born. Filmisk var Bohemian Rhapsody bedre, mens skuespillet er væsentligt bedre i A Star is Born. Når jeg tager disse, og alle andre faktorer med i min bedømmelse, er jeg næsten pisket til at gå en højere end tilfældet var med Bohemian Rhapsody … vi ender derfor, lige akkurat, på fem bittesmå stjerner.

blog.nilsbuch.dk

Henrik

Hold da op en flot film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.