Cookie- og Privatlivspolitik

A Star Is Born

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en romantisk og tiltagende konfliktfyldt stemning. Den indeholder en del scener præget af stærke følelsesudbrud, selvskadende adfærd og personer der er ude af fatning. Flere scener indeholder slagsmål, hvori personer bliver slået i hovedet. Idet det voldsomme ikke er udpenslet, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
21.03.2019
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Star Is Born
|
Versioner: se alle
2D, Sidste chance, 2D IMAX, Babybio, Seniorbio, Strikkebio, Særvisning
|
Billetter

Filmen 'A Star is Born' er en længere version af publikumshittet om den stærke kærlighed mellem to musikere.

På vej hjem fra en koncert møder den alkoholiserede rockstjerne Jack tjeneren og natklubsangerinden Ally. I takt med at kærligheden blomstrer mellem de to, får Ally den selvtillid, hun altid har manglet for at blive en stjerne.

'A Star Is Born' er den tredje genindspilning af klassikeren fra 1937, der havde Janet Gaynor i rollen som den aspirerende skuespillerinde, mens 70er-versionen havde Barbara Streisand og Kris Kristofferson i hovedrollerne.

Lady Gaga imponerer i hovedrollen over for Bradley Cooper, der ikke bare springer ud som sanger, men som også har instrueret og skrevet manuskriptet bag den allerede kæmpemæssige succesfilm. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1709 votes)
5.3
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'A Star is Born' er, i al stilfærdighed, en magtdemonstration. Sjældent er det helt store melodrama blevet fortalt så vedkommende, med så intim intensitet." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Bradley Cooper føler tydeligvis stor kærlighed til både historie og alle karakterer i filmen, og det skinner igennem fra filmens åbningskoncertscene til rulleteksterne. Smukt." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'A Star Is Born' virker nærmest designet til at deltage i det Oscar-kapløb, den allerede spås gode chancer i. Det kan man jo alt efter temperament tage som en advarsel eller en anbefaling. Jeg tager bare en tudekiks i stedet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er pænt sandsynligt, at både Cooper og Gaga finder sig en flottere plads på stjernehimlen oven på 'A Star Is Born'." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'A Star is Born' er i 2018-versionen et vidunderligt filmdrama, der emmer af old Hollywood, til trods for at den nænsomt og helt lydefrit er blevet opdateret til vores tid." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Man kunne have forestillet sig virkelig mange skrækkelige genindspilninger af 'A Star is Born', men Bradley Coopers går rent hjem og gør det først og fremmest takket være Lady Gaga." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Cooper instruerer diskret og eksemplarisk." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Piauser/710688

Skøn, helstøbt og gennemsmuk film.. Oscar materiale..

Helle

Skal bare ses. Fedt oplevelse - en virkelig god film - den bedste jeg har set længe og som jeg sagtens kunne gå ind og se igen. God musik og de spiller bare så godt. Fantastisk

annette

og jeg er ikke særligt vild med genren - og musikken er fantastisk - den skal vist ses mange gange fremover

Sanne

Spækket med fantastisk musik, romantik, genkendelige og relaterbare emner. Bradley Cooper gør det fantastisk som sanger og instruktør. lady Gaga fuldstændig formidabel.

Majuser/336790

Den bedste film jeg nogensinde har set. Og den værste! Den smukkeste. Og den mest sørgelige!
Jeg ville ønske jeg aldrig havde set den igår. Og alligevel skal jeg se den en million gange!
Fantastisk skuespilpræstation. Fantastisk musik/tekster.
Jeg tror aldrig nogensinde jeg er blevet rørt SÅ dybt.
Græder stadig lidt...

Ulrichuser/887499

Fantastisk instruktion. Filmen arbejder sig ligesom langsomt ind på éen.. arbejder sig langsomt i gang og er tålmodig med at bygge historie og karakterer op. Det er troværdigt og velspillet. Cooper bliver nomineret i sin instruktørdebut. Gaga gør det super. Det er en film, der er blevet hos mig længe efter, at den sluttede.

El Dentista

Rigtig god kærestefilm hvor der er lidt til både drengene og pigerne. Velspillet og godt håndværk.

ask mørup

det er en godt film med godt skuespil men lidt inde i flimen bliv det kedtlig.
men sek af den var lidt kedlig men jeg nåde stadig at holde at personerne.

det er en godt film

ask mørup

det er en godt film med godt skuespil men lidt inde i flimen bliv det kedtlig.
men sek af den var lidt kedlig men jeg nåde stadig at holde at personerne.

det er en godt film

FilmHulen

Denne type film er jeg en kæmpe sucker for. Årsagen til dette skal man nok finde i min kærlighed til Johnny Cash, og min mindst lige så store kærlighed til filmatiseringen af hans liv “Walk The Line” af James Mangold. Denne kærlighed var både til fordel, men desværre også en ulempe for min oplevelse af denne film. “Walk The Line” er for mig, den perfekte musik film, den perfekte karakterfilm. MEN Bradley Cooper havde læst sine lektier, inden han satte hjulene i gang på den her film. Hans instruktion i scener, hvor han står på scenen, er fremragende, og ligefrem smukt at se på. Hvordan han benytter lys, lyd og karakter, til komme fjortenhundrede lag dybere ind i karakteren, gør en person som mig, tårefremmende glad! Netop denne evne gjorde James Mandgold helt perfekt, med sin film “Walk The Line”, og det er tydeligt, at Cooper har ladet sig inspirere, da enkelte indstillinger er som taget direkte fra Mandgolds film - men dette er okay! For det virker!
 For hurtigt at komme omkring skuespille præstationer, så skal Cooper endnu engang have al den ros den mand kan få, for føj for dælen, den mand kan levere, når der skal leveres. Han spiller med liv og sjæl, du tager ikke fejl, Bradley Cooper ER en aldrende rockstjerne, med ar på sjælen og indre dæmoner. Derudover blev jeg positivt overrasket over hvordan Sam Elliott stjal skærmen, hver gang han var på som Coopers (meget) ældre storebror. Lady Gaga, derimod, hun har sine op -og nedture, desværre. Hun klarer sig som udgangspunkt rigtig godt hele vejen igennem, men har sine øjeblikke, hvor hun desværre ikke overbeviser mig, og hendes replikker fremstår flade, forced og utroværdige. Dette bringer os til mit, desværre, største kritikpunkt. Denne film fungerer 60-75% af tiden. Filmensopbygning er smuk, hurtig, effektiv og indgribende. Desværre undervejs, kører filmen af sporet, eller faktisk, så var min fornemmelse, at Cooper kørte af sporet, og ikke helt viste hvad han ville. Forhastet karakterkonflikter der forløser sig på omkring 8 min. hvor vi som seer, ikke føler denne udvikling, og disse er der desværre et par stykker af, og disse er desværre altid efterfulgt at en følelsesladet scene, som desværre fremstår tåkrummende.
Det er en skam, for alt andet er så fantastisk smukt hele vejen igennem!
Og musikken, armen altså, den musik er perfekt til denne film, bravo!
/Lars, FilmHulen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.