Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Bohemian Rhapsody

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en positiv grundstemning men indeholder også triste passager og scener med skænderier og følelsesudbrud. I en scene, der fremstilles gennem hovedfigurens synsvinkel, opleves hans omverden forvrænget og lettere mareridtsagtigt. Da filmen grundlæggende har en positiv og ofte humoristisk stemning, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
01.11.2018
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bohemian Rhapsody
|
Versioner: se alle
2D, Sing-A-Long (uden danske tekster), 4DX 2D, Babybio, Seniorbio, Level 7, Sidste chance, Særvisning
|
Billetter
Bohemian Rhapsody plakat

Den biografiske film 'Bohemian Rhapsody' handler om Queen, et af de største rockbands nogensinde, og deres karismatiske forsanger Freddie Mercury.

I starten af 70erne møder den unge immigrant Freddie et lille band, der mangler en forsanger. De kalder sig Queen og sparer sammen til at indspille et album.

Freddies vilde fremtoning og ikke mindst hans imponerende vokal baner hurtigt vejen for et regulært gennembrud, og snart er Queen på alles læber og på alle hitlister.

Bandet har en fremragende kreativ periode, hvor de unge briter bl.a. lukker sig inde på en bondegård for at skabe et af mesterværkerne indenfor rockmusik, nemlig den eksperimenterende 'Bohemian Rhapsody'. Men bag kulissen lurer tragedien, da Freddie kæmper med at finde sig selv, sin seksualitet og i sidste ende at føle sig elsket i en verden, hvor han aldrig har følt sig accepteret.

'Bohemian Rhapsody' er en biografisk og musikalsk hyldest til Queen og Mercury, der døde af AIDS i 1991. Dramaet bygger op til deres legendariske Live Aid-optræden 1985, og de mange populære sange får godt med spilletid undervejs.

Skuespilleren Rami Malek, der slog igennem i tv-serien 'Mr. Robot' og for nyligt i Papillon, har med uhyggelig overbevisning forvandlet sig til musikikonet, mens de oprindelige bandmedlemmer, Brian May og Roger Taylor, har fungeret som producenter på filmen. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1463 votes)
5.2
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Queen var en alternativ familie på godt og ondt for frontmand Freddie Mercury, og historien om den musikalske familie er fortalt med en smittende varme og blik for den gode historie." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... Rami Malek kan være ret sikker på en Oscar-nominering for sit struttende portræt af den selvtillidsfulde forsanger." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'Bohemian Rhapsody' fungerer [...] klart bedst i de musikalske sekvenser ..." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "'Bohemian Rhapsody' er ikke sofistikeret, men bare en uforbeholden hyldest til Queen og især Freddie Mercury." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... Rami Malek [...] leverer en transformativ magtdemonstration i hovedrollen som Mercury." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... 'Bohemian Rhapsody' er [...] en film, der falder i to halvdele. Den første er en komedie. Den anden en tragedie. Den første er jeg ret vild med. Den anden er jeg meget lidt vild med." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Bohemian Rhapsody', som den naturligvis hedder, er måske ingen stor film, men den er godt lavet og vildt underholdende, tilmed." (Klaus Lynggaard)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tine Damgaarduser/863623

Skal ses minimum 1 gang i biografen!

Ove

Simpelthen fantastisk - en film der har det hele. Den er både sjov og alvorlig og så er det hele krydret med en masse fantastisk musik.

Clara

Fuldstændig blæst bagover! Sikke et mesterværk af en film! - og sikke en sublim præstation af Rami Malek! Den her er en Oskarvinder. Skuespillet, scenografien, musikken spiller bare i top klasse.
Jeg er noget af en Queen-fan og havde høje forventninger til filmen. Faktisk var jeg nervøs for at se den, fordi jeg var bange for at den ikke ville være Queen værdig. Men det viste sig af mine bekymringer på intet tidspunkt var begrundede. Jeg gik derfra med tårer i øjnene - ja så overvældet var jeg. Jeg har snakket med mange, der før filmen ikke var Queen fans, men er blevet det senere hen.
Denne film var helt klart både Freddie Mercury og resten af Queen værdig! Gør dig selv en tjeneste og tag ind og se den på det store lærred - DETTE ER EN BIOGRAFFILM!

Peace out!

Ulrichuser/887499

Det er gennemført. God filmoplevelse med nogle overraskelser og uddybninger af, hvem FM og Queen var.

Piauser/710688

Rami er Freddie - filmen sidder længe - meget længe i sind og krop..så flot lavet. Rami må være Oscar favorit

Mieuser/605909

Rami Malek spiller rollen som Freddie Mercury til perfektion. Flere gange er jeg i tvivl, om det er Freddie selv, der er tilbage blandt os.
Stor ros til samtlige skuespillere, og også et skønt og gribende manuskript.
Bedste film jeg nogensinde har set.

Nikolaj

Synes virkelig Rami Malek rammer præcis med karaktereren som Freddie Mercury. Bohemian Rhapsody er uden tvivl en af de bedre film jeg har set i lang tid. Queen <3

Piauser/710688

Rami Malik er Freddie Mercury.. leverer en gribende, rørende og fuldstændig fantastisk præstation ..

sanne

En af mine absolut favoritter. Fantastisk musik, historie og ikke mindst Rami i hovedrollen som Freddie

Thea

Jeg har altid været en kæmpe Queen-fan siden jeg var lille, og filmen var udover alle forventninger. Måden de har valgt at vise den på fungerede perfekt, og jeg levede mig fuldstændig ind i filmen!
Det er helt klart en film jeg vil anbefale at se, uanset om man er die-hard fan, eller bare har hørt om Queen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter