Cookie- og Privatlivspolitik

The Social Network

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
14.10.2010
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Social Network
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning - Ordet
|

’The Social Network’ er et drama om succes, forræderi og Facebooks tilblivelse.

Mark Zuckerberg er Harvard-studerende og programmeringsgeni. En aften i efteråret 2003 sætter han sig ned foran sin computer og begynder ivrigt at arbejde på en ny idé.

Hvad der begynder som blogging og programmering på hans kollegieværelse, vil snart forme sig til et enormt globalt netværk og en revolution indenfor kommunikation.

Blot seks år og 500 millioner venner senere er Mark Zuckerberg den yngste milliardær nogensinde … Men for denne iværksætter bringer succesen både personlige og juridiske problemer med sig.

´Filmen har taget anmelderne med storm og er instrueret af David Fincher (’Benjamin Buttons forunderlige liv’, ’Fight Club’, ’Seven’, ’Zodiac’) og er med Jesse Eisenberg (’Zombieland’), Andrew Garfield (’Boy A’) og Justin Timberlake.

'The Social Network' modtog tre Oscars for Bedste musik, Bedste manuskript baseret på forlæg og for Bedste klipning. Den var nomineret til 8 Oscars.

Eksklusivt video-interview med Justin Timberlake
Eksklusivt video-interview med Jesse Eisenberg


VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1006 votes)
4.9
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... for overfladisk fortalt. Til gengæld er den en solid, klassisk fortælling... Zuckerberg spilles med glimrende aggressiv indadvendthed af Jesse Eisenberg." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... en forrykt historie... et perfekt afrundet portræt... fascinerende film..." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... fremragende... alene takket være et godt manuskript, en god historie og fantastisk skuespil ender filmen som ugens uundgåelige." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det er et velfortalt og dynamisk drama om grådighed og bedrag i klassisk forstand... elementært spændende og ikke mindst vidunderlig tredimensionel... " (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Fremragende, imponerende, genial... Manuskriptet er vittigt, sorgmuntert og intelligent. Instruktionen af David Fincher pletfri, og de mange fine præstationer en nydelse. Tilbage er der bare at sige: Se den igen og igen." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... en forrygende fabel om vor tid bygget på et fundament af klassisk social skæbnefortælling... uden at opmærksomheden flakker så meget som et sekund." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
fanjavtuser/231775

Super fed film, med en masse drama og forviklinger. Måske en anelse for lang. Og kunne være fedt hvis den blev afsluttet med Marks civilstatus på hans facebook profil.
Bestemt værd at se!

Loegse

En af de mest geniale film jeg har set længe! Og Jesse Eisenberg spiller rollen som Mark Zuckerberg så fantastisk.

Jeg elsker film, hvor man faktisk skal tænke, ligesom I inception

Kan helt klart anbefale den!

pabunauser/452501

Et ord...

FANTASTISK!

Hvis du er en 'nysgerrig' person om hvordan ting er gået til, så vil du elske denne film!

Camillauser/615168

den film, er et mesterværk!
den film rammer lige det folk gerne vil se, da næsten alle mennesker selv er på facebook.com
jeg syntes den var så god!
- men hvis jeg skal sige noget negativt, vil det nok være at i slutningen kunne jeg godt have tænkt mig og have set at Mark Zuckerberg og han's ven der startede med og lave 'the facebook' blev gode venner igen.. men ellers en satans god film. Godt lavet.

Wayne

David Fincher har begået en film man tror på. Selvom jeg har en begrænset viden om internettets opbygning, så bliver det aldrig kedeligt. Især hovedpersonen bliver beskrevet meget præcist, som uden væsentlige sociale kompetencer. Han udnytter uden de store betænkeligheder andres ideer, og kasserer dem som hjælper ham, når han ikke længere har brug for dem. Måske verdens yngste dollar milliardær, men sikkert også den ensomste. Fantastisk flot bygget op omkring de to retssager, så man får en helstøbt fortælling.

Thomas

I The Social Network lykkes det skaberne at udnytte den gode histories potentiale fuldt ud, og samtidig bliver der skabt sekvenser af høj teknisk kvalitet, som vil få enhver filmelsker til at hoppe i biografsædet af glæde.

Manuskriptet er yderst velskrevet og humoren er intelligent og underspillet på den fede måde. Filmen byder også på nogle rigtig gode skuespilpræstationer, og især Jesse Eisenberg i rollen som Mark Zuckerberg gør det godt.

Det kan siges meget enkelt: The Social Network er intelligent, underholdende filmkunst.

Cecilie

Jeg var ude at se filmen i dag, og jeg synes at den var helt vildt god, for det var spændende at se hvor meget han havde gået igennem med at lave vores alles favorit hjemmeside, Facebook!
Man skal bare være mindst 14-15 år før den kan forståes ordenligt

Andersuser/73172

Jeg vil bare lige sige, at det er en fantastisk film, med et fantastisk manuskript, med en fantastisk skuespiller og en fantastisk historie.
6 stjerner

Tigerdyret

den er ok - det er jo alligevel lidt vildt det gik sådan til....

Amalie

Jeg var virkelig skuffet, da jeg gik ud af biografen. De første 30 minutter var den fuldstændig forvirrende, og der skete alt for meget på én gang. Resten af filmen blev ikke meget bedre, men det var lidt nemmere at følge med i. Jeg tog mig selv flere gange i at have mine tanker et helt andet sted. Den var alt for forvirrende, den var kedelig og overhovedet ikke én krone værd!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.