Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Alita: Battle Angel

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående dramatisk og actionfyldt stemning. Der er mange voldsomme kampscener med brutal vold og lemlæstelse. Filmen indeholder cyborgs og og mennesker, der slås ihjel på voldsom og bestialsk vis. Da filmen imidlertid foregår i et uvirkeligt science fiction-univers, og da volden ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
14.02.2019
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alita: Battle Angel
|
Versioner: se alle
IMAX 3D, 3D, 2D, 4DX 3D, Babybio 3D, 2D Sidste Ch, Babybio 2D
|

Science fiction-filmen 'Alita: Battle Angel' udspiller sig i året 2563, hvor en katastrofal krig har efterladt Jorden søndersmadret. 

På en skrotplads finder Dr. Dyson Ido resterne af en kvindelig cyborg, der viser dig stadig at være i live.

Han tager hende med hjem til sit værksted, hvor han giver hende en ny krop og således samemnsætter hende på ny.

Den nyvågnede cyborg har dog ingen hukommelse om sin fortid, hvorfor hun må genvinde sine minder på ny. Der venter således overraskende afsløringer for den nu navngivne cyborg Alita. Inden længe begynder hendes mystiske fortid således at indhente hende. 

'Alita: Battle Angel' er baseret på Yukito Kishiros mangaserie af samme navn, mens James Cameron både er medforfatter samt med til at producere filmatiseringen, der instrueres af manden bag bl.a. den stilsikre Sin City.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (272 votes)
4.8
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... vi [får] et orgie af sideplots og kulørte kampscener. Det første er ligegyldigt, det andet er vældigt underholdende, og kombinationen af instruktøren Robert Rodriguez og producer James Cameron fungerer visuelt upåklageligt." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "... den computerskabte verden [føles] mere håndgribelig end nogensinde før." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... som actionunderholdning med vanvittig flot production design har 'Alita: Battle Angel' bestemt noget at byde på." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... science-fiction-filmen, der er skrevet og produceret af James Cameron og instrueret af Robert Rodriguez, er fremragende underholdning." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linda

:)) lovely movie it was fantastic

tim

god

Claususer/164381

Fantastisk flot animeret og særdeles spændende Sci-fi historie blandet med hektisk action.

Oliver

Rørende god masser af god action

Oliver

Alita battle Angel er bedre end Ready Player One den har masser af kærlighed og action science fiction og en helt ny start på en superhelt

Cathrine

Jeg havde nogle høje forventninger til denne film, da jeg trådte ind i salen, og de blev stort set alle sammen indfriet. Det er en spændende historie, fyldt med action, historie og kærlighed og man bliver revet med af sporten i filmen. Desuden er filmen smuk og lavet virkelig godt. Helt sikkert en film der er værd at gå ind og se.

Julie

Rørende film men måske en smugle for voldelig længere inde. Ellers meget underholdene

habill

Folk i danmark ved ikk at den er baseret på manga-serien i Japan. det er nok den første film der holder sig så tæt op af originalen. filmen er derudover klasse. meget underholdende og klart værd at se i biografen. vil klart anbefale den til folk.

Nils

... hentyder du til?

Jeg ved det, alle jeg kender ved det, så det må være en særligt udvalgt skare du hentyder til? :)

habill

hehe fordi du ved det, og dine venner gør, betyder ikke resten af DK også gør. der var en undersøgelse med få spørgsmål, og folk anede ikk den havde udgangspunkt i japan;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.