Cookie- og Privatlivspolitik

Sådan træner du din drage 3

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en dramatisk grundstemning med en humoristisk undertone. Der er lange scener med slagsmål og dramatiske krigsscener, hvor hovedpersonerne er i stor fare. I en del af disse kæmper de mod en kraftfuld modstander i dunkle miljøer. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk animeret eventyrunivers, og da hovedpersonerne virker handlekraftige og sejrrige, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
31.01.2019
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
How to Train Your Dragon: The Hidden World
|
Versioner: se alle
IMAX 3D - dansk tale, IMAX 3D - eng. tale, 3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, 4DX 3D - dansk tale, 2D 4DX, 4DX 2D - eng. tale, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - eng. tale
|

Animationsfilmen 'Sådan træner du din drage 3' er den sidste film i trilogien om den unge viking Hikke og hans drage natskyggen Tandløs.

Bersærkø er blevet et fredeligt sted at bo, hvor mennesker og drager lever i harmoni med hinanden. Men da Hikke og hans venner er begyndt at redde drager fra andre vikinger, er øen blevet overbefolket.

Vikingerne møder nu den berygtede dragejæger Grimmel, som har svoret at udrydde alle natskygge-drager - og Tandløs er den sidste.

For at redde dragerne må Hikke og hans venner nu gå på jagt efter et mystisk eventyrligt rige ved verdens yderste kant, hvor dragerne kan leve i fred.

Undervejs opdager Hikke dog, at Tandløs ikke er den sidste af sin art, og mødet med en natskygge-hun sætter venskabet mellem mand og drage på prøve.

'Sådan træner du din drage 3' afrunder sagaen om vikinger og drager, hvor beboerne på Bersærkø får lov at komme på et sidste eventyr med deres bevingede venner.

Universet har tidligere budt på Sådan træner du din drage og Sådan træner du din drage 2 og er baseret på Cressida Cowells populære bogserie, der første gang blev udgivet i 2003. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (309 votes)
5.1
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Seriens skaber, Dean DeBlois, fuldender sin vellykkede trilogi i fin form ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Slagscenerne er ikke for førskolebørn! Men animationen af bølgende skyer og nordlys når ny tekniske højder." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "'Sådan træner du din drage 3' er ikke en almindelig fortsættelse, der bare skal føre serien videre. Det er tværtimod en smuk fortælling, som giver dragernes saga en ordentlig slutning." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maleneuser/551430

Jeg elsker alle filmene, men 3'eren er min yndlings! De slutter triologien perfekt og animationen er fuldstændig vild altså!

Ian

Ses glemmer aldrig nummer 1 så fed.

Jacob

INDEHOLDER SPOILERS

Et år er gået siden Hikke og vennerne slog Drago, og Bersærkø er ved at synke i havet af de mange drager. Dragos folk har ikke opgivet deres erobringsplaner, og de beder den skumle dragedræber Grimmel om hjælp. Da vikingernes hjem igen er truet beslutter Hikke, at de skal flygte til en skjult verden, som hans far igennem et liv har søgt efter. Her kan de finde det paradis som de håber på, men en lysvinge kiler sig ind imellem Tandløs og Hikke.

Vikingernes hverdag på Bersærkø er endnu engang centrum for masser af farver, gak og løjer, humor, samt et imponerende spektrum af små og store drager. Det er en velfortjent og gennemført succes fra DreamWorks, og selvom Hikke og Tandløs’ veje må skilles, så ender de begge det rigtige sted. En happy ending lige efter bogen.

Mette

ØV hvor er det bare træls at falde over din anmeldelse og så lige læse dine sidste linjer om slutningen! Totalt utjekket at fortælle hvordan filmen ender! Ville ønske jeg kunne slette det fra min hukommelse, så jeg kan tage ind og se filmen, nyde den og lade mig overraske... men nej. I stedet kunne du tage og slette det sidste fra din kommentar og redde andre fra at få ødelagt deres filmoplevelse af dig.

Michael

Det super at du vil andmelde film, men du skal ikke udpensle hele handlingen, og slet ikke slutningen. Så er det jo ikke længere en andmeldelse, men et resume. Der udover ødelægger du hele oplevelsen for andre, som skulle være så uheldig at falde over din SPOILER.

Rasmus Abild

tog ind og så den igår. jeg kan klart anbefale den. har virkelige glædet mig til den, og den skuffet ikke

Anastasia

We loved it - the whole family :)

Mutte

Jeg så forpremieren til filmen og nød den sammen med min 15-årige datter. Filmen holder kvaliteten fra de tidligere film 100 %. Der er klart mere romantik, men stadig masser af action og humor.
Anbefales til alle drage-fans

fie meyer

Jeg så sådan træner du din drage 3 i lørdags, 19 januar i min lille hyggelige lokale bio, fyldt op med børn og voksne til en forpremiere på denne skønne 3er.

Hikke og Tandløs er selvfølgelig tilbage i topform, med en god historie og selvfølgelig en skurk...

Alt i alt en super flot og dejlig (måske) slutning/ hvem ved om der kommer en 4er?

Elsker det univers med Hikke og Tandløs og Co. Suveræn!

Ali

Blev først indtoduceret til universitetet sidste år
Har nu færdigig gjort og set det hele.

startede med Film 1. Så de 2 sæsoner fra cartoon network. Så Netflix serien også den nye sæson og så til sidst film 2. Et af de bedste film universser i lang tid.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.