Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Spider-Man: Far From Home

Efter Avengers 4...

Stem op!
38
Stem ned!
0
(reset)

Her er den første trailer til Spider-Man: Far From Home, hvor Peter Parker rejser til Europa og efterlader sin superhelte-dragt derhjemme.

Dumt gjort, for i Europa opstår store problemer, og snart må Spidey iføres en ny sort dragt - muligvis givet til ham af Nick Fury.

Traileren svarer ikke på, hvordan Spider-Man er kommet videre efter hændelserne i Infinity War, men præsenterer til gengæld en spændende ny karakter i skikkelse af Jake Gyllenhaal som Mysterio, der ikke ligner en rigtig skurk længere... vi får se.

Læs også: Avengers 4 bliver den længste superhelte-film nogensinde

'Far From Home' byder atter på Tom Holland og Zendaya som Peter Parker og MJ, mens John Watts (Homecoming) er tilbage i instruktørstolen.

Spider-Man: Far From Home har premiere den 7. juli 2019. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

jeg kunne ikke fordrage homecomming, og denne trailer
giver mig heller ikke de store forventinger. men jeg må jo bare håbe på det bedste.(please fjern den A.I. fra hans dragt).

VIPER

Ser ok ud!
Forventer ikke mere, eftersom de har kludret så gevaldigt i de Spider-Man film efterhånden mht historie & karakterere!
Stadig lidt skuffende for en stor fan af tegneserierne, at de adskillige film der har været indtil videre afviger mere eller mindre hele tiden fra de originale historier.
Men nu har jeg simpelthen bare valgt at tage det som det kommer uden de store forventninger, bliver bare så skuffet alligevel. Virker på mig som om at instruktørere og skuespillere føler de er blevet så populære pga deres roller at de bare kan tillade sig at lave om på en legendarisk figur som netsvingeren *suk*.
Virker på mig som om humoren i MCU bare er alt for forudsigelig & iscenesat, det virker simpelthen bare ikke overbevisende mere, kunne godt bruge noget lidt mere dystert og mørkt, og knapt så børnevenligt!
Dog lidt overrasket over at denne nye unge version af Aunt May nu også ligefrem er klar over at Peter er Spider-man! -Virker ikke som noget en sød & rar tante normalt ville acceptere, så den historie må de jo så bare forsvare!
Men elsker action, og det ser heldigvis ud til at der kommer en del i denne film, men det burde der nok også når både :
Chameleon
Vulture
Mysterio
the Shocker
the Scorpion
the Elementals
& the Prowler alle dukker op, hvis rygterne forhåbentligt taler sandt!
-Men de ryger nok også i totterne på hinanden, ellers ville den gode gamle netsvinger nok være færdig!
7. Juli - Kom Gla' :-)

Jokezuser/426720

De tre ændringer fra tegneserierne er henholdsvis at Aunt May er ung, Flash Thomsens udseende og personlighed, og at Stark har lavet Peters dragt og ikke Peter selv.

Er enig i at de er tre ret essentielle ting. De irriterer også lidt mig, men bliver lige nødt til at rette dig. Aunt May fandt også ud af at Peter var Spiderman i tegneserierne og hun var også utrolig støttende omkring det. Så lige den ting har de nu ramt meget rigtigt. Den eneste forskel er at hun fandt ud af det meget senere i Peters liv i tegneserierne. Men selv i Raimis Spiderman film, blev det hintet kraftigt til at hun godt vidste det.

Derudover er jeg bare glad for vi endelig har en Spiderman der opfører sig som spiderman og ikke som en tudeprins, samt at han ikke på magisk vis skyder net ud af håndleddene og rent faktisk har web shooters.

Man kan argumentere for at Andrew Garfield også opfyldte de kriterier, men han fungerede ikke som Peter Parker, også var filmene i sig selv det værste lort.

Derudover, er Electro bekræftet til denne film? Det vidste jeg ikke. Tilgengæld ved jeg med rimelig god sikkerhed at hverken Hydroman eller Sandman er med. De kaldes elementals og har næsten præcis samme kræfter som Hydroman og Sandman, også er de næsten med garanti skabt af Mysterio, så han kan ligne helten. Præcis som i flere tegneserier med ham.

VIPER

Må vist hellere lige uddybe!
Jeg referer altså til flg. 6 Spider-Man film :

1) Spider-Man (2002)
2) Spider-Man 2 (2004)
3) Spider-Man 3 (2007)
4) The Amazing Spider-Man (2012)
5) The Amazing Spider-Man 2 (2014)
6) Spider-Man: Homecoming (2017)

Troede faktisk lidt det gav sig selv eftersom jeg skrev "de adskillige film der har været indtil videre"!
Så tror nu nok vi kan blive enige om at der er lavet MEGET mere om en kun "3" ting i alle de 6 Spider-Man film der er lavet indtil videre. Og det er bare sådan nogle komplet åndssvage ting der bliver ændret, jeg har da aldrig set så grim en dragt til Green Goblin som den de lavede i den første film. Og hvad skete der lige for Rhino's "tank-agtige" kostume!?!
Hvis de ikke kan gøre det ordentligt, så synes jeg ganske enkelt bare de skal lade være, alt andet virker halvhjertet gennemført, unødvendigt og forvirrende!
I det hele taget synes jeg kun at Alfred Molina's version af Dr. Otto Octavius var tilfredsstillende, når man ser på alle de skurke der har været.
Desuden har jeg altså også fået det til mere end 3 ting i Spider-Man med Tom Holland. Hvad med Liz Allen's udseeende! -Hun har altså heller aldrig været mulat, og jeg håber inderligt IKKE at ham den tykke sidekick Ned skal forestille at være Ned Leeds *suk*! -For slet ikke at tale om at "MJ", som de fleste nok vil mene er Mary Jane Watson's alias, nu pludselig tilhører endnu en mulat skuespillerinde Zendaya i rollen som Michelle Jones istedet, altså hvad bliver det næste!?! -Black Panther bliver Pink!?!
Desuden er jeg udmærket klar over Aunt May finder ud af Peters hemmelighed MEGET senere end hun gør ift den alder hun har i MCU's version! -MEN hvis hun absolut skal være SÅ ung, burde man måske også lige involvere Uncle Ben! -Peter var altså bare en lille dreng da han blev afleveret til May OG Ben, det kommer til at bide sig selv i halen på længere sigt at de gør Aunt May til sådan en ung single "hottie"!
Anyway, har nok læst forkert et sted, mht Electro's deltagelse, virker også mere sandsynligt at "the Elementals" er dem der er med i denne trailer, så tak for den opdatering. Man skal passe på med hvad man læser rundt omkring af rygter på nettet!
Læste det her ---> (https://screenrant.com/spider-man-2-far-home-villain-rumors/) Men de opdaterer jo også siden løbende.
-Som du nok kan fornemme er jeg meget perfektionist mht Spider-Man film, men det er også bare fordi jeg er så stor fan af ham, at jeg ikke bare bliver skuffet når ændringer opstår, jeg bliver faktisk ret irriteret. Det er direkte misvisende overfor fremtidige fans, og føles lidt forræderisk overfor gamle tegneserie fans, der i sidste ende har gjort Marvel til hvad det er idag. Se bare hvordan det er gået med Turtles filmene nu - fy for ***********************!
Ender nok med at jeg helt undgår MCU's film tilsidst, når de bare giver mig mavesår og grå hår på hovedet!
-Men ser stadig SYGT frem til Avengers: Endgame!!!
....Var helt VILD med The Avengers (2012) & Captain America: Civil War!

Jacob

Hvordan Peter Parker vender tilbage er det store spørgsmål, og ikke hvorfor man valgte at afslører det inden Avengers: Endgame. Mysterio er en af mine ynglings skurke fra Spider-Man, og jeg glæder mig til at se ham til sommer.

michael

har allerede været ude at filmen ville foregå efter infinity war, hvilket jo betyder vi allerede der viste han ikke ville dø i den.
men de kunne da i det mindste have ventet med en trailer til filmen til EFTER End game var blevet vist.

lidt ødelæggende synes jeg

Jacob

Det ønskede Marvel Studios hellere ikke der producerer, men Sony distribuerer solofilmene med Spider-Man, og de fik trumfet igennem at Spider-Man: Far From Home skulle markedsføres inden Avengers: Endgame.

michael

really? virker jo helt ude i hampen.
lidt ødelæggende.

dog er jeg faktisk rystet over at Marvel/disney stadig ikke har fuld kontrol. ligner dem da ikke.

tak for den info.

Jacob

Marvel Studios indgik en låneaftale med Sony, hvor de har lov til at bruge Spider-Man i tre holdfilm, samt to solofilm. Det kom i stand da Sony fejlede med de to The Amazing Spider-Man. Den aftale udløber med Far From Home, og med Venom succesen, der jo den første i et nyt Marvel univers kaldet Sony’s Universe of Marvel Characters, så er det lidt svært at sige hvad der kommer til at ske. Vil Sony forlænge aftalen, eller vil de hive Spider-Man hjem i deres eget, nye og endnu Spider-Man løse univers? Marvel Studios’ direktør Kevin Feige har flere gange sagt, at det projekt Sony har søsat ingen forbindelser har til deres MCU. En lignende situation er med Hulk, hvor Universal har rettighederne til solofilmene med den grønne kæmpe, mens Marvel Studios frit kan bruge Bruce Banner i holdfilm, eller som i Thor: Ragnarok. Da The Incredible Hulk blev en kommerciel fiasko, samt problemerne med Edward Norton, så tabte man modet med at lave en Hulk trilogi, hvilket Iron Man, Thor og Captain America jo fik.

Maria

Enten foregår den før Infinity War eller også efter Endgame og ja, så kommer Peter Parker tilbage. ;) Det kommer nok ikke bag på de der kender tegneserierne (eller som mig der var nødt til at nørde på Google før Infinity War fordi jeg ikke kunne lade være). :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter