Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Alita: Battle Angel

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående dramatisk og actionfyldt stemning. Der er mange voldsomme kampscener med brutal vold og lemlæstelse. Filmen indeholder cyborgs og og mennesker, der slås ihjel på voldsom og bestialsk vis. Da filmen imidlertid foregår i et uvirkeligt science fiction-univers, og da volden ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
14.02.2019
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alita: Battle Angel
|
Versioner: se alle
IMAX 3D, 3D, 2D, 4DX 3D, Babybio 3D, 2D Sidste Ch, Babybio 2D
|

Science fiction-filmen 'Alita: Battle Angel' udspiller sig i året 2563, hvor en katastrofal krig har efterladt Jorden søndersmadret. 

På en skrotplads finder Dr. Dyson Ido resterne af en kvindelig cyborg, der viser dig stadig at være i live.

Han tager hende med hjem til sit værksted, hvor han giver hende en ny krop og således samemnsætter hende på ny.

Den nyvågnede cyborg har dog ingen hukommelse om sin fortid, hvorfor hun må genvinde sine minder på ny. Der venter således overraskende afsløringer for den nu navngivne cyborg Alita. Inden længe begynder hendes mystiske fortid således at indhente hende. 

'Alita: Battle Angel' er baseret på Yukito Kishiros mangaserie af samme navn, mens James Cameron både er medforfatter samt med til at producere filmatiseringen, der instrueres af manden bag bl.a. den stilsikre Sin City.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (263 votes)
4.8
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "... vi [får] et orgie af sideplots og kulørte kampscener. Det første er ligegyldigt, det andet er vældigt underholdende, og kombinationen af instruktøren Robert Rodriguez og producer James Cameron fungerer visuelt upåklageligt." (Thomas Brunstrøm)

  • Filmland P1

    "... den computerskabte verden [føles] mere håndgribelig end nogensinde før." (Per Juul Carlsen)

  • Jyllands-Posten

    "... som actionunderholdning med vanvittig flot production design har 'Alita: Battle Angel' bestemt noget at byde på." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... science-fiction-filmen, der er skrevet og produceret af James Cameron og instrueret af Robert Rodriguez, er fremragende underholdning." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Moviemaniac.dk

"Der er for alvor dømt rustebunke-metalsmadder i den og hvis du læser med Michael Bay, så gør denne film ALT det du burde have gjort med dine tarvelige Transformers-efterfølgere. Alt er så lækkert koreograferet, og på intet tidspunkt bliver det kønsløst og kedeligt med hurtig-klippen og slow motion (de største klicheer blandt de store actionfilm). Det er simpelthen ren action-æstetik!"

Læs hele anmeldelsen på min hjemmeside

Christianuser/233641

Selvfølgelig mangler slutningen, gad vide om den så kommer(?), men den er tynd i sin historie, teenage kærligheds delen virker mere kunstig end de "dele" folk ellers er sat sammen med og det hele virker som om, det kunne have brugt en "re-write". Idéen at filmatiserer Alita er ellers meget fed og den ser godt ud på det store lærred. Men den er for lang, kedelig og "sød" (hun spiser chokolade, men skider hun så også? Drømmer hun om elektriske får?)
Mere af deres "roller ball", flere slåskampe, mindre snak og melankolske blikke fra Jennifer Connelly.

Emil

Rigtig flot super animeret. Man bliver hurtigt fanget af universet. Dog ikke en film man bliver fuldstændig overvældet over men god.

Maria

God Sci fi

Segoyuser/116755

Jeg vil gerne gense den, har aldrig læst manga vil dog kigge forbi bibliotek for at se om denne film er at læse dernede.

Var underholdt 4 og en halv stjerne vil jeg give den, så den i 3 d vil gerne se i 2 d for at opleve forskellen , er den en omgang 3 d værd?

Hun er bare sej, fin med noget romantik, bliver tit overrasket over hvordan de dog finder plot, ide til at lave sådan en film, hvilket mylder af tanker der må have været.

Men den er værd at se, sad ikke på nogen måde følte den var for lang, den har det som skal til.

Runo

En særdeles spændende og god Sci-fi historie blandet med hektisk action. Jeg er meget tilfreds med min biograf tur det er en fantastisk flot animeret film.

Nannauser/649316

En alt for lang og kedelig fim, uden handling og uden afslutning - som kan tyder på at der kommer en alt for lang og kedelig film nummer 2.
Christoph Waltz's deltagelse kan desværre ikke redde et dårligt manuskrift.

ReBots

Smuk visuel, non-stop action og utrolig historie baseret på japansk manga. Jeg så den i aftes, og jeg kan ikke holde op med at tænke på den i dag.

Linda

This movie is a bomb I love Alita

Jan

En fortræffelig god film, fantastisk CGI som føles helt naturligt og bare passer ind i universet, historien er holder dig interesseret igennem hele filmen. Skuespiller valget er ramt fuldkommen komplet, Rosa Salazar (Alita) bringer virkelig Alita personlighed til skærmen, som om hun var født til rollen. Filmen kan nydes både i 3D og 2D, hvor 3D dog bringer Iron City mere til live end den følelses i 2D.
Alita: Battle Angel er superb film der fortjener den sequel som de så åbenlyst ligger op til og jeg kan ikke anbefale filmen nok.
Alita: Battle Angel er superb film der fortjener den sequel som de så åbenlyst ligger op til og jeg kan ikke anbefale filmen nok.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.