Cookie- og Privatlivspolitik

Saw (2004)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
04.03.2005
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Saw
|

To mænd, Adam og Dr. Lawrence Gordon, vågner op i et fælt, underjordisk industribadeværelse lænket til nedfaldsstammer i hver deres ende af rummet. De kan ikke huske hvad der er sket, de kender ikke hinanden og de er forslåede og skræmte.

Midt i rummet ligger en død mand med et gevaldigt skudsår i hovedet. Manden har en diktafon i hånden, og da de afspiller båndet fortæller en stemme, at Lawrence må dræbe Adam inden for otte timer - ellers vil de begge blive slået ihjel. Som brikker i et sygt spil står Adam og Lawrence med en fod i graven og udsigten til at blive seriemorderen ”Jigsaws”, næste ofre – et spil, hvor det på behændigt vis lykkes Jigshaw, uden fysisk indblanding, at få sine ofre til at eksekvere deres egen henrettelse.

Med en yderst begrænset bevægelsesfrihed og med tiltagende mistillid til hinanden, begynder Adam og Lawrence at finde udlagte spor, som måske kan lede dem til deres befrielse inden tiden løber ud.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (65 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
mikkel knudsen

saw det er en syg film og rigtig godt lavet med alle de vilde scener.

S. Rico

Dem der har udtænkt denne film er enten geniale, eller også er de lige så syge som JigSaw. Det mest skræmmende er næsten, at man kan sidde og lade sig underholde af noget der er så langt ude. Men man må tage hatten af og anerkende, at inden for denne genre, så er dette en mesterlig film.

Maria

Jeg blev virkelig overrasket da jeg så den første gang. Jeg havde troet at den bare var klam og uden handlings overhoved. Men den er virkelig godt skruet sammen, og også pænt uhyggelig.

Nogenuser/12232

det er ikke "bare" en splatter det er noget andet. og med en syg jigsaw er det den bedste saw film

Vodstrupuser/9372

Saw 1 er og bliver den bedste af Saw-serierne, den er vanvittig gof da fu lever dig ind i den og ikke aner hvad der foregår, slutningen er forbløffende. Den er ikke bare splat, selvom der er nogle scener der godt kan virke lidt platte.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.