Cookie- og Privatlivspolitik

Alita: Battle Angel

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående dramatisk og actionfyldt stemning. Der er mange voldsomme kampscener med brutal vold og lemlæstelse. Filmen indeholder cyborgs og og mennesker, der slås ihjel på voldsom og bestialsk vis. Da filmen imidlertid foregår i et uvirkeligt science fiction-univers, og da volden ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
14.02.2019
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alita: Battle Angel
|
Versioner: se alle
IMAX 3D, 3D, 2D, 4DX 3D, Babybio 3D, 2D Sidste Ch, Babybio 2D
|

Science fiction-filmen 'Alita: Battle Angel' udspiller sig i året 2563, hvor en katastrofal krig har efterladt Jorden søndersmadret. 

På en skrotplads finder Dr. Dyson Ido resterne af en kvindelig cyborg, der viser dig stadig at være i live.

Han tager hende med hjem til sit værksted, hvor han giver hende en ny krop og således samemnsætter hende på ny.

Den nyvågnede cyborg har dog ingen hukommelse om sin fortid, hvorfor hun må genvinde sine minder på ny. Der venter således overraskende afsløringer for den nu navngivne cyborg Alita. Inden længe begynder hendes mystiske fortid således at indhente hende. 

'Alita: Battle Angel' er baseret på Yukito Kishiros mangaserie af samme navn, mens James Cameron både er medforfatter samt med til at producere filmatiseringen, der instrueres af manden bag bl.a. den stilsikre Sin City.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (365 votes)
4.9
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... vi [får] et orgie af sideplots og kulørte kampscener. Det første er ligegyldigt, det andet er vældigt underholdende, og kombinationen af instruktøren Robert Rodriguez og producer James Cameron fungerer visuelt upåklageligt." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "... den computerskabte verden [føles] mere håndgribelig end nogensinde før." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... som actionunderholdning med vanvittig flot production design har 'Alita: Battle Angel' bestemt noget at byde på." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... science-fiction-filmen, der er skrevet og produceret af James Cameron og instrueret af Robert Rodriguez, er fremragende underholdning." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ReBots

Smuk visuel, non-stop action og utrolig historie baseret på japansk manga. Jeg så den i aftes, og jeg kan ikke holde op med at tænke på den i dag.

Linda

This movie is a bomb I love Alita

Jan

En fortræffelig god film, fantastisk CGI som føles helt naturligt og bare passer ind i universet, historien er holder dig interesseret igennem hele filmen. Skuespiller valget er ramt fuldkommen komplet, Rosa Salazar (Alita) bringer virkelig Alita personlighed til skærmen, som om hun var født til rollen. Filmen kan nydes både i 3D og 2D, hvor 3D dog bringer Iron City mere til live end den følelses i 2D.
Alita: Battle Angel er superb film der fortjener den sequel som de så åbenlyst ligger op til og jeg kan ikke anbefale filmen nok.
Alita: Battle Angel er superb film der fortjener den sequel som de så åbenlyst ligger op til og jeg kan ikke anbefale filmen nok.

Linda

:)) lovely movie it was fantastic

tim

god

Claususer/164381

Fantastisk flot animeret og særdeles spændende Sci-fi historie blandet med hektisk action.

Oliver

Rørende god masser af god action

Oliver

Alita battle Angel er bedre end Ready Player One den har masser af kærlighed og action science fiction og en helt ny start på en superhelt

Cathrine

Jeg havde nogle høje forventninger til denne film, da jeg trådte ind i salen, og de blev stort set alle sammen indfriet. Det er en spændende historie, fyldt med action, historie og kærlighed og man bliver revet med af sporten i filmen. Desuden er filmen smuk og lavet virkelig godt. Helt sikkert en film der er værd at gå ind og se.

Julie

Rørende film men måske en smugle for voldelig længere inde. Ellers meget underholdene

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.