Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

John Wick 3: Parabellum

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en actionfyldt stemning og indeholder talrige scener med brutale, blodige og udpenslede drab. Vi ser mennesker slås brutalt og langvarigt, falde fra stor højde ned på gaden, sparkes af heste, brændemærkes, skærer en finger af, skydes i hovedet, stikkes i øjet med en kniv, gennembores af sværd og rammes af økser mens blodet sprøjter. Selv om filmen foregår i et urealistisk actionfilmunivers, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
16.05.2019
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
John Wick: Chapter 3 - Parabellum
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Med filmen ’John Wick 3: Parabellum’ er Keanu Reeves tilbage for tredje gang i rollen som den dødsensfarlige og pensionerede lejemorder John Wick.

Lyt til: Podcast om danskeren der "skød" Keanu Reeves

Denne gang får John Wick alverderns dræbere på nakken, da han har forbrudt sig mod den internationale lejemorder-orden. Der er derfor nu en stor dusør på hans hoved – intet mindre end 14 mio. dollars.

Instruktøren fra de to første actionfilm John Wick og John Wick: Chapter Two er her vendt tilbage sammen med Keanu Reeves, der for tredje gang deler øretæver ud nu i ’John Wick 3: Parabellum’.

Der bliver desuden udviklet en prequel tv-serie i samme univers, 'The Continental', der skulle komme til at have en gæsteoptræden af Keanu Reeves, hvor man kan forestille sig, at det famøse lejemorder-hotel kommer til at spille en central rolle ud fra seriens titel at dømme. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (44 votes)
4.8
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Man kan godt finde enkelte huller i logikken i John Wicks verden, men som velkomponeret underholdning, hæmningsløs ramasjang og stilsikker action er filmen uovertruffen." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Det sker en hel masse, og alligevel sker der ikke rigtig noget; i hvert fald ikke noget, man behøver at tænke over. [...] Det vigtigste er, at det ser fedt ud." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det minder mere om et generisk computerspil end biograffilmaction." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Der er meget, man ikke kan tro på i 'John Wick 3', hvis man bedømmer den på de forkerte præmisser. Men når Keanu Reeves slår fra sig, tror man på det. Og så er man komplet ligeglad med alt andet." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
John

Jeg synes virkelig John Wick 1 var god underholdning, så er spændt på at se om dette bliver et hit eller en fuser.
Det er nærmest altid enten eller, med 3'eren i trilogier.

Ses det skal den i hvert fald! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.