Cookie- og Privatlivspolitik
LEGO Filmen 2 er klar til din vinterferie

LEGO Filmen 2 er klar til din vinterferie

Se familiefilmen i biografen nu (Sponsoreret indhold)

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Opfølgeren til succesen LEGO Filmen: Et klodset eventyr er i biografen nu - og LEGO Filmen 2 er lige så skæv og tosset som etteren - klar til din vinterferie.

Find billetter til LEGO Filmen 2 her:

Efter fem år vender vi tilbage til Klodsby og dens indbyggere, hvor en ny fare truer dem. Nemlig en LEGO DUPLO® invasion fra det ydre rum, som smadrer alt på sin vej. De må nu stå sammen for at overvinde invasionen og genoprette fred i LEGO-universet. I front står Emmet, Lucy, Batman og de andre venner, som kommer på noget af et eventyr, da de må rejse til fjerntliggende galakser med mystiske indbyggere og ørehængende sange. 

I filmen møder vi altså igen flere af vores klodsede venner og skal også stifte bekendtskab med nye favoritter:

Emmet (Chris Pratt / på dansk: Timm Vladimir)
Emmet 'Klodshansen' Brickowski er Klodsbys evige optimist. I den nye Duplokalyptiske regime må der dog hårdere midler end hans lyse sind til, og den modige Emmet må finde sin indre og ydre styrke, hvis han skal få en dejlig tilværelse med sin helt specielle ven, Lucy.

Rex Farligvest (Chris Pratt / på dansk: Timm Vladimir)
Rex er Emmets diametrale modsætning: Selvsikker, ligefrem og universelt erfaren verdensmand. Han er en sej helt, der med sin cool spacefighter, Rexcelsior, rejser gennem tid og rum med sit raptor-mandskab.

Lucy (Elizabeth Banks / på dansk: Lise Baastrup)
Lucy, også kendt som Graffititøsen, er en stærk, klodssparkende MesterBygger. Hun er glad for Emmet - især hans ukuelig optimisme. Men sammen med Emmet, må hun i den nye film genfinde sine egne bedste egenskaber, så hun kan blive den helt, alle håber og regler med. 

Batman (Will Arnett / på dansk: Alexandre Villaume)
Mørk, sarkastisk og selvoptaget som vi kender ham fra hans egen LEGO-solofilm, men også meget elskværdig. Den uovervindelige superhelt er klar til at redde universet med sig selv i front - selvfølgelig på hans præmisser.

Dronning Jakabli Wajavil (Tiffany Haddish / på dansk: Szhirley)
Den Duplokalyptiske Dronning Jakabli Wajavil fra den fjerne galakse, Systar System, er en strategisk, form-skiftende hersker med en hemmelig plan, der kan ændre alt i Klodsby. Dronningen har det hemmelige trick, at hun bryder ud i fængslende sang og dans, når hun ikke får sin vilje.

General Kaos (Stephanie Beatriz / på dansk: Jasmin Gabay)
Den Duplokalyptiske, General Kaos, emmer af selvsikkerhed, og er Dronning Jakabli Wajavils øverstkommanderende, der kommer i nærkontakt med Emmet og vennerne. Hendes ammunition består af klistermærker, stjerner og hjerter, der eksploderer. Engang var hun sød, men krigen har gjort den maskerede general hård.

Dansekat / Ultrakat (Alison Brie / på dansk: Sandra Bothmann)
En blanding mellem en kat og enhjørning, men det afholder ikke Dansekat fra at elske glimmer og alt der er sødt og blødt - selvom man ikke skal tage fejl af hendes hårde, Duplokalyptiske side. For når Dansekat bliver vred, forvandler hun sig til sit frådende alter-ego Ultrakat, en brølende kampmaskine. 

Benny (Charlie Day / på dansk: Christian Fuhlendorff)
Den trofaste, ressourcestærke og grovkornede ven, Benny, er en vild space-dude. Han er gladest, når han befinder sig i rumskibe, bygger et rumskib, taler om rumskibe eller bare tænker på rumskibe.

Lego Filmen 2 kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeppe

Jeg skal helt sikkert ind og se den med min søn en af de næste dage :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 time siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

9 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

10 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

19 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

19 timer siden

Aktive debatter