Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

A Star Is Born

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en romantisk og tiltagende konfliktfyldt stemning. Den indeholder en del scener præget af stærke følelsesudbrud, selvskadende adfærd og personer der er ude af fatning. Flere scener indeholder slagsmål, hvori personer bliver slået i hovedet. Idet det voldsomme ikke er udpenslet, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
06.12.2018
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Star Is Born
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|
Billetter

Det romantiske drama 'A Star Is Born' følger den stærke kærlighed mellem to musikere.

På vej hjem fra en koncert møder den alholiserede rockstjerne Jack tjeneren og natklubsangerinden Ally. Den garvede musiker ser straks potentialet i den unge kvinde, der efter mange års forsøg har givet op på at leve af sit talent.

Hele sit liv har Ally fået at vide, at hun er for almindelig til at slå igennem, men mødet med Jack ændrer alt. Og i takt med at kærligheden blomstrer mellem de to, får Ally den selvtillid, hun altid har manglet for at blive en stjerne.

Berømmelsen står for døren, men Jack kæmper i stigende grad med et alkoholmisbrug, der snart ikke kan ignoreres.

A Star Is Born er den tredje genindspilning af klassikeren fra 1937, der havde Janet Gaynor i rollen som den aspirerende skuespillerinde, mens 70er-versionen havde Barbara Streisand og Kris Kristofferson i hovedrollerne.

Lady Gaga imponerer i hovedrollen over for Bradley Cooper, der ikke bare springer ud som sanger, men som også har instrueret og skrevet manuskriptet bag den allerede kæmpemæssige succesfilm. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (993 votes)
5.4
5
Se denne film til HALV PRIS, se HER, hvordan.

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'A Star is Born' er, i al stilfærdighed, en magtdemonstration. Sjældent er det helt store melodrama blevet fortalt så vedkommende, med så intim intensitet." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Bradley Cooper føler tydeligvis stor kærlighed til både historie og alle karakterer i filmen, og det skinner igennem fra filmens åbningskoncertscene til rulleteksterne. Smukt." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'A Star Is Born' virker nærmest designet til at deltage i det Oscar-kapløb, den allerede spås gode chancer i. Det kan man jo alt efter temperament tage som en advarsel eller en anbefaling. Jeg tager bare en tudekiks i stedet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er pænt sandsynligt, at både Cooper og Gaga finder sig en flottere plads på stjernehimlen oven på 'A Star Is Born'." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'A Star is Born' er i 2018-versionen et vidunderligt filmdrama, der emmer af old Hollywood, til trods for at den nænsomt og helt lydefrit er blevet opdateret til vores tid." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Man kunne have forestillet sig virkelig mange skrækkelige genindspilninger af 'A Star is Born', men Bradley Coopers går rent hjem og gør det først og fremmest takket være Lady Gaga." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Cooper instruerer diskret og eksemplarisk." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lauritsuser/478980

Pragtfuld musik film. Musikken, sangerne bærer filmen helt ud.

Henrietteuser/925112

En helt fantastisk film. Vi vidste ikke hvad vi gik ind til. Vi blev gladeligt overraskede.
Jeg fik gåsehud et par gange af Lady Gagas stemme. Kan varmt anbefales.

Hanne

Den bedste film jeg har set længe, de priser den/ de er tildelt så velfortjent fantastisk film og så godt spillet kan varmt anbefales

Gitteuser/260974

Kan varmt anbefales.

Amira Kh

Virkelig god film!

Piauser/710688

Skøn, helstøbt og gennemsmuk film.. Oscar materiale..

Helle

Skal bare ses. Fedt oplevelse - en virkelig god film - den bedste jeg har set længe og som jeg sagtens kunne gå ind og se igen. God musik og de spiller bare så godt. Fantastisk

annette

og jeg er ikke særligt vild med genren - og musikken er fantastisk - den skal vist ses mange gange fremover

Sanne

Spækket med fantastisk musik, romantik, genkendelige og relaterbare emner. Bradley Cooper gør det fantastisk som sanger og instruktør. lady Gaga fuldstændig formidabel.

Majuser/336790

Den bedste film jeg nogensinde har set. Og den værste! Den smukkeste. Og den mest sørgelige!
Jeg ville ønske jeg aldrig havde set den igår. Og alligevel skal jeg se den en million gange!
Fantastisk skuespilpræstation. Fantastisk musik/tekster.
Jeg tror aldrig nogensinde jeg er blevet rørt SÅ dybt.
Græder stadig lidt...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.