Cookie- og Privatlivspolitik
Ghostbusters 3 får første trailer og instruktør

Ghostbusters 3 får første trailer og instruktør

Who You Gonna Call!

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

En af filmhistoriens mest finurlige gyser-komedier og mest elskede 80er-film Ghostbusters får endelig den længeventede fortsættelse, den fortjener. Og i dag er den første konceptuelle trailer også landet! (Se forneden)

Nyheden kommer fra Variety, der aflører at ingen ringere end Jason Reitman, sønnen af Ivan Reitman, der instruerede de to første film fra 1984 og 1989, skal instruere.

Jason Reitman, der i sig selv er en habil filmskaber med Oscar-nominerede film som Juno og Up in the Air på cv’et, har også været medforfatter op manuskriptet. Senest stod han bag Tully med Charlize Theron.

Ghostbusters-fortsættelsen vil blive en direkte fortsættelse af etteren og toeren - og altså ikke et reboot som vi så det i 2016 med Paul Feigs Ghostbusters med kvinder i rollerne.

Reitman udtaler således til The Hollywood Reporter:
”Jeg har altid set mig selv som den første Ghostbusters-fan, da jeg besøgte settet som 6-årig. Jeg ønskede at lave en film for alle de andre fans. Dette er det næste kapitel i den originale franchise. Det er ikke et reboot. Det der skete i 80erne, skete i 80erne, og denne er sat i nutiden.”

Om den originale rollebesætning (undtagen Harold Ramis, der døde i 2014) vil vende tilbage, melder nyheden intet om. Men mon ikke Dan Aykroyd og Bill Murray i det mindste er friske? Og gode gamle Slimer!

Sony Pictures har planlagt optagelse allerede denne sommer med udsigt til at få premiere sommeren 2020. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Nu troede jeg lige, at det slut med Ghostbusters-franchisen, MEN NEJ! Jeg tog fejl denne gang. Og det er en glædelig nyhed, fordi så får vi alle sammen en ny chance for at glæde os igen med en gammel franchise. Bilen har vi jo allerede set er tilbage(som ses i traileren ovenfor). Så spørgsmålet er bare, om de skueligere, som spillede med i de tidligere film(og som stadigvæk er i live endnu) indtager rollebesætningen igen? Jeg tror på dem, og jeg tror på, at Ghostbusters-teamet endelig én gang for alle viser, hvad Ghostbusters virkelig kan.

"Who ya gonna call now?"
...
"Uhmm... Ghostbusters of course!"

Jacob

To teenages drenge og to teenages tøser får angiveligt de centrale roller, mens de gamle kendinge hjælper de nye på vej. Lidt ligesom med Rey, Finn og Poe i den nye Star Wars trilogi.

Max

Ikke slimey :)

Stine Teglgaard

Ja da, tak for rettelsen.
MVH Stine

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anton Berg

Den ville bestemt ligge i bund sammen med sin forgænger, The Dark World, Iron Man 2 og begge Ant-man filmene, som Marvels tammeste og historiemæssi

1 dag siden
Glenn

21.) Iron Man 2
20.) Thor: The Dark World
19.) The Incredible Hulk
18.) A-Man & The Wasp

1 dag siden
Mickey

Ron Pearlman havde så meget tilstedeværelse i alle scener, og det var perfekt til rollen som Hellboy.

1 dag siden
Mickey

Tror faktisk aldrig jeg har set mindre frem til en film.

1 dag siden
Mickey

For mig er der én ting som står klart: Marvels phase 3 er helt klart den dårligste de har haft gang i, så med mindre de kan få Hugh Jackman tilbage

1 dag siden

Aktive debatter